Rust 5 #1 Публикувано 18 Май, 2008 Аре Ники , жив и здрав Само хубави неща и да си винаги зарибен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #2 Отговорено 18 Май, 2008 Честитоооо , Никиии........жив и здрав и зарибен-както каза колегатаП.П.:Ти си си зарибен отдавна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #3 Отговорено 19 Май, 2008 Жив и здрав !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #4 Отговорено 19 Май, 2008 ЧРД и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #5 Отговорено 19 Май, 2008 ЧРД! Жив и здрав и всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 19 Май, 2008 Чак сега отдолу се появиха рожденниците и видях ,че не е само Ники ... Да са живи здрави и MADDOG-а както и другите 2ма празнуващи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #7 Отговорено 19 Май, 2008 Да са живи и здрави всички , другото лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #8 Отговорено 19 Май, 2008 всичко най, най и от мен колега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Matheo #9 Отговорено 19 Май, 2008 Много здраве и щастие на всички рожденици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #10 Отговорено 19 Май, 2008 Ники чрд ... много здраве късмет и ползотворна година ти желая надявам се юни месец да се видим, че тогава мисля да идвам към софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #11 Отговорено 19 Май, 2008 M даа ... Старото Куче/Maddog/ излиза в пенсия днес ! К'ре .. жив и здрав и да изкараш R2 скоро на пистата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #12 Отговорено 19 Май, 2008 Честито на всички рожденници............Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #13 Отговорено 19 Май, 2008 Честито на всички рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #14 Отговорено 19 Май, 2008 И от мен Честито ! Да сте живи и здрави и Хондите покарй вас :D Приятно прекарване на празника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #15 Отговорено 19 Май, 2008 Кислороде ,бъди жив и здрав и все така пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #16 Отговорено 19 Май, 2008 Ч.Р.Д Ники,жив и здрав да си...и аз покрай тебе.Рейсъре,баба ти излиза в пенсия,аз навърших 17,почвам 18-тата...А за младите има надежда,поздрав с ей тва за тия които празнуваме и за тия които се сетиха за нас. http://www.vbox7.com/play:3f710b6b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #17 Отговорено 20 Май, 2008 Знаех си, че съм изпуснала нещо важно като не влезнах вчера във форума.. Да сте живи и здрави всички рожденици, с малко закъснение, много щастие и успехи ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #18 Отговорено 20 Май, 2008 (Редактирано) Е Ники. ЧРД. Всичко най-най. Редактирано 20 Май, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове