SDboy 0 #1001 Отговорено 2 Декември, 2009 само 8 коли ли бяхте ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1002 Отговорено 7 Декември, 2009 Съжелявам че не успях да дойда но имах работа извън Бургас. Да се надяваме че на 20-ти ще успея да дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1003 Отговорено 9 Декември, 2009 Хайде, стягате ли Хондавелките за следващата седмица ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1004 Отговорено 9 Декември, 2009 май май аз ще продължавам си стягам маратонките и да идвам пеша че много гадна работа тука само простотии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1005 Отговорено 9 Декември, 2009 Ами стараем се да ги стягаме тия "стари кошове" дето ни даряват с толкова радост дори в трудните времена Живот и здраве- where are there Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shmorca 0 #1006 Отговорено 11 Декември, 2009 Здравейте агенти... Аз вчера се сдобих с е дно страхотно бижу Honda Prelude 4-th generation. Аз съм от Габрово, но цяло лято съм в Слънчев Бряг. Много ми се иска да се запозная с Хондаджиите в Бургас, за да си правим густото. Карам и мотор Honda fireblade така че очаквам свръзка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1007 Отговорено 11 Декември, 2009 (Редактирано) Хайде честита ти придобивка първо! На 20-ти декември сме на паркинга на "Метро" от 13:00 часа, така че заповядай Редактирано 11 Декември, 2009 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shmorca 0 #1008 Отговорено 11 Декември, 2009 Хайде честита ти придобивка първо! На 20-ти декември сме на паркинга на "Метро" от 13:00 часа, така че заповядай Щеше да е хубаво, но мисля че на пролет ще присъствам, защото в момента съм си в Габрово. Но благодаря все пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1009 Отговорено 18 Декември, 2009 Хайде, колеги, не остана. Последната среща за 2009 година Да не забравите да дойдете! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1010 Отговорено 19 Декември, 2009 (Редактирано) утре ще има среща в 13 часа нали !?!?!: ))))))) ? или заради студовете няма да има ? (дано пак да не сме 3-4-5 коли а доста повече както трябва да е !№маи го дават да вали ?! Редактирано 19 Декември, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1011 Отговорено 19 Декември, 2009 Киро, сега ще вземеш да откажеш хората с тия прогнози Вали или не нека се съберем подобаващо на последната среща за 2009-та.Малко ще и толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1012 Отговорено 20 Декември, 2009 Аз съм там пишете ме ако ще градушка да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1013 Отговорено 20 Декември, 2009 И аз съм в играта нищо че вали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #1014 Отговорено 20 Декември, 2009 Ебати и скапаното време.... Прибрах се и спря да вали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1015 Отговорено 20 Декември, 2009 Уникални сме просто! Нямам думи, Киро дойде и спря да вали, после дойде Памо и донесе дъжда. За какво изобщо говорим. Много весела среща. Весели празници на всички! До 10.01.2010 (съдбоносна дата ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1016 Отговорено 20 Декември, 2009 Ебати и скапаното време.... Прибрах се и спря да валиТи ли беше с червения "X" 2-ра ген. спрял до черното купе? Аз взех да се чувствам виновен по едно време, че май никой не ти каза за къде тръгваме.....Да, получи се, (можело значи) ама трябваше да завали здраво, иначе пак 3 коли Весели пълнопразници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1017 Отговорено 20 Декември, 2009 (Редактирано) И на мен ми хареса срещичката. Струваше си мръзненето. Редактирано 20 Декември, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1018 Отговорено 20 Декември, 2009 Срещата се получи много добре Весело прекарване на празниците и ви пожелавам да посрещнете новата година със мноог смях и купони и да идва по бързо 10-ти че ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #1019 Отговорено 21 Декември, 2009 да колега аз бях с рекса....не се притеснявай, и без това бях с един авер който ме чакаше в колата и трябваше да се прибира по спешност и....малко се разминахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1020 Отговорено 21 Декември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #1021 Отговорено 2 Януари, 2010 За много години и Честита да ви е Новата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1022 Отговорено 3 Януари, 2010 Честита Нова Година и на колегите от Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sickkick 0 #1023 Отговорено 3 Януари, 2010 Честита Нова година на всички фенове! Аз съм новак във сайта и ми е интересно за какво се говори тук и за какво става дума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1024 Отговорено 3 Януари, 2010 За много години на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1025 Отговорено 3 Януари, 2010 За много години и от мен на всички ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1026 Отговорено 3 Януари, 2010 Здравейте и честита ви нова година колеги и колежки! Успешна година във всяко отношение да си пожелаем! По-малко средства за поддръжка, и повече за подобрения по маслобъркачките!И да не забравяте 10-ти януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #1027 Отговорено 4 Януари, 2010 Честита нова година колеги.Нека 2010 да ви донесе повече радости за хондите да се надявам че на следващата среща ще се съберем всички да си стистнем ръцете.Последно на 10 остава нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1028 Отговорено 5 Януари, 2010 Честита нова година на всички пожелавам ви много щастие късмет любов много купоно и най-вече хондичките да ви радват се така много Чакам с нетърпение да се видим на 10 в 13:00 на Метро и междо другото си взех листовките (sun) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1029 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) Аз имам едно предложение!Тъй като всеки път се чудим и маем на тва Метро: "А сега на къде?" Предлагам да обсъдим някакво по приемливо място за срещите на клуба. Моето предложение е за паркинга на хотел Парк в морската градина. Обосновката ми е че не е отлкова отдалечен като метро, обикновенно не е зает или поне има място за наще 10ина коли, както и че заведението в което се разполагаме в последствие (поне в повечето от случайте) е много близо - единия от капаните на "паркинга на капаните" до чалга дискотеката на плажа. Като бонус мога да добавя че и други автомобилни клубове си правят сбирките там, което е предпоставка да си прекараме интересно. Моля, предложението ми да се изкоментира и обсъди свободно за да намерим оптималния вариант!П.С. Като алтернатива през зимния сезон можем да се събираме и директно на паркинга на капаните, тъй като не е толкова натоварен, но пък в дни с хубаво време много хора излизат в морската и дори зимата този паркинг не винаги е свободен (изключение е последния път когато ни пра якия дъжд ) Редактирано 5 Януари, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1030 Отговорено 5 Януари, 2010 Хич не ти е зле идеята даже. Може да се проучи кои други сбирки се провеждат там и кога, за да не си пречим взаимно. До колкото знам само почитатели на BMW имат някаква що годе численост, и си правят именно там сбирките. Само евентуални гости от друг град сигурно по-трудно ще ни откриват. Но най-добре ще се обсъди на някоя маса или още "на крак" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #1031 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) мдам и опелджиите си правят там срещата..Иначе като идея не е зле... Макар че скоро няма да идвам на срещите... поради технически проблеми....счупих биела и...което засега ме прави сакат хондаджия Редактирано 5 Януари, 2010 от xxx84 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1032 Отговорено 5 Януари, 2010 Ставаме двама сакати.Моита е с блокирал имобилайзер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1033 Отговорено 5 Януари, 2010 Гадна работа Ако някой от вас двамата остане без возило за срещата и все пак му се идва мога да го взема. Винаги съм сам в колата и не ми е грам проблем. 0885 328 836 и готово ZaRRicK, знам че разполагаш с "PASSAT" за подобни случай, само предлагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1034 Отговорено 5 Януари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #1035 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) Мда добре ще е на паркинка до дискотеките и капаните там сам ходил на среща на японките има6е мазди,тоьоти,митцубишита,хонди и беше доста интересно. Ако се съберем на 10 може да го обсъдим Редактирано 5 Януари, 2010 от z1atko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1036 Отговорено 8 Януари, 2010 Значи ще има среща на 10-ти а?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1037 Отговорено 8 Януари, 2010 ставаме 3-ма аз съм в бокса за смяна на главина и тампон на носача но ще намеря с какво да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1038 Отговорено 9 Януари, 2010 аз също ще дойда така че ставаме май повечко хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1039 Отговорено 9 Януари, 2010 Утре последно къде и кога? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1040 Отговорено 9 Януари, 2010 Утре в 13:00 ч. на Метро. Там вече ще обсъждаме вариантите. Ако съм разбрала правилно, е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове