Jump to content
Paulaner

За отношението към клиента

Recommended Posts

Привет на всички !Чудех се дали това,което сега ще го нашляпам е за тук или за "сервизи и магазини",и в крайна сметка го слагам тук...Искам да споделя впечатленията си от един сервиз и по-скоро отношението,което се проявява към клиента.Колко му трябва на човек за да се почувства приятно и обгрижен?! Нали,в крайна сметка когато отиваш някъдеда си дадеш парите очакваш добро и качествено обслужване - нещо,което в България или рядко се намира,или нема таквоз дживотно.Става въпрос за сервиза "Омбре 2" и за човека,който работи там -Джонибой.Радвам се,че има такива хора-посреща те с усмивка,готов е да те изслуша,предлага по-доброто решение и си върши работата както трябва ,и всичко това е съчетано с хумор!Ще ми се всички да бъдем като него !Жив и здрав, Джонибой!Живи и здрави бъдете и вие !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:zen: Евалата на теб и на колегата от сервиза! Сигурен съм че щом си се почувствал така , че да го споделиш с нас ,значи наистина си е заслужавало. Колкото и да е жалко явно в нашата мила Родина, трябва по честичко да си казваме такива неща, защотото когато примерно аз гледам БТВ Новините и после съм в 3-часова депресия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съгласен съм с теб джонибой е яко печена мъжага:zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала, евала и пак евала. Меко казано е добро обслужване. Освен всичко казано и си разбира от работата. До преди да стъпя в този сервиз, не бях виждал такова сърдечно отношение. Имам чувството че каквото и да кажа ще е малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аре и от мене с две ръце :zen: за Джонибой :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям глас за Джонибой - последния път така се разприказвахме, че не ми се тръгваше :zen:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VersaceGirl

Хора,къде точно се намира този сервиз на Джонибой :dry: ? И на мен ми писна от "качествено" обслужване,че като те видят,че си жена или ти правят нещо без пари или ти взимат 3-но(за което,аз винаги по-късно разбирам) :):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

радвам се че чувам добри думи :dry: и аз ще посещавам сервиза скоро и вече ще спя по-спокойно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

радвам се че чувам добри думи :dry: и аз ще посещавам сервиза скоро и вече ще спя по-спокойно :)

Аз също ще го посещавам :P ще го видим този сервиз,ако ме приемат де ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма начин да не те приемат все пак джонибой е казвал пред мен 4е за него хондите се делят на 2 5 генерация хеч и всички останали:dry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хондите се делят на 2 5 генерация хеч и всички останали :spoko:;)

Ми то 5 генерация хеч е към другите коли, а хондите са си хонди. щом се делите ходете да си играете с другите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

пак някои недоразбрал и обидил се:spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига го хвалете бе ... ся и там няма да може да стъпи човек ако не се запише седмица по-рано :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига го хвалете бе ... ся и там няма да може да стъпи човек ако не се запише седмица по-рано :)

Егоист:)!! :) Всички хондаджии имат право на качествено обслужване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се стори,че никой не го познава човека и да взема да му направя една реклама :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се стори,че никой не го познава човека и да взема да му направя една реклама ;)

Познаваме си го много добре. Подкрепям с 2-те си ръце мненията за johny. Лошото е, че се сещам за него само когато ми потрябва... Кофти работа :D Johnyboy, cheers, баце! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ша се сетите вие къде да се правите колите , ама ще сте минали през Бай Данчо вече :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм сменил ангренажния ремък :ph34r: Трябва да го посетя и аз скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism
Отговорено (Редактирано)

И на мен ще ми се наложи да го посетя ама тука незнам в софия откъде да си поръчам частите или направо от там ще ми ги поръчат??А иначе това е най-важното все пак се занимаваш само с една марка автомобили и не може да нямаш отношение и да се държиш като някъв... ;) все пак и пари ще взимаш,защо повечето монтьори са тъпаци..Евала на такива като джонибой,без да го познавам

Редактирано от Brutalism

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ще ми се наложи да го посетя ама тука незнам в софия откъде да си поръчам частите или направо от там ще ми ги поръчат??А иначе това е най-важното все пак се занимаваш само с една марка автомобили и не може да нямаш отношение и да се държиш като някъв... ;) все пак и пари ще взимаш,защо повечето монтьори са тъпаци..Евала на такива като джонибой,без да го познавам

Може и направо те да ти купят нещата и да си свършат работата.Има телефончета звънни и ги питай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси :) , сигурно така ще и направя тука до месец-два.И искам да видя тва Бултрако най - накрая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest themowl

Да ни е жив и здрав Johnyboy и все така добре да ни обслужва количките :D От още един доволен клиент!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера бях при Джонибой - разбира ги той тез хонди ей :PСамо да не пиете по три напитки, 'щот каза че на третата се кефи на чалга :tooth: - поне по 4-5 за да превъзмогнете чалгицата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще го посещавам ;) ще го видим този сервиз,ако ме приемат де :lol::)

Учудващо ме приеха :) Голямо БЛАГОДАРЯ за всичко :lol: Джони ,след всичките номера които ви погоди, може и да я бъде пущината :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че къде ще ходи :ph34r: Ще я бъде и хоро ще играе :blink: При първа възможност ни ела на гости да я полеем и да и се порадваме :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каква усмивка бе хора - само с чук още не ме е замерил ... и ми псува колата постоянно :) на родина ...

между другото, както казва той: " цветя и бонбони не пием " , така че му носете по една биричка на човека да минава обсъждането на видовете газови инсталации и начините за монтаж по-добре :P

не ми се вързвайте че всичките ще ни избие;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каква усмивка бе хора - само с чук още не ме е замерил ... и ми псува колата постоянно на родина ...

Това е вярно.

между другото, както казва той: " цветя и бонбони не пием " , така че му носете по една биричка на човека да минава обсъждането на видовете газови инсталации и начините за монтаж по-добре

Това не!Абе, спамър-интригант, що не ми оправи правописната грешка вместо да изживяваш толкова тежко произхода на колата си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз таковата.... само да попитам... всички ли ходите вече при Johnyboy?Че имам да сменя туй онуй и ако гъчканицата е в Омбре2, да зема да отида в Омбре1 и да опаткат мръсницата за 1-2 часа :):P :P ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да има баланс ;) обади се и на двете места и където ти кажат, че ще стане за по-малко време ... ще струва повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Джони е пич и половинаАБЕ чЕСТНО ДА ВИ КАЖА ВСИчКИ ПРИ ОМБРЕ-то са точни момчета но като ходите при тях не очакваите чудеса, ите все пак са хора и те си имат черни дни и те си имат проблемите като всички настака че по-спокоино

Редактирано от go6i11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също ходих при джони бои първо за профилактика после за смяна на стоковия колектор със такъв 4-2-1 мнооо съм доволен от отношението към автомобила към хората няма такъв БЛАГОДАРЯ ВАНКА тия дни ше мина да по4ерпя :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес се опита да блъсне моята кола с неговата !! това ли разбирате под отношение .. а ? ... добре че имам теглич и каско :lol: да не ме е страх

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сьм много доволен.Човека си ги разбира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И блъска с едни такива големи чукове. Май варии им викат. ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...