ceco_accord 6062 #1 Публикувано 11 Юни, 2008 Ако знаете колко много и отдавна си мечтая от нашта марка да "поизринат" малко маркетолози и да вземат някой поне наполовина креативен като Крис Бангъл http://www.drive.ru/bmw/news/2008/06/11/14...ni_motorku.html DRIVE.RU — Под «молнией» концепта BMW GINA спрятано достоинство Z-кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 11 Юни, 2008 и на мен ми се ще под плата да се крие C2000, или сивика от подписа ми, но... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 12 Юни, 2008 Преди два дни от балкона на комшиите на третия етаж падна един чаршав върху моята Хонда и тя изглеждаше по същия начин като Z--ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #4 Отговорено 12 Юни, 2008 това изглежда доста нереално , не че не е , и все пак според мен Honda HSC изглежда доста по добре от това малко повече прилича на кола а не на космическа чиния , и няма закакво да "поизринват" според теб 8-а сивик с коя кола 2007 год. би я сравнил по дизайн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #5 Отговорено 12 Юни, 2008 Тая пущина германска само на мен ли ми мяза на Batmobile?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 12 Юни, 2008 Нали ви е ясно, че това ще си остане концептуален модел завинаги. Ако минат група ултраси в пияно състояние с ножчетата си, дали GINA ще е толкова емоционална вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #7 Отговорено 12 Юни, 2008 Нали ви е ясно, че това ще си остане концептуален модел завинаги. Ако минат група ултраси в пияно състояние с ножчетата си, дали GINA ще е толкова емоционална вече? Кой знае...?Все пак не говорим за автомобил, който спи пред блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #8 Отговорено 12 Юни, 2008 абе има съвременни материали с които ножчето няма да е проблем ... ама това има доста да порасте докато го докарат до нещо употребимо хубави идеи е имало винаги , но за съжаление повечето си остават на ниво идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #9 Отговорено 12 Юни, 2008 Не случайно краят на клипчето завършва с "ще се видим в музея" , но е важен и текстът който върви към него. А иначе едва ли Дойчовците не са се сетили за цигането с ножчето (като знам как вонят подлезите в Кьолн). Но нали знаете "Робът се бори за свобода , а свободният - за съвършенство" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове