pamo 346 #681 Отговорено 17 Април, 2009 (Редактирано) Изчакай 27-ми де! Ще бъдеш подложен на разпит кое,какво,как, хич не се притеснявай, но в темата ако обсъждаме всичко което се случва или пък само искаме да се случва с колите ни ще ни се карат и то с право. Той и бай Красьо има с какво да се изповяда, но живот и здраве на 27-ми ще си побъбрим ... Хайде до скоро на всички. Редактирано 17 Април, 2009 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #682 Отговорено 17 Април, 2009 Хахахахахахааа Пламката иска да ма издадеАз такмо имах мерак за старт ама я ще си в разработка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #683 Отговорено 20 Април, 2009 Оп айде Бургас на 26.05 сме в играта със срещите 13:00 на Метро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #684 Отговорено 24 Април, 2009 Ами аз ако сваря да се върна ще дойда с удоволствие.А да попитам помежду другото кажете ми каде в бургас изправят добре джанти че си сгънах едната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #685 Отговорено 24 Април, 2009 Лозово! Не знам улицата и номера, но който и да попиташ от местните ще те упъти. Взимат лев на цол, и ако нямат работа си готов за 20-30 минути. Два пъти ползвам услугите им и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #686 Отговорено 24 Април, 2009 Айде и на тази среща да се обсади нещо за сливен да измислим кой ще ходи тва онова да не забравим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #687 Отговорено 26 Април, 2009 Колеги какво ште има в сливен ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #688 Отговорено 26 Април, 2009 Големи облаци голяма работа....маи пак ще вали!Дано мотото за днес да е "Че да не сме от захар" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #689 Отговорено 26 Април, 2009 Айдееее аз се обувам и трагвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #690 Отговорено 26 Април, 2009 Слабацииииииииииииииииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #691 Отговорено 26 Април, 2009 що слабаци какво пак пропуснах тц ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #692 Отговорено 27 Април, 2009 да не беше сам на метро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #693 Отговорено 27 Април, 2009 ахахахахах не пак малко хора бяхме Доидоха момчетата от БМВ форома по приказвахме си с тях и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #694 Отговорено 27 Април, 2009 Много съжалявам,че неможах да дойда Нямам кола на ремонт е !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #695 Отговорено 30 Април, 2009 Никой ли от Бургас няма да ходи в Сливен ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #696 Отговорено 5 Май, 2009 (Редактирано) Хора, помагайте...бронята ми опря на едно шибано място като паркирах и ся е рзцепена и се е пооткачила леко и незнам какво да правя Някой, който разбира дали може да я погледне и да даде съвет...Много шибана работа,а след като вървях за вкъщи и за 1-2 сек. за малко да ни падне мазилката,която се срути от блока в/у главите със сестра ми,ама аз просто спрях и се чу бум Редактирано 5 Май, 2009 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #697 Отговорено 6 Май, 2009 колеги ще имали на 24 някъде среща и каде? аз съм във Свети Влас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #698 Отговорено 6 Май, 2009 vlado_h Последната неделя се пада на 31-ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #699 Отговорено 7 Май, 2009 vlado_h Последната неделя се пада на 31-ви колега ама каде?и в колко часа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #700 Отговорено 7 Май, 2009 на 31.05 в 13:00 на паркинга на МЕТРО заповядай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #701 Отговорено 8 Май, 2009 там съм стига да приемате новобранци със стари Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #702 Отговорено 8 Май, 2009 Оп аз предлагам вече да минем на лятно чесово време да кажем както преди в 7ч. че в 1 малко жега ще ставакакво ще кажете???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #703 Отговорено 8 Май, 2009 аз съм за лятното часово време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #704 Отговорено 10 Май, 2009 Някой друг няма ли да каже нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #705 Отговорено 10 Май, 2009 И аз съм за ама дали всички ще разберат ако почнем да се събираме в 19:00?Ако искате може тази среща която предстои да се съберем в 13:00 като по стару му и там вече да се разберем.Това е само идея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #706 Отговорено 10 Май, 2009 Ами както кажете за това сам го пуснал като предложение само трябва да се изкаже мнение.Ама да ли ще разберат всички ко и ако се каже на срещата ще разберат 5-6 човека щот секи пат сме толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #707 Отговорено 10 Май, 2009 Ами значи ще разберат само тези които идват на среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #708 Отговорено 11 Май, 2009 (Редактирано) аз няма да мога да доида в 13:00ч. ама следващия пат ако се сабирате в 19:00ч ще съм там. Редактирано 11 Май, 2009 от vlado_h Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #709 Отговорено 11 Май, 2009 Колега нищо още не е решено така че влизай по често в форума то ще има написано каде в колко и как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #710 Отговорено 11 Май, 2009 И аз съм съгласен за лятното, обаче ми трябва и някой да ми каже каде в бургас правят фалшиви номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #711 Отговорено 15 Май, 2009 съжалявам че не пресъствах на срещите вече и аз почвам да идвам. Просто много простотии станаха ама както и да е относно за времето нямам претенции и в 2-та случая ми е удобно но каточели лятното време ще е по добре щото по обед плажче млажче ла у а и наистина е горещо вече може ли само да ми кажете кога е следващата среща ? Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #712 Отговорено 15 Май, 2009 И аз съм съгласен за лятното, обаче ми трябва и някой да ми каже каде в бургас правят фалшиви номераWTF??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #713 Отговорено 15 Май, 2009 Phoenix_bs на 31-ви ще е за час ще се реши малко по нататака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #714 Отговорено 16 Май, 2009 Благодаря много ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #715 Отговорено 17 Май, 2009 Докато дойде тази среща имам чувството,че ще минава цяла вечност.Неможе ли да се измисли нещо поне 2 пъти в месеца или през 1-2 седмици? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #716 Отговорено 17 Май, 2009 И аз си мисля че месеца минава доста бавно.Апак ний и без това се сабираме малко хора може и по често на мойто му е мъчно разбирасе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #717 Отговорено 18 Май, 2009 Аз съм навит,понеже мие доста "мъчно" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #718 Отговорено 18 Май, 2009 и аз съм за както и за лятното време ще е по добре щото сега се затопля времето и се почва с плажчето и малко гадно става ла у ама както се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #719 Отговорено 18 Май, 2009 Ми да ама това в средата на седмицата звуци мн общо не е някаква точна дата и пак ще има разбра ли и не разбрали но викам да се пробва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_h 0 #720 Отговорено 19 Май, 2009 и аз съм за 1-2пъти в месеца. абе по често ако може и да е от 19:00ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове