west bam 107 #1 Публикувано 4 Юни, 2008 Ей Дани да си жив и здрав и да почерпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #2 Отговорено 4 Юни, 2008 Greenwater(34), Honda_Civic_1.5_16V(23), Golf-Assassin(23), инж.Матев(25), borussia(26).........тъй като рожденниците са 5 на брой нека уважим всеички,мисля че е редно Да са живи и здрави всички празнуващи и нека межтите им станат реалност! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #3 Отговорено 4 Юни, 2008 Честито на всички рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #4 Отговорено 4 Юни, 2008 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #5 Отговорено 4 Юни, 2008 Честито и от мен Весел празник Бъдете живи и здрави и на всички Ви казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #6 Отговорено 4 Юни, 2008 Ч.Р.Д. на всички и весело посрещане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 4 Юни, 2008 Да са живи и здрави всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #8 Отговорено 4 Юни, 2008 честит рожден ден на всички, живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #9 Отговорено 4 Юни, 2008 Пожелавам на Greenwater-а да продължава да наказва с Хонделата на гонките !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest themowl #10 Отговорено 4 Юни, 2008 Да сте живи и здрави. Колите ви да са резачки и парите да са ви на пачки. !!! Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #11 Отговорено 4 Юни, 2008 честито на всички ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #12 Отговорено 4 Юни, 2008 ЧРД на всички . Да сте живи и здрави . Грийнуотъра да почерпи ,че да му върви колата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #13 Отговорено 4 Юни, 2008 мерси за пожеланията !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 4 Юни, 2008 ЧРД, Дани, всичко най най !!! Всичко най-хубаво и на останалите рожденици :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #15 Отговорено 4 Юни, 2008 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #16 Отговорено 4 Юни, 2008 (Редактирано) аз вече му го честитих още веднъж няма да навреди честито МАНЯК ;) ;) ;) Редактирано 4 Юни, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #17 Отговорено 4 Юни, 2008 честито дани и да почерпиш колегите от борово и красно селоаз па като ги знам кой са иначе нямам нищо против Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #18 Отговорено 4 Юни, 2008 Айде честито и от мен малко със закъснение, живи и здрави другото се нагласяА на Greenwater му пожелавам и малко повечко да му бяга колицата че поне да има смисъл да се пробва ( п.с. той си знае ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 5 Юни, 2008 Ч.Р.Д,живи и здрави...Дани завърши ли това дето беше захванал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #20 Отговорено 5 Юни, 2008 Честито Дани. Жив и здрав да си, и много успехи в новото поприще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове