M.R.Tuning 0 #641 Отговорено 30 Март, 2009 много доволно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #642 Отговорено 30 Март, 2009 БРАВО МОМЧЕТА МНОГО ДОБРЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #643 Отговорено 30 Март, 2009 да много добре жалко че съм пропуснал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #644 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) Тая хонда с чип и ге не разия 240кс. ли искара или има райски гас маи ааааааа :D :D :DКато гледам как пуши :D Редактирано 30 Март, 2009 от dizzel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #645 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) хахахахахахахахаххахаха таз хонда ако е имала няква газ то тва е пропан бутан ама от както е в ръцете на Киро няма никви газови инсталации, камо ли пък азотни ПП: Колега ако ти намериш някви такива райски инсталации аз лично ще ти дам 1000лв ! Тя таз хонда е горката много измъчена даже и двигателя не е обслужен затва така си пуше Другото което е японските коне са много по бързи от немските Тя една сток вти 160 коня да не би да я сравнявате с бмв 3ка 150 коня ? ако се пуснат пак ще го отнесе ама много здраво но това неозначава че хондата ще е 200 коня ! Просто трябва да се сравняват може би нещо от рода на бмв 3ка 150 коня със сивик 101 коня 100% ще са нещо като кантар Редактирано 30 Март, 2009 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #646 Отговорено 30 Март, 2009 Да едното е за сметка на другото.Няма спор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #647 Отговорено 30 Март, 2009 Колеги аз гледах клипчетата и не видях bmw да зима honda а чета некви глупости във форума на bmw че хондата останала назад ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #648 Отговорено 30 Март, 2009 колега я пусни един линк да почетем и ние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #649 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) Kолегата ви се е объркал, чете друго не е за тая гонка.http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=141318 Редактирано 30 Март, 2009 от dizzel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #650 Отговорено 30 Март, 2009 Колега виш последния пост прочети кво пише аз мисля че не съм се объркал иначе точно тази темичка четох и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #651 Отговорено 30 Март, 2009 нали бмв то било уж турбо защо никаде не е писано че е турбо ? а защо пише че е било кога това бмв би ? На летящия ли ? защото май на страт доколкото разбрах си е поело ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #652 Отговорено 30 Март, 2009 Това не е в Бургас дето го пишат.Не е за нашата гонка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #653 Отговорено 30 Март, 2009 Много съжалявам, че пропуснах срещата. Определено е било голям купон. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #654 Отговорено 30 Март, 2009 Kолегата ви се е объркал, чете друго не е за тая гонка.http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=141318 хах сега ще ги базикна тогава да видим дали искат да се пуснат с една такава бавна хонда тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #655 Отговорено 30 Март, 2009 Незнам и аз не видях да бие но ...... съжалявам че съм изтървал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #656 Отговорено 30 Март, 2009 Дайте една бърза онда да я видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #657 Отговорено 30 Март, 2009 Дайте една бърза онда да я видим.ха-ха братле ти незнаеш как се пише а търсиш и бърза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #658 Отговорено 30 Март, 2009 Дайте една бърза онда да я видим.че таз да не би да е бавна ? Ако искаш турбо хонда все още няма такава да е бърза НО скоро.............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #659 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) иво твоита като стане ще трябва с панталона да се пускаш а ако наиситна има такива интриги че съм паднал..(от място). просто незнам като си говорихме лице в лице ... беше сякаш различно....аз не пускам фалишиви слухове а само Факти. колата ми няма "раиски гас" има богата смес (доста богата)... даже "малко": се дави . и доста тънко масло 0-40 това е в клас до 2.0 в бургас може би в момента е една от наи бързите а както и виждам и в по високите класове не се дава за това че нека спрем .. .с интригите всички които бяха там видяха а те не бяха малко хора към 15-6. :lol: Редактирано 30 Март, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #660 Отговорено 30 Март, 2009 Ти недей така че ще взема да се счупя и ще обера срамовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #661 Отговорено 31 Март, 2009 Приятел въобще не ми е минало през главата да се заяждам, не ме разбирай погрешно.От място ме би а на летящ аз може би колите ни са равни, щот бялата Е30 я бия с 1 кола.Колата ти е много добра, как я докара богата смес .Аз съм с два реда инжектории с СМТ6 с него ги управлявам, а сместа в буста ми е 11.5-12 меря с широколента ланда сонда.Ако тие богата много може да сгънеш мотора.Хубаво е да се събираме и да обсъждаме теми, защото май само в Бургас малко сме изостанали с тунинга.Така ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #662 Отговорено 31 Март, 2009 Колеги може ли да ми кажете кога е следващата среща и в колко :? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #663 Отговорено 31 Март, 2009 Следващата се пада на 12-сти мисля че ще е по обичайното време 13:00 на Метро ако има други промени ще се пише тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #664 Отговорено 31 Март, 2009 Приятел въобще не ми е минало през главата да се заяждам, не ме разбирай погрешно.От място ме би а на летящ аз може би колите ни са равни, щот бялата Е30 я бия с 1 кола.Колата ти е много добра, как я докара богата смес .Аз съм с два реда инжектории с СМТ6 с него ги управлявам, а сместа в буста ми е 11.5-12 меря с широколента ланда сонда.Ако тие богата много може да сгънеш мотора.Хубаво е да се събираме и да обсъждаме теми, защото май само в Бургас малко сме изостанали с тунинга.Така ми се струва.при мен чипа сам си го правих и съм го направил " малко" по богат отколкото трябва... нямам и регулируем регулатор за нялгане на горивото всичко ми е от електрниката.... двата реда инжкетори ще ми е интересно да ги видя някои път а за тази смес в буста ти сигурно зависи и на какъв буст я мериш с мегаскюрит ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #665 Отговорено 1 Април, 2009 (Редактирано) Да с електроника СМТ6 като надуе турбото тогава включва другия ред дюзи и с СМТ определям колко да впръскват инжекторите на какви обороти колко и гледам си сместа бедна, богата.А като си я карам нормално в вакум колата си гори нормално.С СМТ мога да си регулирам и аванса.http://www.perfectpower.com/products/smt6.asp Редактирано 1 Април, 2009 от dizzel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #666 Отговорено 1 Април, 2009 Абе вчера пуснах темичка в бмв форума и им качихме малко клипчета ама модератите веднага махнаха темичката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #667 Отговорено 1 Април, 2009 Защо се учудваш? Ти какво очакваше? Провокациите никъде не се толерират! А това което си наравил се тълкува точно като провокация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #668 Отговорено 1 Април, 2009 Абе вчера пуснах темичка в бмв форума и им качихме малко клипчета ама модератите веднага махнаха темичката... Кристияне, а не ти ли хрумна, че нещо подобно само може да породи негативи. Опитваме се да се разбираме с колегите, нали така? Хайде честит ви първи април! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #669 Отговорено 1 Април, 2009 да бе то ясно че трябва да се разбираме с тях ама имаше питания от тяхна страна какво е станало и един мои колега също от бмв-клуба пусна клипчетата...но няма значение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #670 Отговорено 2 Април, 2009 Я да въведа малко ред тук Здравейте на всички,малко се позагубих напоследък но мисля да се отсрамя в най-скоро време ..........колеги темата е относно срещите ни в бургас,кога ще се проведат,къде снимки абе с две думи всичко свързано със срещата,не мислите ли че е редно да се намали чата.Предполагам всички имате skype,icq.,,,,мисля че е редно там да си ги пишете тия неща!Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #671 Отговорено 2 Април, 2009 Точно така Кака въведи малко ред тук !!! Размивате темата колеги както си размихте и срещите по 3 пъте месечно Вие си знаете !!! Поздрави и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #672 Отговорено 2 Април, 2009 то за това ходят по 4-5 коли на среща вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #673 Отговорено 2 Април, 2009 то за това ходят по 4-5 коли на среща вече Мухахахахахахахахахаааааааа особенно последната среща много зле от кам бройка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #674 Отговорено 4 Април, 2009 Е ми крайно време е да си оправим датите на срещите ни да са в края на месеца само, не на когото когато му скимне да се събираме!!!! СРЕЩИТЕ СИ ОСТАВАТ САМО ЗА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛЯ ОТ МЕСЕЦА!!!!! ПАРКИНГА НА МЕТРО В 13:00 ЧАСА !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #675 Отговорено 4 Април, 2009 ти не каза оправи ли ... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #676 Отговорено 4 Април, 2009 ти не каза оправи ли ... ? ОЩЕ НЕ СЪМ !!В МОМЕНТА КАРАМ ЕДИН ФИАТ НА БАДЖАНАКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #677 Отговорено 4 Април, 2009 Объркана работа стана с тия седмични и месечни срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #678 Отговорено 11 Април, 2009 Значи за тези които не са разбрали на 12.04 няма да има среща срещите си остават за последната неделя на месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Inaff #679 Отговорено 12 Април, 2009 Чакайте си ги тогава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #680 Отговорено 17 Април, 2009 Кво стана е никои нищо не казва...някои да се похвали поне с нещо ..нека аз да съм пръв с хвалбите направих си така дългоочаквания основен ремоинт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове