M.R.Tuning 0 #961 Отговорено 2 Ноември, 2009 (Редактирано) Вече сме на зимно време така че срещата която предстои ще е в 13:00 пак на обичайното място паркинга на МЕТРО Редактирано 2 Ноември, 2009 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #962 Отговорено 2 Ноември, 2009 дата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #963 Отговорено 2 Ноември, 2009 последната неделя от месеца попринцип но може и да измислим нещо към средата на месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #964 Отговорено 2 Ноември, 2009 някой съгласен да се съберем на 15.11.09 :? пада се неделя ей така нещо като седмична среща да напрайм че вече почнахте да ми липсватe ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #965 Отговорено 4 Ноември, 2009 аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #966 Отговорено 4 Ноември, 2009 +1 и от мен че не съм идвал вече 2 месеца а и така стават работите,че и в карая на този месец няма да мога да доида ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #967 Отговорено 4 Ноември, 2009 еми идиално начи ще се съберем хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #968 Отговорено 7 Ноември, 2009 пишете ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #969 Отговорено 8 Ноември, 2009 Айде на 15 в 13:00 на МЕТРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #970 Отговорено 8 Ноември, 2009 ест. даже ако станат работите може се похваля със нещо ;) ама най вероятно не сега ми по нататъка за другата среща сиг. ще е готово ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #971 Отговорено 8 Ноември, 2009 а да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #972 Отговорено 10 Ноември, 2009 Айде и мадамата ще дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #973 Отговорено 12 Ноември, 2009 Че за къде сме без теб? Пък аз ако забравя да засегна една тема на срещата, поне да си го напиша. Просто призовавам когато има инициатори за място, където да се отсяда след срещите някакси да се изчакват останалите. Не винаги всички разбират къде точно се отива. Друг е въпроса, че понякога имаме и гости от други градове, на които не върви да кажем - Ние сме на кръчмата "При Бай Колю", и да разчитаме, че ще дойдат. Пък и ще е някак по-естетично колоната да е от Хонда, без немски и разни други примеси Хайде до Неделя 15-ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #974 Отговорено 12 Ноември, 2009 Еми ако се сещате предния път кафенцето където ви закарах може да им казваме да спират на паркинга на нафтекс (стадион лазур) и като са там примерно да звъннат на някой и да отидем да ги земем за кафенцето смисл щото то нали е между блоковете и няма да се оправят а и на нафтекс има достатъчно място да се направи редичка от хонда и да си личи че там се събираме ако не ви стига мястото ще зема едно спрейче и ще го напишем даже (rofl) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #975 Отговорено 14 Ноември, 2009 Айде напомням денелята (утре) се там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #976 Отговорено 15 Ноември, 2009 Айде напомням денелята (утре) се там+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #977 Отговорено 15 Ноември, 2009 в 1-н часа ли ? е срещата поселдно или ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #978 Отговорено 15 Ноември, 2009 Жалко че няма да мога да дойда .. Още ме боядисват.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #979 Отговорено 15 Ноември, 2009 На 29-ти в 13:00 пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #980 Отговорено 15 Ноември, 2009 Днес бях в нервна криза, че не можах да дойда. Следващия път няма да ви обещавам, за да мога да дойда. Между другото онзи ден се разминах с един Прелюд и помахах, но не ме отразиха, а днес помахах на колегата с червената 6-та генерация, с готините джанти на колелото на Метро, но пак нищо. Какъв карък съм само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #981 Отговорено 15 Ноември, 2009 срещите пак са доста слаби по 4-5 коли... ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MUGEN_RR 0 #982 Отговорено 16 Ноември, 2009 Ще приемете ли един Хонда фен без кола на следващата среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #983 Отговорено 16 Ноември, 2009 (Редактирано) а днес помахах на колегата с червената 6-та генерация, с готините джанти на колелото на Метро, но пак нищо. Какъв карък съм само. Колегата с "готините" джанти ще да съм бил аз! Видях те че махаш и също махнах, но явно не си видяла. Сигурно съм закъснял с махането, за което се извинявам. Другия път, ако се сетя, ше светкам с фаровете. Редактирано 16 Ноември, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Анто 0 #984 Отговорено 17 Ноември, 2009 На 29-ти в 13:00 пак а мен ште ме вземеш ли? Памо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Анто 0 #985 Отговорено 17 Ноември, 2009 На 29-ти в 13:00 пак и благодаря за днеска. ps - ште се пише със Щ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #986 Отговорено 18 Ноември, 2009 Ще приемете ли един Хонда фен без кола на следващата среща? Заповядай! Няма какво да питаш. Всеки почитател на марката е добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MUGEN_RR 0 #987 Отговорено 19 Ноември, 2009 А някой ще ме вземе ли от ВХТИ, че съм без транспорт и не знам къде е срещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #988 Отговорено 19 Ноември, 2009 Ми ние се събираме на Паркинга на метро нз аз също съм без транспорт и няма да мога да дойда да те зема... :S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #989 Отговорено 22 Ноември, 2009 А някой ще ме вземе ли от ВХТИ, че съм без транспорт и не знам къде е срещата?Нямаш грижи само да се разберем нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkahilka 0 #990 Отговорено 24 Ноември, 2009 (Редактирано) а е то аз никога не съм бил активен тука ама ако приемате новодошли мога да мина за 1 час(след това имам ангажименти за съжаление).Та го разбирам в неделя(29-и) от 13 ч. на паркинга на Метро?Жалко че Рекса е в бокса от доста време ам ще дойда с Акорда Редактирано 24 Ноември, 2009 от ilkahilka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #991 Отговорено 25 Ноември, 2009 Аз няма да казвам, че ще дойда, заради късмета си. Само ще ви уведомя, че много искам да ви видя, понеже се затъжих вече. Айде до неделя пс. Тази вечер сънувах, че се засичам с повеето от вас по улиците (което в действителност съвсем не е така), но може би е някакъв знак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #992 Отговорено 27 Ноември, 2009 Преди 2 месеца мигрирах в Бургас и все така се случва, че когато има среща съм извън града... както ще е и сага. Надявам се следващия път, най-накрая, да мога да се запозная с вас.Приятно прекарване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #993 Отговорено 29 Ноември, 2009 Шшшш Алоу Бургас, къде сте бря? Аз тъкмо преди няколко часа пристигнах и гледам ааа ма то утре последната неделя,вика, идеално, тъкмо навреме си идвам. Само чаек умулатора е паднал и незнам как ще запаля утре. В 13:00 на метро - там съм... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #994 Отговорено 29 Ноември, 2009 Е най-сетне от доста време и аз да мога да дойда на среща че се позабравихме ....Приказвах и с един колега от Търново така,че може и той да дойде ....айде бургас до 13:00. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #995 Отговорено 29 Ноември, 2009 И аз ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #996 Отговорено 29 Ноември, 2009 (Редактирано) Добра среща се получи. Нали разбрахте, пушачите, ще ви счупим пепелниците, ако продължавате да ни тровите! А на теб, Венци, ще ти пишем отсъствие (неизвинено)! п.с. Уведомявам тези, които пропуснаха да дойдат, че ще се съберем на 20.12.2009 13:00ч. на паркинга на Метро п.с. Мисля, че имаше и снимки. Може ли да ги споделите, моля. И клипчето очакваме! Ние махахме най-дейно. :lol: Поздрави! До скоро! Редактирано 29 Ноември, 2009 от Sanchesss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SDboy 0 #997 Отговорено 29 Ноември, 2009 пак забравих мамка му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #998 Отговорено 30 Ноември, 2009 Постнете снимките де! Такова хубаво време беше! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #999 Отговорено 30 Ноември, 2009 Съжалявам ако са прикалено големи.http://www.imgwiz.com/images/40RES1.jpghttp://www.imgwiz.com/images/12RES2.jpghttp://www.imgwiz.com/images/62RES3.jpghttp://www.imgwiz.com/images/99RES4.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #1000 Отговорено 1 Декември, 2009 Помо мерси за снимки те !Чудесни са!Само да ги беше заснел и отпред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове