Jump to content
lazo72

искажете мнение относно моят избор за хонда купе

Recommended Posts

здравеите искам да попитам ре6их да си взема хонда сивик купе и намерих кажете ми като мотор правилен ли е изборат ми зна4и ето и данните хонда сивик купе 1.5 двигател 110 кс в края на 1994 без месец 95 колата е с климатик ел стакла ел огледала хидравлик ел 6ибидах и лети джанти сас летите джанти ми искат 5 700 а сас оргиналните на 5 500 забравих абс арбег колата е производство за америка даже пи6е и в талона да ска4ам ли споделете мнения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма 110 коня , ако е 1.5 е 101 коня за другото сам си преценяваш , гледаш внимателно , ако си от софия я водиш при Омбре , ако си от варна я водиш при Дидо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е запазена скачай,защото после имаш смяна на масла,ремъци и както при мен се обадиха и едни задни лагери и ще ти скочи цената.Но иначе купето си е мания,не очаквай да върви много шот е купе и е по леко,то е горе долу на едни килограми със седана,какъвто карам аз.Ама понеже тва е пълна инжекция и става 101 коня.Аве много яка количка.Аз искам такава,ама ще трябва да и направя суап със б16!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

и аз не съм чувал за 1.5 110 коня ;П 101 ще да е евентълано някои да и е сложил спортен филтър или спортна изпускателна система и за това дае 110 уж;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено , първо отиваш в един от двата сервиза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами купенцето се оказа 4е е бласкано 4елно и аз се отказах но си взех сивик хе4бек 96г 90 кон4ета 1,4is двигател4ето и мранка като коте доста запазена и много дарпа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами купенцето се оказа 4е е бласкано 4елно и аз се отказах но си взех сивик хе4бек 96г 90 кон4ета 1,4is двигател4ето и мранка като коте доста запазена и много дарпа :(

Ами....аиде честито тогава! :) Да я караш безпроблемно много километри! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лазо,вземи домъкни Хондата да я полеем в Неделя на Флирта 05.10.08 :( Ето и темата.

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lazo72

а мерси и дано пойеланието ти излезе пророк а за флирта ако не сам на ба4 6а доида :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е хеч но е 125 кончета и двигателя е супер,потърси си такъв мотор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее жика твоита дере земята аз и на моите 90 кон4ета сам доволен засега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз карам сащята само че е с Д14а3 75коня по талон обаче :thumbs1: И искам да ти каже че не отстапва на никой! макар и на гас да я карам( имам газоф ижикцион и варви да си е.мамата) Ще си я карам .. човек винаги иска повече може би някои ден шя си зема Тайп Р иначе копето просто се влубих в него сичко е там кадето ти триабва и виждаш това което искаш... С здраве да сия караш .. П.П. Колега буди внимателен! Гледам се лоши картинки из весниците ...

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да ти е честита колега. Другата може да е купе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега попринцип имам купе и съм му голям пеивърженик обаче и хеч е доста добре и имам чувството че бягат повече :lol: Та както и да е Честита да ти е Хондичката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, изглежда доста добре, хиляди безаварийни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...