Jeepers 41 #1 Публикувано 20 Май, 2008 Ако не е тук мястото или е пускано може да се затрие но току що ги гледах и направо немога да пропусна да споделя голям смях цъкайте и се смейте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 20 Май, 2008 Skoda WRX Sti ме кефи. Имаше и един джуган с тунинг също е як, Двата бигфута заска и един по стар също не са изпускане, ама нещото дето наи мн кърти е едно дето е било жигили някога ама сега е нещо като драгстер трактор с рязана задница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 20 Май, 2008 Смехххх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 20 Май, 2008 а никой ли невидя една барака с надпис мерцедес клуб? мен лично много ме изкефи няква барака за сбирки на луксозни возила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #5 Отговорено 20 Май, 2008 (Редактирано) Skoda WRX Sti ме кефи. Имаше и един джуган с тунинг също е як, Двата бигфута заска и един по стар също не са изпускане, ама нещото дето наи мн кърти е едно дето е било жигили някога ама сега е нещо като драгстер трактор с рязана задница.....и Камаза (първия!) не е лош! Иначе Зазката кърти!! EDIT : Лелееееееее, отчаянието до какво води .... Редактирано 20 Май, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #6 Отговорено 21 Май, 2008 Skoda WRX Sti ме кефи. Имаше и един джуган с тунинг също е як, Двата бигфута заска и един по стар също не са изпускане, ама нещото дето наи мн кърти е едно дето е било жигили някога ама сега е нещо като драгстер трактор с рязана задница.....и Камаза (първия!) не е лош! !!! Иначе Зазката кърти!! EDIT : Лелееееееее, отчаянието до какво води .... Хахаха това е култова хахахааха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 21 Май, 2008 Хахахахаха пукнах се да се хила , такива култови снимки има че не е истина !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #8 Отговорено 21 Май, 2008 Аааааа,тази където пича ловеше риба в дупката на пътя е много яка :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #9 Отговорено 21 Май, 2008 (Редактирано) Има и един, който толкова си обича колата, че чак и се задоволява сексуално с нея Редактирано 21 Май, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #10 Отговорено 22 Май, 2008 Ето тези ми харесаха най много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_ceci #11 Отговорено 22 Май, 2008 Има доста забавни снимчици.Аз бая се смях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #12 Отговорено 15 Юни, 2008 СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #13 Отговорено 16 Юни, 2008 (Редактирано) мене пък ей тая ме накефи тва 100% е за блондинки като гледам надписите RIGHT LEFT п.п. пък и е розово Редактирано 16 Юни, 2008 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #14 Отговорено 30 Юни, 2008 тиксо тунинг кашон-ът след 1-вия дъжд го няма а се чудя дали оня си полива цветята в колата или са изкувствени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове