GeFi's Garage 280 #441 Отговорено 31 Октомври, 2009 В тоя Шумен, никой нищо неразбирал , Не! просто нейскат да помогнат на колеги, за да не им вървят колите повече от техните! Колкото до срещата съжелявам колеги че неприсъствах бях в болницата. Е Това е нещо ново вече , браво , разконспирира ни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #442 Отговорено 1 Ноември, 2009 Нещо за днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #443 Отговорено 7 Ноември, 2009 ехееее ко стана тука бе мноо нови хондаджии в тоя град, че и зарибени.Аде организираите се че да ви додем на срещата,че от олдскула никои не ебава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #444 Отговорено 11 Ноември, 2009 ехееее ко стана тука бе мноо нови хондаджии в тоя град, че и зарибени.Аде организираите се че да ви додем на срещата,че от олдскула никои не ебава.Организирайте се вие при нас не се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rally_m 0 #445 Отговорено 12 Ноември, 2009 ехееее ко стана тука бе мноо нови хондаджии в тоя град, че и зарибени.Аде организираите се че да ви додем на срещата,че от олдскула никои не ебава.Организирайте се вие при нас не се получава Е, че то имали хонди в Шумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #446 Отговорено 16 Ноември, 2009 ехееее ко стана тука бе мноо нови хондаджии в тоя град, че и зарибени.Аде организираите се че да ви додем на срещата,че от олдскула никои не ебава.Организирайте се вие при нас не се получава Е, че то имали хонди в Шумен А кой се появил тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #447 Отговорено 30 Ноември, 2009 колеги на някой да ми се намира шайба за хидравличната помпа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #448 Отговорено 2 Януари, 2010 Честита Нова Година на всички хондаджии !!! :) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #449 Отговорено 2 Януари, 2010 За много години ......или по-точно за много кушии :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #450 Отговорено 24 Януари, 2010 мм Не бях посещавал тоя форум от доста дълго време и реших да погледна нашата скромна тема до къде е .... хаха ама нищо не съм изтървал като гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #451 Отговорено 25 Януари, 2010 Много заспала работа сме ,верно времето не е подходящо,но и когато беше работата си беше плачевна 5-6 човека и 3-4 коли горе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #452 Отговорено 3 Февруари, 2010 Хора като се стопли да се напражи нещо горе на паметника.Лятото сте се събирали ама аз сбирах парите за колата .Аз предлагам март когато се освежават магаретата да се съберем.Чакам мнения алл фор Хондикус Праим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #453 Отговорено 3 Февруари, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #454 Отговорено 3 Февруари, 2010 Още 1+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #455 Отговорено 7 Февруари, 2010 То, ако нямам ангажименти и аз ще се засиля. Ама казвайте по-точна дата и координати, че ще идвам от Търговище. Тук нещо не можем да се организираме, или пък сме малко, така че може да ви се натресем на вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #456 Отговорено 7 Февруари, 2010 Колега да не мислиш че тука сме много.... я се качат горе 5 коли и 10 човека. Скръб пълна поне сега има нови хондаджии и може да се качват горе. Но дай боже да се сабираме повечко хора иначе датата е последната неделя от месеца принципно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #457 Отговорено 7 Февруари, 2010 А тя тая тема се раздвижила ве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #458 Отговорено 7 Февруари, 2010 Темата добре се раздвижила ама дайте и ние да се раздвижим и да се саберем при добри ословия,че издаваме фронта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #459 Отговорено 7 Февруари, 2010 Нови хондаджии да и стари дето вече не са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #460 Отговорено 8 Февруари, 2010 (Редактирано) Аз се сещам само за 1 дето напусна сектата кои са другите ? Редактирано 8 Февруари, 2010 от Ivaylo Yovchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #461 Отговорено 8 Февруари, 2010 е тъй де за него става дума мина в редиците на Мицубиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #462 Отговорено 8 Февруари, 2010 Все японец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #463 Отговорено 12 Февруари, 2010 Аз като нов предлагам да бъде на 20 или 21 март. Горе на паметника колегите от Търговище и те да идват да е весело.Там олд ли сте скоол ли сте стягайте се .И кометирайте по жииво ако стане това ще е 1то ми събиране атака към паметника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #464 Отговорено 12 Февруари, 2010 28ми че е края на месеца за да не объркаме тез дето случаино се качват последната неделя.Само да е убево времето и да вари бабичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #465 Отговорено 12 Февруари, 2010 нп 28 28 само колегите и те да кажат как е що еиначе съм съгласен колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #466 Отговорено 12 Февруари, 2010 Добре, 28-ми. А час? И къде по-точно, че аз съм се качвал само веднъж пеша преди години и до колкото помня има доста място (места). Ако някой пусне карта ще избие рибата. п.п. И на мен ще ми е за първи път и се надъхвам да дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #467 Отговорено 12 Февруари, 2010 р16,търси Пано-той ще те доведе! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #468 Отговорено 12 Февруари, 2010 на 28 предлагам в 12 на обяд там има един голям паркинг преди да стигнеш до паметника там да атакуваме.Аве тея от олдскуул мнение няма ли май са заети хората пишете да се суберем повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #469 Отговорено 12 Февруари, 2010 горе съм... стига времето да позволи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #470 Отговорено 19 Февруари, 2010 Други колеги няма ли да се намесят за 28 викате че темата не се раздвижва но така и ше остане ако не се намесите сериозно !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #471 Отговорено 21 Февруари, 2010 колеги ако искате още един от Търговище мога да доида и аз на работа сам ама мога да се сменя..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #472 Отговорено 21 Февруари, 2010 Мите само като отидем там няма да отваряш Ламбо вратите,че горе на паметника духа силно и ще вземе да те отвее.А сега по темата на 28-ми най вероятно ще запаля Голфа и ще дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #473 Отговорено 21 Февруари, 2010 Само хонди ... кви са тея голфове :П Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #474 Отговорено 21 Февруари, 2010 Еми да ви кажа съботата бяхме 4 коли на паметника: аз, един червен Рекс (черен капак какъв отличителен белег само изтъкнах), една 4-та генерация Сивик седан и един делсол Дано на тая среща повече се съберат Като имате предвид, че седана го караше еди мъж на около 50 години, а с хората от Рекса и делсола не се познаваме голямо събиране беше Т.е. нямаше такова, но все пак 4 коли са доста, като чета на колегите във Варна хем организирано го правят и по 3 коли ходят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #475 Отговорено 22 Февруари, 2010 Ем значи можем ги победим щом се събират по три коли :Д. Колегите от търговище мисля че няма какво да ги спре да дойдат. Марто весело сте се събрали ама хората нз дали са забелязали че има хонди.ТРябват табелки - От форума сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #476 Отговорено 22 Февруари, 2010 Еми щом трябва и табелки като таксита ще слагаме да разберат хората че сме от форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #477 Отговорено 23 Февруари, 2010 Мите само като отидем там няма да отваряш Ламбо вратите,че горе на паметника духа силно и ще вземе да те отвее.А сега по темата на 28-ми най вероятно ще запаля Голфа и ще дойда.Пано ти за моите врати не се тревожи , и недей да идваш с тоз дарак зада не разваляш фацата на красивите коли.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #478 Отговорено 24 Февруари, 2010 мом4ета штеимали сре6та 4е сам на работа и трябва да се сменя; 4е не6то пак несам разбрал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #479 Отговорено 24 Февруари, 2010 Аз ще дойда почти на 100%, но нека поне тоя път се съберем повечко коли и хора. Нека и колегите от Търговище заповядат. на 28 , 13 часа съм горе ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #480 Отговорено 25 Февруари, 2010 Аз ще дойда почти на 100%, но нека поне тоя път се съберем повечко коли и хора. Нека и колегите от Търговище заповядат. на 28 , 13 часа съм горе !Според мен няма да има много хора, защото тази неделя има тайм атак във Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове