Jump to content
ceco_accord

С малко завист

Recommended Posts

Ако знаете колко много и отдавна си мечтая от нашта марка да "поизринат" малко маркетолози и да вземат някой поне наполовина креативен като Крис Бангъл http://www.drive.ru/bmw/news/2008/06/11/14...ni_motorku.html DRIVE.RU — Под «молнией» концепта BMW GINA спрятано достоинство Z-кара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен ми се ще под плата да се крие C2000, или сивика от подписа ми, но...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди два дни от балкона на комшиите на третия етаж падна един чаршав върху моята Хонда и тя изглеждаше по същия начин като Z--ката :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това изглежда доста нереално , не че не е , и все пак според мен Honda HSC изглежда доста по добре от това малко повече прилича на кола а не на космическа чиния , и няма закакво да "поизринват" според теб 8-а сивик с коя кола 2007 год. би я сравнил по дизайн

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали ви е ясно, че това ще си остане концептуален модел завинаги. :rolleyes: Ако минат група ултраси в пияно състояние с ножчетата си, дали GINA ще е толкова емоционална вече? :bye::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали ви е ясно, че това ще си остане концептуален модел завинаги. :rolleyes: Ако минат група ултраси в пияно състояние с ножчетата си, дали GINA ще е толкова емоционална вече? :bye::D

Кой знае...?Все пак не говорим за автомобил, който спи пред блока

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

абе има съвременни материали с които ножчето няма да е проблем ... ама това има доста да порасте докато го докарат до нещо употребимо :ph34r: хубави идеи е имало винаги , но за съжаление повечето си остават на ниво идеи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не случайно краят на клипчето завършва с "ще се видим в музея" , но е важен и текстът който върви към него. А иначе едва ли Дойчовците не са се сетили за цигането с ножчето (като знам как вонят подлезите в Кьолн). Но нали знаете "Робът се бори за свобода , а свободният - за съвършенство"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...