No Limit Performance 180 #1 Публикувано 1 Юни, 2008 (Редактирано) Интересува ме ще има ли колеги , които мислят да започнат срещата още от четвъртък?И дали ще мога да се нанеса в стаята си още тогава?Втория въпрос го отправям лчно към Матео Редактирано 1 Юни, 2008 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #2 Отговорено 1 Юни, 2008 Да. И аз съм от четвъртък, някъде към 12,30 ще съм горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #3 Отговорено 1 Юни, 2008 Ей,Ачка,няма ли да минеш през Варна да те тръгнем заедно ? Или искаш да ти донеса шкембе чорба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 1 Юни, 2008 четвъртък около обяд и аз акустирам в хотела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #5 Отговорено 1 Юни, 2008 Пишете ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #6 Отговорено 1 Юни, 2008 И аз.Смятам да тръгна към 18:00 от София. Леко се се притеснявам дали ще го намеря мястото... но ще се доверя на GPS-а, пък да видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #7 Отговорено 1 Юни, 2008 (Редактирано) Редактирано 1 Юни, 2008 от plamoni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 1 Юни, 2008 Значи пак сме си бадна. Матео, няколко момчета ме питаха за карта и къде точно се намира "Узана".С нещо да им помогнем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #9 Отговорено 1 Юни, 2008 Значи пак сме си бадна. Матео, няколко момчета ме питаха за карта и къде точно се намира "Узана".С нещо да им помогнем?като влезнат в Габрово да питат за разклона за Узана(той е посредата на града) и да карат нагоре до отакт и стигат.много е елементарно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #10 Отговорено 1 Юни, 2008 (Редактирано) Редактирано 1 Юни, 2008 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #11 Отговорено 1 Юни, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #13 Отговорено 2 Юни, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #14 Отговорено 2 Юни, 2008 И аз съм там по някое време след обяд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #15 Отговорено 2 Юни, 2008 Да ме чака двойна, голяма Бургаска мускатова на масата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #16 Отговорено 2 Юни, 2008 За тоз тюлен никво пиене а иначе ние ще кацнем заедно, така че и за мен една двойна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #17 Отговорено 2 Юни, 2008 Нема ли да ти дойде мноо голяма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #18 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) За тези които влизат от към Шипка:Минавате тунела и на 400 метра след него има Y-образно кръстовище на което завивате наляво ( т.е. излизате от главния си път ) карате по пътя и на около 3 км има едно много тясно мосче от лявата ви страна ( намира се след КАТ но не разчитайте много на това защото Габровския кат трудно се забелязва ) Точно на самото мосче има червена табела с надпис Узана. Тръгвате по този път който е някаде към 15 км доста добри завочета и ще цъфнете на една много голяма поляна на която няма и едно дръвче, е това е Узана. Още като излезете на тази поляна хващате първото пътче което е доста тясно и е наляво, това е пътя за хотела. А ако чак толкова много се объркате ползвайте ГСМ-и имат покритие всички оператори моя примерно е 0886813216 Антон Успех П.С. Трябва да минете през 2 села последното от които е "Зелено Дърво" Редактирано 2 Юни, 2008 от Draik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #19 Отговорено 2 Юни, 2008 Та разбрахте ли?На тези дето не им е ясно да звънкат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #20 Отговорено 3 Юни, 2008 Шшшш ... баровец .. ти нема ли да поркаш ве ... Конова ше събира ключовете горе .. къ я мислиш .. недей лъга 'ората ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове