Mr.OFF 539 #1 Публикувано 29 Юни, 2008 ...всички : Асен*, Крум*, Аспарух*, Камен (Петър), Павел, Павла, Павлина, Пейо, Петър, Петрана, Петя, Румен*, Румяна*, Чавдар* ! И по-специално Мистър Петър Кирков познат ни като Policeman ! Наздраве баце ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 29 Юни, 2008 Наздраве и от мен и специални поздрави и на WaveMastaa! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #3 Отговорено 29 Юни, 2008 Честито на всички именници.........много здрави ,много щастливи ,много усмихнати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #4 Отговорено 29 Юни, 2008 Дам, живи, здрави и винаги щастлижи и усмихнати! П.П. Благодаря за пожеланията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #5 Отговорено 29 Юни, 2008 мерси за пожеланията. много здраве и щастие и на другите Именници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #6 Отговорено 29 Юни, 2008 Да ви е живо и здраво името! Хубав празник на всички!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #7 Отговорено 29 Юни, 2008 (Редактирано) Айде честито на всички именници и най-вече на sCoff щот' знам със сигурност че е Петърчо.Много здраве,щастие,любофф,финикийски знаци,и по-нова Хонда . Редактирано 29 Юни, 2008 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #8 Отговорено 29 Юни, 2008 честито на всички именици - наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #9 Отговорено 29 Юни, 2008 (Редактирано) Наздраве и от мен и специални поздрави и на WaveMastaa!ама ХспИцЯлнУ благодарЪ Да сме живи и здрави всички именници и още дълги години да си носим имената! И най вече пред силата на времето и годините да сме твърди и силни като са твърди и силни имената ни! (Петър = Камен = камък) Хай наздраве Редактирано 29 Юни, 2008 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 29 Юни, 2008 Благодаря за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #11 Отговорено 29 Юни, 2008 Голямо Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_girl7 0 #12 Отговорено 29 Юни, 2008 Честито на всички именници! Да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове