пламен1 0 #1 Публикувано 29 Юни, 2008 Моля споделете добри магазини с оригинални части/или поне добри ментета/ във Варна.Предстои ми закупуване на лагер-главина,ламбда сонда,ремъци ролки и незная къде да отида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #2 Отговорено 30 Юни, 2008 Присъединявам се към колегата. На мен засега нищо не ми трябва, но ако препоръчате някой магазин за части няма да е зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daka 35 #3 Отговорено 30 Юни, 2008 в кв.Левски след обръщача на 13 номер на булеварда под Военна болница има такъв (червен магазин с автомивка) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #4 Отговорено 4 Юли, 2008 Някой ходил ли е в КАРАДА имат сервиз и магазин над спирка Явор,някакви наблюдения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #5 Отговорено 4 Юли, 2008 Карада ООД = Honda Genuine parts, всичко друго не е оригинално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 5 Юли, 2008 Карада са болни мозъци от към цени а на кво отгоре немога да се сетя , ходете долу по гарата и в който и магазаин да влезете за японски части , няма да търсите най евтиното ами по качественото и сте готови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #7 Отговорено 5 Юли, 2008 (Редактирано) И към гарата има разлика в цение на магазините.Най-евтиния е по-долния по улицатата вляво/където са 2 магазина почти един до друг/ обаче доста неща ги нямат в наличност Редактирано 5 Юли, 2008 от пламен1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 6 Юли, 2008 ама вие май не знаете какво искате,хем да е евтино и хем хубаво,като искате да си карате колите и да не се чупят ще си вземете нещо което е наложено на пазара а не някое евтино зрънчопп.аз пазаря от Автопионер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #9 Отговорено 7 Юли, 2008 (Редактирано) ул. Цариброд No56 тел.052/613131 Японски авточасти MAZDAHONDAMITSUBISHISUZUKIDAIHATSUSUBARUISUZUDAEWOOHYUNDAITOYOTA Редактирано 7 Юли, 2008 от niksan_vn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #10 Отговорено 7 Юли, 2008 Малко се отплеснах , защото все пак темата беше за оригинални части. NIPPARTS, Карада и ако не се лъжа Автопионер могат да поръчват оригинални части (разбирай original spare parts), но цените са неоправдано високи сравнени с тези в Щатите, а вече не един и двама предлагат доставка на части отвъд океана. Другото, коеот може би разбирате под оригинални (реномирани марки) се намират лесно в зависимост от това каква част търсите - аз например си намерих накладки TEXTAR, но цената е малко "рошава" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #11 Отговорено 8 Юли, 2008 Точно около седмица е времето за доставка на оригинални части в АВТОПИОНЕР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIDO_ #12 Отговорено 9 Юли, 2008 няма проблеми неискам да засягам никого или да споря с някого, всеки сам решава каде да си поръчва частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #13 Отговорено 9 Юли, 2008 Филтър за купето ,за 6г. Nipparts-38лв Косер-15лв И двата не са оригинални,магазините са на 15 метра един от друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gan_san #14 Отговорено 14 Юли, 2008 Драстичната разлика в цените не е случайна. Има защо филтъра на Ниппартс да е по-скъп, но едва ли някой ще усети каквато и да е разлика. Това е едно от нещата, с които може да се прави компромис. Но колега едва ли би си взел маслен филтър FILTRON от Косер само заради цената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov Panayotov 0 #15 Отговорено 1 Октомври, 2009 Здрасти колеги ... Аз имам HONDA CIVIC 5та генерация и пазарувам от магазин "Балканпартс" на Сливница дават доста добри цени а и частите са качествени . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #16 Отговорено 1 Октомври, 2009 Здрасти колеги ... Аз имам HONDA CIVIC 5та генерация и пазарувам от магазин "Балканпартс" на Сливница дават доста добри цени а и частите са качествени . Абре адаш, откъде я изкопа тая тема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov Panayotov 0 #17 Отговорено 2 Октомври, 2009 Здрасти колеги ... Аз имам HONDA CIVIC 5та генерация и пазарувам от магазин "Балканпартс" на Сливница дават доста добри цени а и частите са качествени . Абре адаш, откъде я изкопа тая тема!Ми...аз нали съм нов и се рових и така попаднах на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове