IvoSi 2 #1 Публикувано 12 Юни, 2008 (Редактирано) http://automobiles.honda.com/tools/build-price/models.aspx?Просто като видях цените и онемях, тааа реших да споделя с вас и както се казва в една култова реплика:"Къде сме ние....къде са те".П.С. Пък и като са им дигнали бензина на 1.2лв, малиии как ли оцеляват, ццццц!? Редактирано 12 Юни, 2008 от IvoSi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #2 Отговорено 12 Юни, 2008 да ама забравяш горките хорица колко им е заплатата...я стигне за храна, я не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 12 Юни, 2008 тез си праят т*шак с живота....... то една Хонда колкото една Датчия Логан бре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #4 Отговорено 12 Юни, 2008 Абе като сметнах, че тука един нов сивик по техни цени трябва да струва към 18 000лв(базов модел), а един акорд трябва да е около 25000лв.....е те са пак толкова като цифра само дето е ЕВРОА за техните заплати да колко са 5-6000 долара средна заплата, сигурно гладуват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 12 Юни, 2008 5-6000със заплатките малко прекали де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #6 Отговорено 12 Юни, 2008 ... и голи ходят като циганите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 12 Юни, 2008 Мдааааа....затова всяко 4-ри членно семейство там има по една кола за всеки + кола за планина и за далечен път + някой American Muscle в гаража, който се изкарва само по изложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #8 Отговорено 12 Юни, 2008 5-6000със заплатките малко прекали деВъзможно е да съм прекалил, първия ми братовчет е в Америка, със зелена карта. От него знам, че той за по-малко от 12 долара на час, като винаги работния му ден е около 10 часа, не се хваща. Та той си докарва заплата около 3 000, предполагам, че американеца взима доста повече от един емигрант. Но всъщност това не е толкова важно, по важното е защо у нас хондарките не са не тия цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #9 Отговорено 12 Юни, 2008 защо у нас хондарките не са не тия цени Аз щи кажа - щото американците завладяха Ирак (и много други) а не българите ...или които й да е други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #10 Отговорено 12 Юни, 2008 Но всъщност това не е толкова важно, по важното е защо у нас хондарките не са не тия цени по същата причина заради която там бензина е 2х по-евтин - данъци, акцизи ... + колите се произвеждат в Северна Америка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #11 Отговорено 12 Юни, 2008 A дали и лакомията на нашите търговци не ни е в повече!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове