Martinco 1 #41 Отговорено 5 Август, 2008 Не виждам какъв ми е проблема.Дотук имах само едно предложение за кола,налична,и това беше Хонда Одисей.Нищо лично към колегата,но много пари й иска,а и според мен има какво да се прави по нея,отделно че не разбрах как стоят нещата с частите на този модел в БГ.Друга реална оферта,аз не видях-само предложения къде да гледам,а аз не съм майстор за да разбера дали една кола е читава или не.Както бях писал преди,идеята ми е да сложа ГИ,не защото съм фен,а поради икономически причини Стана ясно че ван-Шатъл е хубава и перфектна кола,но няма за продан-нали така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #42 Отговорено 5 Август, 2008 или ти искаш да я вземеш за някакви си 3-4 хилки "перфектната" кола на +-10 год. как мислиш ,че няма да има забележки ли ? Като са ти скъпи вановете си купи кола комби , това ти е алтернативата друга няма , и все пак никой не прави подаръци.Дори и за 3000 да я намериш докарването , регистрации , данъци , нови гуми , масло , ремъци и всичко пак ще ти стъпи на над 5. Ти сам си решаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #43 Отговорено 5 Август, 2008 много сте любезни колеги,мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #44 Отговорено 29 Октомври, 2008 97 ODYSSEY 140hp 03 ODYSSEY 244hp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilkocivic #45 Отговорено 29 Октомври, 2008 Твоя вяриант Martinco, отива на нещо масово, а не японско, поогледай се ще намериш твоя ван. Относно хората изказали се за френското, мн погрешно мнение имат, защото явно не са карали френски. То едно време хората викаха невзимай японско скапа е подръжката, части няма и разни такива, че сега изречения и за други марки така. Идин Espace ili Scenic, никак не е лошо за семейна кола, а ако имаш повече парички и намериш японско естественно че ще вземеш него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #46 Отговорено 30 Октомври, 2008 .....И тогава къв е смисъла на поста ти ? да кажеш , че френските коли са добри ?! ... в Хонда Форум ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shuttle the Best! 0 #47 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) Вчера гледах във Враца един Shuttle и доста ми хареса. 97г. е и е автоматик. Внос от Австрия без никакви ръжди и следи от наранявания. Личи си че е карана с любов Та днес малко скептично отидох да я гледам пак с един приятел (аз съм от София) и я взех. Към 7 бона ми излиза някъде с смяната на консумативите (ремъци, филтри, масла...). Надявам се да не съжалявам за покупката. Колата е на 150 000 километра, поне така пише, но е там някъде, защото е много запазена. До сега карах един Ситроен ЗХ 1.9 дизел та от Враца до София ми беше малко неловко, защото с със ситроена не се притеснявах да ме спрат катаджиите за превишена скорост а сега все трябваше да гледам километража. Към София си я карах с 100-120 при положение, че педала на газта беше едва натиснат. Трябваше да изпреварвам обаче и натиснах педала докрай. Не очаквах така да отреагира тая колица. Направо ми изкара акъла. Вкара 2 скорости надолу и се истреля като някой Кайен. Няма да давам на жена ми да я кара! Покарах я малко и тъкмо си помислих че съм свикнал на автоматика(първи ми е) и точно пред нас реших да натисна съединител За малко да изхвърча през прозореца Иначе е висока и вози добре. Надявам се да не пипам нищо по нея дълго време. Ако искате снимки само кажете. Редактирано 4 Ноември, 2008 от Shuttle the Best! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #48 Отговорено 5 Ноември, 2008 Може ли някоя и друга снимка да качиш,и евентуално да кажеш какъв разход ти даде на бензин?мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shuttle the Best! 0 #49 Отговорено 6 Ноември, 2008 Разхода днес го засякох. Минах й 152 километра градско(в София, Люлин) като от тях да има 10км извън градско. С бензин А98 я карам. След 152-та километра напълних пак до горе. Резултата беше 14.8 литра. Някъде към 9.5 на сто градско, което е много добре за размера й. Плашеха ме, че ще ми харчи към 13-14 на сто. Разбира се не я юркам много. Само няколко пъти се наложи на няколко кръгови Още не съм я мил, но като го направя ще кача снимките. Надявам се утре да сменя и останалите консумативи по колата и да я измия, а сутринта ще се редя в КАТ за номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #50 Отговорено 6 Ноември, 2008 Разхода днес го засякох. Минах й 152 километра градско(в София, Люлин) като от тях да има 10км извън градско. С бензин А98 я карам. След 152-та километра напълних пак до горе. Резултата беше 14.8 литра. Някъде към 9.5 на сто градско, което е много добре за размера й. Плашеха ме, че ще ми харчи към 13-14 на сто. Разбира се не я юркам много. Само няколко пъти се наложи на няколко кръгови Още не съм я мил, но като го направя ще кача снимките. Надявам се утре да сменя и останалите консумативи по колата и да я измия, а сутринта ще се редя в КАТ за номера Ти сега пък го изкара хибриден тоя шътъл Моя харчи 13 граско (малкия 2.2л) 15 градско големия 3.5л (244к.с.)Омбре казва че неговия 2.3л е 15 градско.покараи още и тогава кажи пак.А иначе малкия извънградсо и на 7.5-8 пада.Големия на 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shuttle the Best! 0 #51 Отговорено 8 Ноември, 2008 Ти сега пък го изкара хибриден тоя шътъл Толкова ми показа на бензиностанцията. Все пак го карам лекичко и не го натоварвам много. Двигателя е много безшумен, но нещо лагери шумят отпред та днес намерих в един магазин по 170лв. лагера. Един приятел можеше да ми поръча, но цената беше по 340 на лагер. Ако някой е купувал лагери за такава кола да каже за какви пари ги е взел. Малко скъпички частите, ама до сега съм много доволен от колата. Лошо, че лятото ще трябва да си търся друга, защото сина ми я хареса и ще му я давам. Напоследък не ми остава много време за миене, та утре стига да не вали ще накарам сина ми да я измие и да качи снимки да я видите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #52 Отговорено 8 Ноември, 2008 44200-SX0-008 би трябвало да са по 270лв в бултрако.Покараи я повечко в софия и пиши пак софийския разход (не този в 4 през ноща ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steff 0 #53 Отговорено 8 Ноември, 2008 Онзи ден видях една много странна хонда ЕЛЕМЕНТ? никога не я бях виждал. беше новичка и много вървеше , формата...джип ми се видя но по-тесничък и по-висок.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #54 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13523.htmlhttp://automobiles.honda.com/element/element.aspx Редактирано 9 Ноември, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shuttle the Best! 0 #55 Отговорено 9 Ноември, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?automo...m&album=998Ето ги и снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #56 Отговорено 10 Ноември, 2008 Екстра е колицата..Ще следя зорко темата,дали ще сложиш газ при този разход.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове