Нимрод 265 #121 Отговорено 19 Февруари, 2010 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #122 Отговорено 19 Февруари, 2010 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #123 Отговорено 22 Февруари, 2010 Никой ли няма нищо от Лилавата.Или поне някое линкче към нейна тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #124 Отговорено 22 Февруари, 2010 (Редактирано) Интересува ме ако някой знае как точно се води цвета нека напише Редактирано 22 Февруари, 2010 от doping Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #125 Отговорено 22 Февруари, 2010 И два много хубави надписа, особено обърнете внимание на втория, който с пълна сила важи и в БГ. За всички които от голф се качиха на хонда без да подозират каква машина имат и ни развалят "репутацията" така да се изразя: Поздрави. е тука сам наистина съгласен с колегата за хубавите приказки ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #126 Отговорено 22 Февруари, 2010 (Редактирано) колеги оригиналния ''Japanese Domestic Market (JDM)'' не е ли с десен волан като този сивик Редактирано 22 Февруари, 2010 от ivomugen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gear grinder 0 #127 Отговорено 22 Февруари, 2010 разбирасе че е JDM стила по който негърчетата в щатите са така запалени са екстри и рядки части който са се слагали само на тези сивици за този пазар както и много афтър маркет части които са се сляли с цялостната визия разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #128 Отговорено 23 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #129 Отговорено 23 Февруари, 2010 абе незнам какво толкова ти харесва в тоя цвят седи доста неестествено и ге бая гърли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #130 Отговорено 23 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #131 Отговорено 23 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #132 Отговорено 23 Февруари, 2010 (Редактирано) Всеки има вкус колега ,на мен ми допада на теб не знаеш как е Чопли ме яко да го разбера , "Purple" е но къв точно. Дано не дразня никой по този начин.п.п. Поздравления за хубавите постове и добрата оптика ! Редактирано 23 Февруари, 2010 от doping Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #133 Отговорено 23 Февруари, 2010 ами със сигурност не е от оригиналните на ег-тотакаче в кодовете няма да го намеришмисля че бях мяркал тема за тази кола в един форум ако я изрова ще ти пратя линк направо да си питаш там или просто ако си решил да си боядисваш така колата можеш да го направиш в подобен цвят не точно този Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #134 Отговорено 23 Февруари, 2010 slammed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #135 Отговорено 23 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doping 0 #136 Отговорено 6 Март, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #137 Отговорено 1 Април, 2010 хубави теми като тази потъват бързо в многото офтопик в офтопик раздела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #138 Отговорено 21 Април, 2010 забравихме я тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #139 Отговорено 23 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #140 Отговорено 25 Април, 2010 хубави джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #141 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) Редактирано 1 Септември, 2011 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #142 Отговорено 28 Април, 2010 (Редактирано) Ето я и от пред: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1524/20...We4OPKIZk4s.JPG Ето го и мотора: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2403/75...CClJtVeU5xw.JPG Ето още една само че червена : http://www.japanesesportcars.com/photos/d/...civic-3dr-5.JPG Редактирано 28 Април, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #143 Отговорено 25 Май, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #144 Отговорено 16 Октомври, 2010 Да изровя една забравена тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #145 Отговорено 17 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #146 Отговорено 28 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #147 Отговорено 28 Октомври, 2010 Съжалявам, че качвам 6ген., но забелязах, че и преди мен е качвано, а и си заслужава Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #148 Отговорено 29 Октомври, 2010 Колеги извинявам се че ще нацапам хубавата тема, но искам да помоля някой, ако може да ми изпрати снимка в близък план или ако има мащаб 1:1 на "теглича" (не съм сигурен за името и за това ползвам теглич) който слагат на JDM-ите, искам да си сваля размерите му и да си го изрежа на плазма. Ако стане добре може някой колега ако иска да му изрежа и на него. Или поне някой от вас да ме насочи къде да гледам.Благодаря предварително и отново се извинявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #149 Отговорено 29 Октомври, 2010 За това ли става въпрос? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=jdm+civic...6.c0.m270.l1313 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #150 Отговорено 29 Октомври, 2010 (Редактирано) Да колега, благодаря много почвам да чертая малко, и после да видя плазмата кога ще е свободна и да изрежа един да видя как ще изглежда.Благодаря и на колегата писал ми на ЛС. Редактирано 29 Октомври, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #151 Отговорено 29 Октомври, 2010 Тоя форум съвсем се е сгромолясал. Тръгнах да си редактирам мнението да го допълня ама нещо се срина, добре че си копнах поста като видях че зацикли! Ето го:За това ли става въпрос? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=jdm+civic...6.c0.m270.l1313Гледам има няколко модела (по-правите са май за отпред, а по-закривените са за отзад). Ето и малко снимки как ги закрепят (лично на мен малко нестабилно ми се струва, особено има някои дето ги хващат само за броните, което е само за красота): http://www.honda-tech.com/showthread.php?t...hlight=tow+hook http://www.clubxb.com/forums/f29/password-...hook-36853.html http://www.clubxb.com/forums/f69/jdm-style...hook-34186.html С намирането на чертеж обаче никакъв резултат. Но си мисля че няма някаква точна спецификация. Правиш си един чертеж докато го докараш да ти хареса Тея два поста могат да се отделят като отделна тема. Мисля че ще има заинтересовани! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #152 Отговорено 29 Октомври, 2010 Да наистина може да се отделят в отделна тема, а като направя и чертежа може да го добавя. За съжаление днес няма да успея, че имам доста друга работа. Според мен повечето такива са само за визия, поне така си мисля. Ще го мъча уикенда да видя какво ще стане. Ако може някой администратор или модератор да ни отдели мненията ще му бъда много благодарен. Дано колегата писал ми на ЛС няма нищо против че ще копна снимките тук. Преден: Заден: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #153 Отговорено 29 Октомври, 2010 Разбира се че нямам нищо против, дори, ако стане чертежа, бих искал да си резна и аз едни такива шукарийки, тук в Русе има доста качествено плазмено рязане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #154 Отговорено 29 Октомври, 2010 Още едно мнение за местене! Според мен ще е добре да се измисли някаква планка като тази черната, за да има някаква стабилност все пак: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #155 Отговорено 29 Октомври, 2010 (Редактирано) Планката ще я измислим и нея, макар че за отзад не мисля че ще трябва, не за друго ами на нашите коли отзад нали е оригиналния теглич, доколкото виждам и съм виждал на снимки този да го наречем тунинг теглич се закрепя именно за оригиналния, докато планката е ако нямаш такъв или искаш да го сложиш в страни, като на снимката на Scion-а. Поне аз така мисля. Ако искате сега ще направя нова тема, че бая разводнихме сегашната, а и да не тормозим модераторите или администраторите Редактирано 29 Октомври, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #156 Отговорено 11 Ноември, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-KILLER 5 #157 Отговорено 16 Ноември, 2010 (Редактирано) ето и от мен Редактирано 1 Септември, 2011 от Tino 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-KILLER 5 #158 Отговорено 23 Ноември, 2010 (Редактирано) Редактирано 1 Септември, 2011 от Tino 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #159 Отговорено 25 Ноември, 2010 Eдно лъскаво купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #160 Отговорено 26 Ноември, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове