SVE_1986 72 #1 Публикувано 10 Юни, 2008 Не мога да ги разбера полицаите.В който град да отида постоянно ме спират,заради колата ли е,заради лепенките ли е,ве4е незнам какво става-ПОСТОЯННО МЕ СПИРАТ ЗА ПРОВЕРКА.Когато копувах колата преди6ния собственик ми каза 4е 4есто 6те ме спират и не му повярвах,но сега се обедих в това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 10 Юни, 2008 поличба на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #3 Отговорено 10 Юни, 2008 поличба на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #4 Отговорено 10 Юни, 2008 Ти почерпи ли роднини,приятели и съфорумци за колата?Оттука виждам, че не си :) .Е за т'ва катаджийте те спират .Да почерпиш тях . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 10 Юни, 2008 Като видят хубава кола я спират. Това си е нормално. Имаме едно служебно червено БМВ. Където и да ме видят да го карам, веднага ме спират. Съдба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #6 Отговорено 25 Юни, 2008 карък, като мен!с малката разлика, че не ме спират полицаи, а разни:млади водачи, прекалено наплашени девойки, или пенсионери пред инфаркт /аман!/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #7 Отговорено 25 Юни, 2008 абе мен постоянно ме спират, и то без значение в каква кола съм ... явно има нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #8 Отговорено 25 Юни, 2008 (Редактирано) И мен така, ама ми мина ... За два месеца ми бяха друснали три акта, това е преди две години, от тогава скатавам... е и карам по-нормално ! Може и това да е проблема при теб ! Редактирано 25 Юни, 2008 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #9 Отговорено 25 Юни, 2008 _в рамките на шегата_колега, замени колата за ден.набави си колело, ако и тогава те спрат... ясно!продай колата, а книжката сложи в рамка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batemisho #10 Отговорено 25 Юни, 2008 Явно е от марката, а като допълня и физиономията ми - как няма да ме спират.Утре отивам да си платя акта. Да видим кога ще е другият... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #11 Отговорено 25 Юни, 2008 Миналата ве4ер се прибирам след 50км каране ,и на влизане в града ме спират 4енгетата.4асът е 23,и е леко тъмно мястото където спрях колата.Пуснах си аварийните и си занесох документите до патрулката/така ми наредиха/.По едно време най възрастния полицай се върти покрай колата ми,разглежда я и цъка с език.Поглеждам го у4уден,а той -''Много ги гоните тези бега4ки бе" Аз -""Моля? Защо решихте 4е съм я гонил много?!" А той-"Ами виж как и пука двигателя"-/изстива след изгасянето/.Аз-"Ами при тая жега и 50км пробег е нормално да загреят тръбите на ауспуха." А тои-"Да бееее-аз не те видях 4е излезе от съседната улица-50км-ДААА -ДААА!" Аре бегай и по-полека... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #12 Отговорено 3 Юли, 2008 Да ви кажа във вторник кокво видях:прибирам се от работа и както си карам ме изпреварва един сивик 6-та ген(незнам дали е от форума за6тото бе6е с транзитни номера)ама явно доста бърза6е И ПО НЕГО СИНЬОТО ТАКСИ(ПАТРУЛКАТА) и след около 400-500м хондата отби.Като ги подминах видях 4е не6то се разправяха и след това незнам какво е станало.Мисля 4е на6ите полицаи толко са се филмирали 4е се имат за РЕЙНДЖАРИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #13 Отговорено 4 Юли, 2008 Колеа как няма да те спират та цялата кола е само лепенки замисли се малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #14 Отговорено 4 Юли, 2008 абе по скоро е до физиономия аз карам винаги с фарове ,колан и понеже сам киорав сам и с о4ила от как сам си купил колата полиция не ме е спирала явно зубарския ми вид не предразполага кам нарушения и подкупи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #15 Отговорено 4 Юли, 2008 абе мисля 4е като изглежда малко по спортни4ка колицата ниска бръм4и повечко....мене от 100 коли с пръст ме сочи и ме спира..и се почва багажници жабки джобчета.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #16 Отговорено 8 Юли, 2008 абе по скоро е до физиономия аз карам винаги с фарове ,колан и понеже сам киорав сам и с о4ила от как сам си купил колата полиция не ме е спирала явно зубарския ми вид не предразполага кам нарушения и подкупи :)И аз съм така Даже имам и ДВА случая, в които - спират ме: Полицая: - Добър вечер.Аз: - Добър вечер.Полицая: - Лека вечер.Аз: - Оня се врътна и си замина, аз си дигнах прозорчето и си изпърпорих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #17 Отговорено 8 Юли, 2008 и мен вчера ме спряха заради светнаги халогени ама кво да направя като ги забравям . Управданието е ,че халогените заслепяват камерите на светофарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #18 Отговорено 12 Юли, 2008 Тея хонди си казват тежката дума , много са красиви и полицаите ги спират за да им се полюбува, че те с техните опели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nencheff 0 #19 Отговорено 12 Юли, 2008 И аз съм така Даже имам и ДВА случая, в които - спират ме: Полицая: - Добър вечер.Аз: - Добър вечер.Полицая: - Лека вечер.Аз: - Оня се врътна и си замина, аз си дигнах прозорчето и си изпърпорих Паднах да се хиля .. за мой късмет само 1 път са ме спирали за проверка към 24 часа, а честно да си кажа.. не карам много много спокойно.. та даже и ме питаха :Полицая: С колко кара?Аз: Вие ще кажете.Полицая: Аз искам ти да ми кажеш.Аз: Ми.. не повече от 50 Полицая: Вземи си разчисти документите, че имаш много излишни хартийки заедно с тях, лека вечер.Аз: Лека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dacata #20 Отговорено 13 Юли, 2008 Принципно с ксенон спират доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #21 Отговорено 14 Юли, 2008 Според мен сьщо е заради лепенките махни ги тва е при4ината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #22 Отговорено 14 Юли, 2008 (Редактирано) Аз когато карам през деня скатавам, поне работя в нощен клуб и в седмичните дни като сряда и четвъртак ходя с колата на работа, и на отиване, и на връщане не ме спират щото ги няма обикновенно Но аз карам към 20:30 и 04-05 сутринта и тогава няма жива душа по улиците И когато ме спират обикновенно завършва с акт наредил съм ги 3 от които 1 за 10 км превишена скорост, 2ри за неправилна маневра и 3 за неправилно паркиране в 7 сутринта Редактирано 14 Юли, 2008 от JoePass Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #23 Отговорено 15 Юли, 2008 И един приятел много често го спират. Кара Мазда 323С. 1.4 75 коня май беше тази модификация. С много яки джанти, спойлер отзаде и ВР регистрация. А самият шофьор е стандартният балкански субект - леко тъмничък и със сенки под очите. Та катаджиите все го спират и го питат "Абе вие проблеми с полицията имате ли?". И той им казва - "Да! Постоянно ме спирате без причина" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове