Jump to content
ШМИРГЕЛ

ПРАСЕ с ПАЛАТКИ

Recommended Posts

Създавам тая тема за да предизвикам Бате Емчо да подеме инициативата като "събирач-ка"Търси се "готвач-ка"Той ми пусна днеска на обед мухата и сега не ми излиза от акъла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приемам с радост,желание и ..... това тежко,непосилно и ... бреме,което ще ме превие на 2,ще ми секне кръста и ...........:rolleyes::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига ле вие ме хвърлихте в тъча! Първо агне след това ПРАСЕ,а следващия път слон ли ще е ? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Стига ле вие ме хвърлихте в тъча! Първо агне след това ПРАСЕ,а следващия път слон ли ще е ? :drunk:

ммммммммммммммм,вкусно. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ммммммммммммммм,вкусно. :(

Е, дай по-конкретно деТръпнем в очакване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

е свинското е нещо друго :( казвайте каде и кога!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като един виден мръвкар, изял две стада прасета ще кажа, че хабер си нямам..... ха хаМисля, че ще е най-добре да се направи предварително на пекарна, там хората си знаятА до там ще го возя в мойта кола! Само аз си знам на кой язовир ще отида

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

абе не знам ама защо все скачате на цяло животно? Май е по-добре да си вземем расфасовано и да си правим паржоли, шишове итн...П.С. Абе софийската групичка к'во става що не четете форума :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

абе не знам ама защо все скачате на цяло животно? Май е по-добре да си вземем расфасовано и да си правим паржоли, шишове итн...П.С. Абе софийската групичка к'во става що не четете форума :fun:

Много е тежко за скараджията да прави огън, жар и да навакса на 30 гърла.Като дойде в една голяма тава само се порционира - така да се изразя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

То без допълнителни мръвки няма да мине,особенно ако се изпълни оптимистичната прогноза на Аерото за 30 чиляка! :fun:

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уточнете моля ви по колко левчета ще събирате,за да пътуват към вас............аз ако не друго поне обичам да си плащам :fun::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако няма концерти по това време (то май няма) съм там.Аре да ти дам 5лв на място?П.П. Ся говорихме със станчо, айде софийската група да съберем пари и да ги пратим накуп?Пиша се оргазнизатор на събирането, до тук имаме:BigBlondeWolf: 5лвStan4o: Ian ще се включи ли?

Редактирано от Big Blonde Wolf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам имате ли идея къде точно ще се спи някакви цени?Само да вметна, че хижата в която се състоя миналогодишната национална не беше никак зле,а и зад нея имаше и бунгала :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Искам да попитам имате ли идея къде точно ще се спи някакви цени?Само да вметна, че хижата в която се състоя миналогодишната национална не беше никак зле,а и зад нея имаше и бунгала ;)

Ами,то ,аз,....такова, мислех за палатки. ;) Нищо не знам за раиона,пиши вичко което знаеш.Все ще намерим нещо из нета или някои колега да даде инфо.Ако има хора за хижа,нека да пишат,та да я търсим. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно уточнение:Става въпрос за купон на ПАЛАТКИ!Ще замоля "модераторите" да променят заглавието от"ПРАСЕ" на "ПРАСЕ с ПАЛАТКИ" :thumbs1: (АЕРОТО да не подскача) :) Колеги,напишете малко инфо за местноста,без значение дали ще идвате или не,не бъдете егоисти. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o
Отговорено (Редактирано)

Май,май,няма да стане работата.Горе-долу 4-5 човека!(обичайните заподозрени)Предлагам ако се събираме пак хора от Пловдив и София,хич да не блъскаме на изток.Да вземем да видим някое китно местенце в горичка покрай язовирче или рекичка,дето ще си направим купона. :):)Ще замоля "модераторите" да променят заглавието от"ПРАСЕ" на "ПРАСЕ с ПАЛАТКИ" (АЕРОТО да не подскача) ;)

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

Добре де не може ли да се намери и китно местенце с някоя станциика наблизо? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mоже на изкъра, от към Ихтиман някаде, където си правим ликенда, има бунгала и места наоколо за няколко палатки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В самото начало ми се стори малко далечко ако ще сме само софия/пловдив и не предложих, но сега виждам че мястото търпи промени така че:

Язовир Душанци

Публикувано изображение

http://toursbg.net/bulgaria-guide/dushanci-reservoir/

инфото ми е че от към село Антон пътя е хубав а там са и местата за палатки, Тюленчето Тишо каза че е ходил там, но на хотела http://www.dushantsi.com/

как ви се струва? еднакво далече е на всички може пък и Заралии да се присъединят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как ви се струва? еднакво далече е на всички може пък и Заралии да се присъединят :)Местото е готино,там сме!Има хотел и доста места за палатки.(според сателита)Ако ще купуваме прасенце,пращаите денги!АААААААААИИДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА ГООЛИЯ КУУУУУУУУПООНН! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не чакахме да се роди едно бебе точно тези дни,бяхме на 100% сигурни,че ще доидем.Но все пак има време за размисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парички събрани за ПРАСЕНЦЕТО и още нещо.....: bate_em4o-10лв.Гого(приятелят с Рендето)-10лв. ____________ Общо-20лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прасето лесно, ама как ще се приготви там, че до колкото знам няма тия удобства като на Узана? По добре в некоя фурна да се изпече, да е по-сигурно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Прасето лесно,........................... като на Узана? По добре в некоя фурна да се изпече, да е по-сигурно.

Точно така ще стане!И Аерото предложи същото!

ААААИИИИИИДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:lol:!

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След малко е седмичната среща на Еко-то и ще се раберем софийската групичка колко желаещи има...А понеже това е месарска тема ама във авто форум слагам едно клипче :lol:Удря яко в прекъсвача ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Ако не чакахме да се роди едно бебе точно тези дни,бяхме на 100% сигурни,че ще доидем.Но все пак има време за размисъл.

Че раждаите по-бързо де!Вземайте и бебето и пристигайте! :lol: Ще го пишем в книгата на Гинес,като най-малкото HONDA фенче! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бате Станчо ми направи доста силно офертиране по фланговете на Екото, така че и аз съм там. Двама сме. :unsure:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все си мислех че некое прасенце натиска кантара но уви :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я виж ти , и аз може да се присъединя ако намеря мястото . пък и без това сме висели няколко кила наденица на групата.таман тогава съм в пловдив(даде от утре до кум 29-и).:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,само да ви подсетя. :D

Така,уточнявам допълнително:

Събираме по 5 лв. на човек! примерно-съпруг+съпруга или пич+гадже или гадже+гадже :) ? =2 човека=10лв.

Ето сметка за пращане по банка:

UnicreditBulbank

IBAN номер:BG03UNCR75271056125810

Ето и за пращане по куриери:

гр.Пловдив бул.Дунав №136 (магазина за климатици) до18ч.

Емил Василев Унарев

Моля,не пращаите записи по Пощата,щото там работата е много мътна.

До вторник 24.06. ще видим какво се е събрало и преценяваме какво да се купува.

Нека да не се бърза с купуване индивидуално на мръвки,за да не се получи като на Националната(хвърлиха се 5-6 кила развалени меса)

Всички РИБОЛОВЦИ ДА НАТОЧАТ ТАКЪМИТЕ!

Времето е кратко,затова моля да се деиства ЕКСПЕДИТИВНО!

Парички събрани за ПРАСЕНЦЕТО и още нещо.....:

bate_em4o-10лв.

Гого(приятелят с Рендето)-10лв.

Общо-20лв.

p.s. Абе,Шмиргела да няма пак жълт картон,че никак не помага? :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я виж ти , и аз може да се присъединя ако намеря мястото

Е хайде де! пак ще помагаме за опъването на "резиденцията" а мястото намира се на 10-тина километра след Пирдоп ако идваш от софия по подбълканската.Отчет на софийската групичка:Аз + още някой абе от мен имате 3 куверта =15 лвРусия вълк (Огнян) - май ще е сам = 5 лвБлонди и Антъни = 10 лвТишо (жената не го пуска ама той обеща че ще се направи на мъж)Бате Емчо, тия дни ще се срещнем с Оги и ще направим трансфера за цялата софийска групичка, до вторник има време :)П.С. Шмиргела е отпуска за месец нямаш ли му координати?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

потвърждавам написаното за мен в горния пост :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o
Отговорено (Редактирано)

я виж ти , и аз може да се присъединя ако намеря мястото

Е хайде де! пак ще помагаме за опъването на "резиденцията" а мястото намира се на 10-тина километра след Пирдоп ако идваш от софия по подбълканската.

Отчет на софийската групичка:

Аз + още някой абе от мен имате 3 куверта =15 лв

Русия вълк (Огнян) - май ще е сам = 5 лв

Блонди и Антъни = 10 лв

Тишо (жената не го пуска ама той обеща че ще се направи на мъж)

Бате Емчо, тия дни ще се срещнем с Оги и ще направим трансфера за цялата софийска групичка, до вторник има време :o

П.С. Шмиргела е отпуска за месец нямаш ли му координати?

Ок!

Тишо (жената не го пуска ама той обеща че ще се направи на мъж)Ми като се прави-да вземе булката бе! :(

Говорих и с Шмиргела,каза,че имал много работа,ама на 90% ще доиде.

Olmy,ти кво-спец. покана ли чакаш? :(Я вземай и Гената! :lol:

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......Olmy,ти кво-спец. покана ли чакаш? :lol:Я вземай и Гената! :o

Емо не е до специална покана, ами ситуацията в момента ми е малко сложна и ще видя, как ще ги натъманя нещата приятелю, пък да видим може и да се получи :( Действам по въпроса. Иначе знаеш, че няма проблеми. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Olmy,ти кво-спец. покана ли чакаш? ;)Я вземай и Гената! ;)

Емчо,утре паля на Гената фитилите;)Ама ако дойда и аз нема да стигне и глиган бе ;) ;) ;) Кво ще праиме тогава ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емчо,утре паля на Гената фитилите;)Ама ако дойда и аз нема да стигне и глиган бе ;) ;) ;) Кво ще праиме тогава ;) ;)Ама,че въпрос!Ша гътнем 2 бр. от съответния вид животно! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама,че въпрос!Ша гътнем 2 бр. от съответния вид животно! ;)Е тогава ще трябва и подходящ автомобил ;) ;) ;) Па и подходящ шофер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Парички събрани за ПРАСЕНЦЕТО и още нещо.....:bate_em4o-10лв.Гого(приятелят с Рендето)-10лв.Отчет на софийската групичка:Аз + още някой абе от мен имате 3 куверта =15 лвРусия вълк (Огнян) - май ще е сам = 5 лвБлонди и Антъни = 10 лвТишо (жената не го пуска ама той обеща че ще се направи на мъж)___________________Общо-55лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...