Jump to content
go6i11

за интернет измамите и балъците

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

My dear,How are you today?. I believe that you are doing well. As for me am fine here with all hopes to meet with you immediately after the transfer of my money to your position for a better life. God will bless and reward you and your family for every effort you are about to make to see me out from this horrible prison called refugee camp where i am living today as a result of the untimely death of my mother(may her gentle souls rest in peace).I appreciate your interest to assist me in transferring my money deposited by my late mother at CLYDESDALE BANK PLC of which my name appears as the next of kin.After the death of my mother, i managed to make my way to Senegal where the United Nations have their refugee camp in West Africa. This place is like a prison and i thank God for the life of the pastor of Mercy Land Christian church located in the camp where i send and receive emails. And I have 100% trust and confidence in you and I am rest assured that you will surely help me out from this terrible place called refugee camp. If possible, can you call me on the Rev. Zachariah Enok' phone number 00221771036102 at 12 noon GMT today? I will like to hear you on phone. When you call the Reverend, tell him you want to speak with Fatou and he will send for me from the female hostel in this refugee camp.Here is the contact information of the bank in Scotland where the money was deposited by my late Mother,CLYDESDALE BANK PLC30 St Vincent PlaceGlasgow, G1 2HLSCOTLANDEmail addresses:(transfer@clydesdaleb.com)NAME OF THE TRANSFER OFFICER IS ----------------------TELEPHONE NO: +44 (0) 70-3190-3203 FAX NUMBER : +44 (0) 870-120-6611 Already I have informed this bank about my intention to claim my late father's deposit of which my name appears as the next of kin.The only thing the bank told me is to look for a foreign partner who will assist me in the transfer due to my refugee status here in Senegal, as a refugee i am not allowed direct claim of the money but through an appointed representative as the united refugee law governing refugee all over the world states.Based on this information I will like you to send an email to the transfer department of the bank with this email address (transfer@clydesdaleb.com) Attention to Mr. Gavin Slater the foreign transfer officer of the bank telling him that you are my representative and that you want to assist me transfer my 2.7 million dollars deposited by my late mother of which i am the next of kin and I have equally forwarded your contact details to them so that they will recognize you when you contact them.THE ACCOUNT INFORMATION ARE AS FOLLOWS.ACCOUNT NAME : MRS ---------------- AMOUNT : 2.7 MILLION DOLLARS.NEXT OF KIN : MISS ----------------ACCOUNT NUMBER : ---------------God bless you as I wait for your reply.From me Fatou.

Редактирано от go6i11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

,че е много дълго и няма кой да го чете ;) особено посред нощ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълна боза. Да ти кажа, че малко хора биха го прочели до край. Спам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Гого, защо се занимаваш с глупости, не си някой хлапак да се вържеш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

това са някакви измами!и аз получих 3 такива от Сенегал!някаква негьрка,която имала наследство 3.2 милиона долара и искаше да се женим!баща и уж бил някакьв си д.р Гилбьрт,който го били убили и някакви такива странни истории!големи фантазии имат тези,които и да са........ :unsure::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

давайте я тая нигърка насам бре.....пиши и направо да идва, зимам я:oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз получих подобно писмо отговорих и няколко пъти и после и теглих една яка майна и от тогава нищо не ми е пращала.... има много такива сайтове за тея гадни scammers.... http://419.bittenus.com/ днеска пък получих в пощата си.....-- UK LOTTERY HEADQUATERSP O Box 1010 Liverpool,L70 1NL UNITED KINGDOM(Customer Services)***2008 WINNING NOTIFICATION***Congratulations Lucky Winner,This is to inform you that your e-mail address has won you the sum of£1,800,000.00 (One Million Eight Hundred Thousand British Pounds) from the UKONLINEINTERNATIONAL LOTTERY. draw on June 16th, 2008 release today 19th June 2008.For more information and to claim your winning prize, please contact ourClaimsConsultant with information below, also provide him with your personalinformation for the processing of your winning prize such as.Your e-mail address attached to:Ref No: UKNL/044/177Batch No: UKNL/1099/22WINNING NUMBERS: 9, 18, 21, 24, 37, 48(BONUS.22)NOTIFICATION DATE: 19th June, 2008For Claims,Contact:====================================Name: Mr. Joe PatrickTel: +44-701 113 1298Tel: +44-703 195 8028Email: uk_claimsconsultant@yahoo.co.uk=====================================You are to provide the following which are needed to process your winningclaim.1) Full Name:.......... 5) Sex:..........2) Address:.......... 6) Present Country:..........3) Nationality:.......... 7) Sex:..........4) Occupation:.......... 8) Age:..........Congratulations once again!Sincerely,Mrs. Jessica BrianZonal CordinatorUK ONLINE INTERNATIONAL LOTTERY.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, споко бе ... и аз бех печелил 200 хил. евро от неква лотария ... ма проблема е че тогава си нямах работа и се бях записвал за разни такива та не бях сигурен дали е измама или не ... даже на няколко пъти ми се обажда АГЕНТА ми ! :oops: Съвсем сериозно някъф говорихме си с някъф чичка на английски дето ми дава инструкции и обяснения кво-що ... ма накрая като се стигна до "трябва сами да си покриете разходите по превода на парите", които са ненам си колко процента демек 1200 евро или нещо такова и ми стана ясна работата ... :)Изрично бях писал и в мейлите и като си говорихме с чичката дали случайно не може да се дялнат от тия 200 хиляди ... или па той да даде от неговия джоб па после ша му върна 2000 ама не, та не .... организаторите не дават да се пипа наградата ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....аз днес получих поредното писмо този път от някаква си Ira пак на английски и толкова дълго някой дажи ми се струва предлагат сайтове те си с голи снимки ...ама аз ако е повече от 2 изречения хич не ги чета а ги трия :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P хехехе ина мен ми изпратиха същото като на hondajapan дори и някакви снимки които бяха сигурно 10кб и не се виждаше нищо ........... ужас :oops::):P

ха!и аз имам снимки!ето ги.... Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

пределно ми е ясно 4е товаа си е измама,то отдавна съм милионер в ФРЕЕЛОТТО секи месец ми пращат некво извле4ение 4е имат да ми превеждат8,645,328 долара и ми искат номер на кредитна карта и разни други такиваама не ми е ясно тия или не ни познават що за народ сме или не знам ?????верно ли си мислят 4е некои ще им върже ;):P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както се казва: "докато има балъци, ще има и хиени"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебавате се вие, ама изпуснах аз евтината виагра. Миналия ден ми я даваха на -88%. Вчера я дигнаха на -83 и днес още по-зле -80% off! Дебнех я да чукне -90%, ма уви :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiankata

Това черното го взимам само ако е придружена с някоя нова хонда! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера докато чаках в ПИБ дойдоха баба и дядо и разправят че някой от банката им се обадил, че се е случило нещо с внука им и искат да помогнат с пари. Охраната взе да ги разубеждава, но бабата после се скара на дядото "На нас ни казаха по телефона какво трябва да направим, не ги слушай тия". Идеше ми да и бия два шамара, щото дедката изглеждаше много добродушен и слушаше дъртата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"те", са длъжни да опитат... "ние" дали ще се вържем, е друга тема на разговор./не забравяйте, че с измами и подобни препитават/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...