Jump to content
alpinab

Запитване за логото на клуба

Recommended Posts

Guest Solmur

И аз искам, ако има останали места за поръчка, искам 3 комплекта - в софия съм, пишете ЛС къде и с кого да се видя за да си взема/платя :rolleyes:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега отивам да ги взема .Ето списъка до тук:1.saaron - 2 бр.2.NIO- 2 бр.3.sun4o- 2 бр.4.pemy - 2 бр.5.tass - 2 бр.6.Pavkata - 2 бр.7.wishmaster_333 - 2бр.8.Solmur - 6 бр.9.Онниг Марашлян - 2 бр.10. todorov - 2 бр.11.svetlio - 2 бр.Към момента остават около 70 свободни :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиши ме и мен в калабалъка

С колко бр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГОТОВОСега отивам да ги взема .Ето списъка до тук:1.saaron - 2 бр.2.NIO- 2 бр.3.sun4o- 2 бр.4.pemy - 2 бр.5.tass - 2 бр.6.Pavkata - 2 бр.7.wishmaster_333 - 2бр.8.Solmur - 6 бр.9.Онниг Марашлян - 2 бр.10. todorov - 2 бр.11.svetlio - 2 бр.12.Animal - 4 бр.Към момента остават около 65 свободни !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега !!! Пиша от името на колегата 'Matheo' - Матю Матев ! На срещата на Ягодите ме помоли ако има нова поръчка да му поръчам 4 такива лентички с логото ! Така че пиши 4 броя за двете му коли на моето име, а пък аз ще му ги взема и предам после ! ;)

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я кажете после разликата от 2 до 3 лв. на бр., т.е. 1 лв. на коя сметка да я преведат.е. трябва ми набирателната сметка на клуба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Olmy

Най лесното е да напишеш едно ЛС на Ombre с въпросното питане за сметката и той ще ти каже № на сметката !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1.8

Най лесното е да напишеш едно ЛС на Ombre с въпросното питане за сметката и той ще ти каже № на сметката !!!

Благодаря , не съобразих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М/у другото не попитах колко е цената на тези лентички?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГОТОВОВзех ги .Ето списъка до тук:1.saaron - 2 бр.2.NIO- 2 бр.3.sun4o- 2 бр.4.pemy - 2 бр.5.tass - 2 бр.6.Pavkata - 2 бр.7.wishmaster_333 - 2бр.8.Solmur - 6 бр.9.Онниг Марашлян - 2 бр.10. todorov - 2 бр.11.svetlio - 2 бр.12.Animal - 4 бр.13.'Matheo' - Матю Матев - 4 бр.14.boba7a - 2 бр.Колегата Nikolcho вече взе 4 бр. Към момента остават около 56 свободни :)Пишете на лични как да ги вземетеЦената както се уговорихме е 3 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също искам още 2 броя, ако може да ме запишете в списъка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГОТОВОВзех ги .Ето списъка до тук:1.saaron - 2 бр.2.NIO- 2 бр.3.sun4o- 2 бр.4.pemy - 2 бр.5.tass - 2 бр.6.Pavkata - 2 бр.7.wishmaster_333 - 2бр.8.Solmur - 6 бр.9.Онниг Марашлян - 2 бр.10. todorov - 2 бр.11.svetlio - 2 бр.12.Animal - 4 бр.13.'Matheo' - Матю Матев - 4 бр.14.boba7a - 2 бр.15.Morridina - 2 бр.Колегата Nikolcho вече взе 4 бр. Към момента остават около 54 свободни :oПишете на лични как да ги вземетеЦената както се уговорихме е 3 лв

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЪпдейтВзех ги .Ето списъка до тук:1.saaron - 2 бр.2.NIO- 2 бр.3.sun4o- 6 бр.4.pemy - 2 бр.5.tass - 2 бр.6.Pavkata - 2 бр.7.wishmaster_333 - 2бр.8.Solmur - 6 бр.9.Онниг Марашлян - 2 бр.10. todorov - 2 бр.11.svetlio - 2 бр.12.Animal - 4 бр.13.'Matheo' - Матю Матев - 4 бр.14.boba7a - 2 бр.15.Morridina - 2 бр.16.no_l1fe - 2 бр.Колегата Nikolcho вече взе 4 бр. Един приятел взе 2 бр.Към момента остават около 46 свободни :drunk:Пишете на лични как да ги вземетеЦената както се уговорихме е 3 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз искам 4бр. От Панагюрище съм и дали ще ти е удобно да ги пратиш по Еконт ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1.8

Още нещоКолегите , които не са от София , нека ми пишат на лични с адрес , за да мога да ги пратя по ЕКОНТЩе викам куриер днес към 14-15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Olmy

Здрасти колега имаш Л.С. с адреса и GSM-a на Matheo - Матю Матев за да му ги пратиш и на него днес :):) Благодаря ти предварително, а и от негово име.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, това с Еконта пропадна днес , че не успях.И без това само 2.ма човека пратиха адресЩе пращам в понеделник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да мина на срещите днес и вчераНека колегите от софия пишат на лични да се разберем им дам лайсничките.До тук само 5-ма са ги взелиЗа провинцията , който ми е пратил адрес ще ги пратя в понеделник с ЕКОНТ с наложен платеж.Няма да имам време да изпращам по пощата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставащите 30 свободни лайсни извън тези , които до днес са ми писали на лични са оставени в ОМБРЕ-2 при Иван

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Днес на седмична ще можеш ли да дойдеш ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз пък днес си полу4их транспаранта копие на стикера Хонд Фен Клуб,6е си го наки4а в моргата да се знае :wub: Благодарско на високия авер от Ямбол и неговата половинка :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана с тия лайсни? Ще ги дочакаме ли или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана с тия лайсни? Ще ги дочакаме ли или не?

:lol:За съжаление съм малко ангажиран покрай работата и панаира в пловдив пиши на лични ,ако вече си писалми имаш тел. обади се и ще го измислим как да ти ги дам. Запазените в тази тема и на лични ги возя в багажника цяла седмица.Днеска ходиха и до Пловдив.:lol:Ако бързаш има 30 бр. при Иван в Омбре 2 , само пиши да те махна от списъка със запазените.На всички които ме чакат се извинявам и съжелявам, просто съм доста зает

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма грижи и не бързам, аз сега и кола нямам, просто се интересувам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко стара тема вдигам, но все пак живо ме интересуват тия лайснички.Ако някои има останали да ми пише, ако не пратете ми корелския файл ако го пази някои.Имам приятел с рекламна агенция, така че не е проблем отпечетването.Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на срещата във Варна и аз питах за такива лентички,обаче момчетата ми казаха,че нямат.От каде мога да си везема?

Редактирано от Krasen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой ми изпрати корелелския файл , аз ще направя . Имам приятел собственик на рекламна агенция. Но явно никой го няма този файл. Пък да тегля, инсталирам Corel Draw и да правя дизанйна на ново нямам вереме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам интерес за тия лайсни,както и за лепенките.Ако нещата се развият скачам с 2бр.Ако има стикери за стъклата и от тях 6те поръчам. :rolleyes: Предполагам че колегата marto 1.8 има файла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам от тез за номера, ако се правят естествено - 2бр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rusen4e

Пишете ме и мен с два броя :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получих файлчето. Благодаря на Kicko. :chicken: Събота - неделя, като остане време, ще видим какво може да се направи с тези лйснички.Ако всичко е наред с файла ще пусна една анкета, кой-колко и т.нат. Аз кола още немам , ама ентусиазъм - бол! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получих файлчето. Благодаря на Kicko. :D Събота - неделя, като остане време, ще видим какво може да се направи с тези лйснички.Ако всичко е наред с файла ще пусна една анкета, кой-колко и т.нат. Аз кола още немам , ама ентусиазъм - бол! :D

Евала, евала ще чакаме :DМойта каляска ще я накича с лепенки и лайстнички на фен клуба като циганска жигула :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще чакаме развитие :D П.С. А стикери ще има ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От какво са изработени самите ленти (лайсни) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой няма ли познати,който работят в такава агенция,за да направи например 100 бройки и на сбирките да ги продаде?Като гледам има много желаещи и веднага ще свършат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...