kleni 17 #1 Публикувано 21 Юни, 2008 Да се похваля пред всички, от днес моита бегачка премина в класа на пълните спринцовки. Много благодарности на колегата valri с който днес доста се поизпотихме. Остават още малко настройки и всичко ще е на 6. Колата запали от първия път и върви сравнително добре, но има още какво да се желае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 21 Юни, 2008 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #3 Отговорено 22 Юни, 2008 безаварийно ръ4кане! я разкажи колко ти излезе и други интересни подробности? ;щ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #4 Отговорено 23 Юни, 2008 смукателите са от Д16А6+делко+комп.Единственото което ме разиграваше два дена беше един пин към компа(ако започнете да правите тази шукариика на 5г СИВИК си намерете един пин за компа )Аз нямах и бях сложил друг,който беше къс и не даваше данни от сензора на компа.Мерех два дена и всичко беше наред по сензорите на делкото,но към компа не идваше сигнал ими е***а маиката докато неотворих компа и да измеря на самите букси.Там останових,че недава сигнал от единия сензор(грешка 4 ).След като го оправих всичко дойде на място.Сега дава само грешка 13,но това ще се оправи когато Емо(1net) смени чипчето.Засега толкова от мен.Някой ако му трябва помощ с удоволствие ще му помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4a0_s_ gLaVaTa 0 #5 Отговорено 23 Юни, 2008 ами честито ако мойе да разясниш как става цялата тая операция и кви пари идва горе-долу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #6 Отговорено 23 Юни, 2008 Зависи за колко пари ще си намерите чарковете(колектори+комп+делко и малко жички)другото е до желание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #7 Отговорено 24 Юни, 2008 В крайна сметка с колко се вдигат кончетата,някъде из полезните теми четох,че са 13...,други хора твърдят,че са 20-25 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 24 Юни, 2008 е хайде сега 20-25 само междувременно я турбинираш 13-17к.с е реалистично и проверено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #9 Отговорено 24 Юни, 2008 Започвам да се заразявам и ще ме накарате да хвърля едни пари,лоши хора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #10 Отговорено 24 Юни, 2008 Е заслужава си инвестицията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #11 Отговорено 24 Юни, 2008 чаркове има ,само отвори в"продава"и има едни пресни пресни само чакат някои да ги купи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pagko 3 #12 Отговорено 30 Юни, 2008 Колега моля те ще ми обясниш ли какви чаркове с точност си си взел, защото и аз мися да си я направя пълна инжекция тези месеци и какъв е този пин на компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове