bobx3m 12 #1 Публикувано 23 Май, 2008 Здравейте, от два месеца карам Хонда Д14А7 99г. и съм страшно доволен, единственото нещо което ме притеснява е,че хидравликата на волана не е толкова лека колкото на преходните ми коли ( Ауди и VW).Карах на един приятел неговата Д14А3- японка, но там хидравликата си беше наред.Дали има проблем при мен или да не обръщам много внимание на това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 23 Май, 2008 Подозирам че това си е присъщо за Англичанката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #3 Отговорено 23 Май, 2008 Подозирам че това си е присъщо за Англичанката.не съм съгласен! моят волан е доста лек, даже на моменти ми се искало да е малко по тежък. Провери си хидравличното масло, и ако не му знаеш историята, вземи го смени, аз моето го смених профилактично и въпреки, че изглеждаше перфектно, когато го източвах излезе голям бълбоя накрая! Сега след смяната имам чувството че станал даже по лек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #4 Отговорено 23 Май, 2008 (Редактирано) Ще сменя маслото и ще видя какво ще стане. Във форума някаде бях чел как се сменява Редактирано 23 Май, 2008 от bobx3m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #5 Отговорено 24 Май, 2008 Ще сменя маслото и ще видя какво ще стане. Във форума някаде бях чел как се сменява аз моето не съм го сменял до сега, напиши после някой ред как става точно че да го подменя и моето Ако бяхте ползвали търсачката Щяха да ви излезнат: ТУК 1 и ТУК 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mad #6 Отговорено 24 Май, 2008 Аз сам си смених маслото на моята англичанка,но и моя волан не е чак толкоз лек,колкото на други коли които съм карал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове