pamo 346 #41 Отговорено 12 Май, 2010 Много хора размечта, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #42 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Евала колега Рrozium: thumbs1: Напълно съм с теб за yчастъците до х. Здравец и Върховръх. За Смолян пътя също е интригyващ, но вече е доста, даже прекалено натоварен и разбит От Кричим до Девин е приятна дестинация, но е прекалено тесен и отново полyразрyшен, но пък който не е минавал от там, а иска да види попътните язовири, мисля че ще мy хареса гледката. Беклемето си е сyпер, но вярно, че няма мантинели!Може много да коментираме за хyбави места, защото България е yникално кравива страна От неспоменатите отсечки мисля да спомена Тополовград - Елхово, както и yчастъка Гара Калофер до входа за Калофер /късо е това разстояние, но много мy се кефя/ Редактирано 26 Май, 2010 от Bai_Georgi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #43 Отговорено 17 Април, 2011 Храбрино - Равнища Дължина : 13.1 km Храбрино : 340 m Равнища : 1200 m Асфалтът е чисто нов, една дупка няма по целия път, знаците и маркировката са абсолютно адекватни, което спомага много бързото заучаване на пътя. Днес почти липсваше каквото и да било движение и когато слезнах от колата ръцете ми трепереха от адреналин, пътят предлага страшно много завои, като има и доста 180 градусови - общо взето беше само 2-3-та през цялото време и с гордост мога да заявя, че техниката пръсти-пета за газта започва да помага при шофирането по такива планински пътища. Смятам скоро да заснема цялото преживяване! ( само да си взема go pro-то ) 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #44 Отговорено 17 Април, 2011 (Редактирано) Найстина добро оффтопик-че явно е доста интересно и приятно шофирането на тези терени, четейки мненията ми изниква един въпрос...знаете ли какво е усещането да сте голям фен на Хонда...Хонда да ви кефи максимално...да имате Хонда... и да не можете да я карате защото след седмица правите 18 години, а след 1 месец взимате книжка... Шофирането е най-голямото ви удоволствие...от горе на това четете тема с заглавие 'За кефа от шофирането"? Отговор:Едвам се издържа Поздрави на всички и от шофирането само приятни моменти. Редактирано 17 Април, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #45 Отговорено 17 Април, 2011 След като миналата година пуснах линка, реших да видя на място дали е толкова голям Кефа от шофирането....Там? ПО-ГОЛЯМ Е! Transfagarasan Highway: Всеки може да се организира, лятото предстои.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #46 Отговорено 17 Април, 2011 Удоволствието не идва от завойте,а от марката 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #47 Отговорено 11 Юни, 2011 Днес направих добър маршрут: София - с.Петково ( Смолянско) - София - 530 км. Най ми хареса частта - Рожен - Петково - Рожен: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #48 Отговорено 11 Юни, 2011 За мен са магистралите.Караш си по широк равен път.Мога така да си карам цял ден. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #49 Отговорено 11 Юни, 2011 Кеф ми беше да карам в Холандия, но за съжаление видео наблюдението при тях е доста всеобхватно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #50 Отговорено 11 Юни, 2011 Темата на ТЕМАТА е : "За кефа от шофирането или пътищата с много завои ". В низките земи и по аутобаните всеки е....велик... Аз харесвам планинските пътища. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #51 Отговорено 11 Юни, 2011 Веси, особено Соколовци - Петково е най-приятно Не се ли качи нагоре над Баните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #52 Отговорено 11 Юни, 2011 Троян-Кърнаре, особено вечер на фарове можеш да виждаш дали идват коли срещу теб и става яко препускане и сечене на завои.Велинградското дефиле също става, но е с малко полесни завоичета, но пък може да се кара по-бързо.На магистрала не мога да си направя кеф-приспива ми се. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #53 Отговорено 13 Юни, 2011 (Редактирано) Хах - да ти се доспи - зависи с колко караш... Преди 2дни се прибирах от Хърватия и на няколко места доволно пусках конете да потичат на воля ....не заспах, но пък газта ми свърши по едно време Редактирано 4 Юли, 2011 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #54 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) Брат , ако не си се пробвал на Беклемето нощно време пълна газ и спирачки, опитай и да видим дали ще ти се спи, особено след като се е стопил снега и е останал само пясък.Те и приятели моторджии се смяха ама сега правят пластмаси по моторите.Ако искаш после се смей.Карах и по един друг път , но не се сещам как се казва , ако се сетя ще ти го пиша да видим колко газ имаш в колата и кураж в душата. Редактирано 4 Юли, 2011 от WaveMastaa ПоÑ�Ñ‚, непоÑ�редÑ�твено преди твоÑ�, не Ñ�е цитира! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #55 Отговорено 5 Юли, 2011 Миналата седмица направих един отскок до Трявна . В посока от Габрово към Трявна /20-на км./ последните 4-5 км. са уникални. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #56 Отговорено 5 Юли, 2011 За да си направиш кефа на завой си трябва задното аз обичам да си правя кеф на пистата на Бухово завойчетата перфе хаха а и е безопасно там летят доста гуми и бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #57 Отговорено 5 Юли, 2011 Пистата в Бухово не е ли за картинг, поне така изглежда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #58 Отговорено 23 Август, 2011 Исках да покарам тук, не да го снимам, но такива ми бяха възможностите. Мароко - каньон Дадес: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #59 Отговорено 21 Ноември, 2011 Аз пък бих покарал тука : ЦВЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #60 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Редактирано 21 Ноември, 2011 от Ивайло Петков 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #61 Отговорено 21 Ноември, 2011 Аз пък бих покарал тука : ЦВЪК Страхотия е тоя път.. направо е бруталенИначе, тъй като съм от Смолян, пътя Асеновград-Смолян ме радва много, но за съжаление е доста разбит на места... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #62 Отговорено 21 Ноември, 2011 Може би не е точно кеф, но е интресно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове