khbhy 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2008 Здравейте. Интересува ме какъв е реалния разход на CR-Vто че тое среден 6,5/100 по каталог не ми звучи много достоверно ПЦ: Toyota Rav4 по добър SUV ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 30 Юни, 2008 Здравейте. Интересува ме какъв е реалния разход на CR-Vто че тое среден 6,5/100 по каталог не ми звучи много достоверно ПЦ: Toyota Rav4 по добър SUV ли е?Реален разход не мога да ти кажа приятел.Първо за хондата - 2.2 ЦДТИ е уникален мотор печелил награда за мотор на годината!Второ Хондата е по-голяма от Рава, по-удобна и по-издръжлива!Тойотата е прекрасен автомобил, но ако го сравняваш с шевролет, опел и хюндай!Хондата е една класа отгоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 30 Юни, 2008 Колега дори разхода да не е като по каталог, сложи го 7.5л ( не вярвам да лъжат с повече от литър ) пак е много по-добър вариант от RAV 4, иначе ако разхода ти е определящ, може да има и по-икономични SUV, но откъм динамика и вътрешно пространствко, както и комфорт, забрави за аналог Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #4 Отговорено 30 Юни, 2008 Здравейте. Интересува ме какъв е реалния разход на CR-Vто че тое среден 6,5/100 по каталог не ми звучи много достоверно ПЦ: Toyota Rav4 по добър SUV ли е?Реален разход не мога да ти кажа приятел.Първо за хондата - 2.2 ЦДТИ е уникален мотор печелил награда за мотор на годината!Второ Хондата е по-голяма от Рава, по-удобна и по-издръжлива!Тойотата е прекрасен автомобил, но ако го сравняваш с шевролет, опел и хюндай!Хондата е една класа отгоре Принципно и аз съм се насочил към хондата именно заради двигателя, но тъй като карам много (работя далече) ако тойотката е по-икономична това може да наклони везните в нейна полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 30 Юни, 2008 ако разхода е толкова определящ, civic със същият мотор харчи доста по малко? Ако не държиш да SUV. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #6 Отговорено 30 Юни, 2008 (Редактирано) ако разхода е толкова определящ, civic със същият мотор харчи доста по малко? Ако не държиш да SUV. държа да е SUV. иначе щях да си взема акорд-а Искам просторна кола с която да не се притеснявам като тръгна по планините зимата или на палатка или за риба лятото.Пък и SUV-овете ми инглеждат по безопасни (при евентуален инцидент) Редактирано 30 Юни, 2008 от khbhy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #7 Отговорено 30 Юни, 2008 8 градско, 5.5 извън при 120км/ч по каталогq 6.5 e "комбиниран разход" - замерва се на пробег по специална програма на движение 50градско+50извън ако не се лъжа.Имай предвид че ЦР-В, както и РАВ, се води "градски" джип, а не за див офроуд... колкото за лов риболов да но не за офроуд състезания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #8 Отговорено 1 Юли, 2008 Мерси. Няма да го карам кои знай колко много по пресечени терени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 1 Юли, 2008 Мерси. Няма да го карам кои знай колко много по пресечени терени Отиди на тест драйв на двата автомобила.Занулете борд компютрите и мини по еднакви маршрути.Прегледай смесения разход ма бордовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #10 Отговорено 1 Юли, 2008 Мерси. Няма да го карам кои знай колко много по пресечени терени Отиди на тест драйв на двата автомобила.Занулете борд компютрите и мини по еднакви маршрути.Прегледай смесения разход ма бордовете Интересна идея Ще помисля по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #11 Отговорено 1 Юли, 2008 абе се си мисля, че дори литър на 100 разлика в разхода не е фатален... въпроса е коя кола по те кефи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #12 Отговорено 9 Юли, 2008 А CR-Vто има ли някакжи минуси? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Alex 20 #13 Отговорено 9 Юли, 2008 за новото ЦРВ ли става въпрос??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Alex 20 #14 Отговорено 9 Юли, 2008 за новото ЦРВ ли става въпрос??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #15 Отговорено 10 Юли, 2008 за новото ЦРВ ли става въпрос???По-скоро за предното( от 2004г.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове