ilias 210 #1 Публикувано 16 Юни, 2008 От доста време ми минаваше през главата да направя клип за форума и бъдещия клуб.Пуснатите напоследък теми ме мотивираха, а и в момента имам доста свободно време и реших да го направяЕто го дано ви хареса: Моля без караници както в другите теми, но естествено приемам критика отностно клипа!И ако някой не иска колата му да е включена в този клип нека ми пише едно Л.С. и колата ще бъде махната от клипа. :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 16 Юни, 2008 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 16 Юни, 2008 Много добре направен. Поздравления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #4 Отговорено 16 Юни, 2008 Поздравления за клипа и за саунда към клипаМузиката надъхва много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Мерка #5 Отговорено 16 Юни, 2008 Много яко клипче колега на мене лично много ми хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KrisEJ9 #6 Отговорено 16 Юни, 2008 Клипчето е супер . Евала за старанието, на мен много ми хареса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #7 Отговорено 16 Юни, 2008 Страхотно е клипчето, ефектите са супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #8 Отговорено 16 Юни, 2008 Много добре. Справил си се чудесно. Добри ефекти. Има ли го в по голяма резолюция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #9 Отговорено 16 Юни, 2008 хвала на ТАКЪВИ добросъвестни фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #10 Отговорено 16 Юни, 2008 браво браво и пак бравоособено за музичката супер си подхожданай-ми хареса на колата на Dragi4-a май беше, където в такт с музиката приближаваш някои детаилисупер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #11 Отговорено 16 Юни, 2008 Супер е станало клипчето с музиката и ефектите, ЕВАЛА :) Само така.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #12 Отговорено 16 Юни, 2008 Евала и от мен... супер идея наистина. Сигурен съм че има много снимков материал, с който би станало още по- яко клипчето. поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #13 Отговорено 16 Юни, 2008 Кефи доста и две русенки видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #14 Отговорено 16 Юни, 2008 браво, браво, колега. И на мен много ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #15 Отговорено 16 Юни, 2008 щях да се разплача от вълнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #16 Отговорено 16 Юни, 2008 (Редактирано) Сссссссуууууупппееееррррр е п.п.А ако някой иска колата му да е включена? Редактирано 16 Юни, 2008 от Devil_RX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #17 Отговорено 16 Юни, 2008 Сссссссуууууупппееееррррр е п.п.А ако някой иска колата му да е включена? Да си плати за РЕКЛАМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #18 Отговорено 16 Юни, 2008 Даже и мойта бричка я има ...брао .. клипа е готин ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #19 Отговорено 16 Юни, 2008 Клип4ето е пълната лудница а и мъзиката е много подходя6та . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #20 Отговорено 16 Юни, 2008 Браво! Наистина този път се почувствах някъде там, поставен на по-световно ниво сред всички останали Много готино клипче! Колега, а мислил ли си да добавиш и някакви кратки клипове(напр с дрифтове и т.н.) ? П.С. ефектите са екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #21 Отговорено 16 Юни, 2008 Не мога да ви опиша как се чувствам като чета мненията ви за клипа, много се радвам, че ви допадна!А относно клипа идеята ми беше да е кратък, зарибяващ и по скоро рекламен (дори съм рязал песента, но повече нямаше на къде ). Не съм фен на клиповете със снимки, но нямам никакви видео материали. Искам да направя някой по голям с видео материали, но и това ще стане. Снимките които съм използвал ги подбрах да бъдат максимално качествени, в действителност клипа стана със сравнително добро качество, но в youtube доста го смачкаха (има опция да се гледа в high quality в youtube, но пак не е същото). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #22 Отговорено 17 Юни, 2008 Супер е. Чувствай се поздравен :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #23 Отговорено 17 Юни, 2008 Харесва ми .....а явно не само на мен Личнен поздрав от мен,с пожелания следващия клип "версия 1.1" да е още по завладяващ!!....каквото зависи от нас ,ще се постараем да натокаме машините още ...ПП един съвет да си позволя.....изчакай достатъчно време ,преди да пуснеш следващото клипче,защото иначе има вероятност да се обезличат.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #24 Отговорено 17 Юни, 2008 Браво колега, такива неща по-често тряаа да се правят Евала за клипчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #25 Отговорено 17 Юни, 2008 Чудесно е приятелю!Бъди здрав и винаги така позитивно настроен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #26 Отговорено 17 Юни, 2008 в действителност клипа стана със сравнително добро качество, но в youtube доста го смачкахаедно съветче , в youtube си имат собствена идея за кодек и размер и ако ги прочетеш и сметнеш клипчето според изискванията те не го пипат и става перфектно ... за другото ще се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #27 Отговорено 17 Юни, 2008 А оригинала колко е като размер?Може ли да ми го пратиш на емайла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #28 Отговорено 17 Юни, 2008 Клипчето е невероятно...... поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #29 Отговорено 17 Юни, 2008 Браво! Клипчето е супер И моята кола я има Пиши на л.с. коя програма ползваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #30 Отговорено 17 Юни, 2008 в youtube си имат собствена идея за кодек и размер и ако ги прочетеш и сметнеш клипчето според изискванията те не го пипат и става перфектно ... за другото ще се разберем Ще ги разгледам за да знам за следващия Клипа е с големина 58,3МБ, който го иска да праща предложения на лични как да му го пратя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #31 Отговорено 17 Юни, 2008 Mного кефи клипа, добре си съчетал музиката с ефектите. Едно голямо БРАВО!П.П. Ако не е тайна можеш ли да ми кажеш с коя прогрма си го правил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #32 Отговорено 17 Юни, 2008 Sony Vegas Video 7.0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #33 Отговорено 17 Юни, 2008 В един предишен мой пост бях казал 4е наистина се кефя на твоите произведения , не разбрах дали беше на срещата да се запознаем ..ама айде другия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #34 Отговорено 17 Юни, 2008 браво за идеята и старанието.не съм много запознат, но едва ли е толкова лесно да се направи това клипче, така че евала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #35 Отговорено 17 Юни, 2008 клипчето е много яко браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #36 Отговорено 18 Юни, 2008 Суупер яко е станало мн надъхваЕвала ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #37 Отговорено 18 Юни, 2008 Красиво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #38 Отговорено 20 Юни, 2008 Sony Vegas Video 7.0 сменяй ... много ти е спешно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #39 Отговорено 20 Юни, 2008 Аплодисменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #40 Отговорено 21 Юни, 2008 Браво колега така и все напред и още много други такива шедиоври да направиш ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове