MonsterOOD 100 #1 Публикувано 31 Май, 2008 Пробай да вържеш МАП сензора на пишката до дросела, а на сегашното место на мапа нетрябва ли да има един вакумен клапан (не се сещам името)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 31 Май, 2008 Не видях резисторната кутия дали си сложил или вързал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #3 Отговорено 31 Май, 2008 Мапа пробвах да го слагам навсякаде , резисторна кутия има да просто не се вижда на снимките .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 31 Май, 2008 (Редактирано) Проблема може да е в подредбата на вакумите, но да не те подвеждам.Погледни тази снимка, дано успееш да се ориентираш Редактирано 31 Май, 2008 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #5 Отговорено 31 Май, 2008 Честно да си кажа тая снимка сякаш повече ме обърка ,причните са че , на тази снимка самия всмукател е от д16а6 но дросела не е ... или пък при мене не е Все пак мерси , точно такива отговори ми трябват с снимки или доста добри обяснения , в момента търся сервизно упътване на д16а6 да погледам и там малко ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 31 Май, 2008 Колектора е от A6 както и дросела махнат е вакума над жилото за газта (не се ползва ) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 31 Май, 2008 Е то не е ли един вид за бързите обороти ? Ако е така да го махам и аз утре че ме дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 31 Май, 2008 Не знам каква му е функцията но при мен е махнат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #9 Отговорено 31 Май, 2008 Това може да остане на страна за момента , нека по компетентните да се изкажат , че ми криво на душата и няма мога спа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #10 Отговорено 1 Юни, 2008 Айде колеги , никой друг ли не е правил такъв суап ? Нека направи една две снимки да подксаже малко ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #11 Отговорено 1 Юни, 2008 Какво четах какво струвах днеска работата стигна до това положение.... Изчерпах се от идеи .. : И това видео за да добиете представа за какво говоря , това накрая кадето го закачихме не е проблем защото и с него прави така колата ... Видео Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 1 Юни, 2008 Изхвърли FITV и мембраната над дросела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #13 Отговорено 1 Юни, 2008 ФИТВ си заминава ок , обаче ква е тая мембрана над дросела ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове