Rumaneca 2 #281 Отговорено 22 Октомври, 2008 И мен ме пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #282 Отговорено 22 Октомври, 2008 Да нестана като последната среща да бадем само 5-6 човека Аааа???????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #283 Отговорено 22 Октомври, 2008 Така,така.... скарай им се хмм....... Толкова добре потръгнаха срещичките в Бургас,че бях почнал да ви завиждам Я да не се излагате...... всички на плаца пред Метро тази неделя и да качите снимчици ей..... п.с: Поздрави от Търновската дружина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #284 Отговорено 22 Октомври, 2008 Айде Бургаски Хондаджй и Хондаджийки гответе колите за тази неделя 26-ти на паркинга на МЕТРОсамоче ако искате да променим малко часа на срещата че ще е малко тъмнички ми се струва в 7 вече меже да е по обед или кам 4-5 дайте предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #285 Отговорено 22 Октомври, 2008 поморииската агитка няма да идва този месец че ще ходя малко до варна на тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #286 Отговорено 23 Октомври, 2008 Моята любов не е много за гледане така че можи и в 7ч.Но в краина сметка всички трябва да кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gydi 0 #287 Отговорено 23 Октомври, 2008 Айде Бургаски Хондаджй и Хондаджийки гответе колите за тази неделя 26-ти на паркинга на МЕТРОсамоче ако искате да променим малко часа на срещата че ще е малко тъмнички ми се струва в 7 вече меже да е по обед или кам 4-5 дайте предложенияВ събота ще има бънджи скокове на моста на Ковач, там е и рибарника има и кръчма.... и хотел... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #288 Отговорено 23 Октомври, 2008 В събота ще има бънджи скокове на моста на Ковач, там е и рибарника има и кръчма.... и хотел...Хмм добре звучи,бънджи,кръчми,рибарник Всъщост,къде е тва Ковач? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #289 Отговорено 23 Октомври, 2008 мен ме няма в Лондон съм ще пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning #290 Отговорено 24 Октомври, 2008 Тази неделя в Бургас май няма да са сабираме Хондаджиите като гледам А??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #291 Отговорено 24 Октомври, 2008 Аз няма какво да правя в неделя, и ако има нещо ще дойдем две коли 99% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #292 Отговорено 24 Октомври, 2008 Океиииии Бургас 1ч на обед в паркинга на метро до входа че оке е в 7 ще трябва да седим на фарове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #293 Отговорено 24 Октомври, 2008 (Редактирано) Пу.....! срамна работа как ще пална колата и в неделя ще дойда до Бургас на среща да се засрамите малко "Бургаски Хонда фенове" (язак, че няма по големи кавички) и брат ми (daddy) влиза в това число СРАМОТА покрил се е като някой мишок ще доида там и ще го изкарам за ушите Редактирано 24 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gydi 0 #294 Отговорено 24 Октомври, 2008 В събота ще има бънджи скокове на моста на Ковач, там е и рибарника има и кръчма.... и хотел...Хмм добре звучи,бънджи,кръчми,рибарник Всъщост,къде е тва Ковач?Като тръгнеш по пътя за Малко Търново на пътя има голям мост над река Велека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gydi 0 #295 Отговорено 24 Октомври, 2008 мен ме няма в Лондон съм ще пропусна Преди извесно време имаше едни 4 бр. лети джанти за акорд 15" със средно износени гуми за 50 лири общо в Лондон. Продавача ми вика организирай си транспорт ама като не мога -умрях от мъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #296 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ми хубаво бе пичове в 1ч. на метро.Ще се видим там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #297 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ок! Там сме Оооо! Не може да бъде ..... ти се появи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning #298 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ок! Там сме Охооооооооооо някой който не бяхме видели от мнооого време се появи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #299 Отговорено 24 Октомври, 2008 Аз ще дойда ако мога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #300 Отговорено 24 Октомври, 2008 на тая среща и а зсъм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #301 Отговорено 24 Октомври, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning #302 Отговорено 24 Октомври, 2008 Бреииии Бреииии може и да се саберем Пак повтарям в 1ч на обед в паркинга на Метро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #303 Отговорено 25 Октомври, 2008 в един ли тцтц .... значи може и да немога да доида. ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rogue 0 #304 Отговорено 25 Октомври, 2008 + тва имам вече заден стоп и преден фар, че и него чупих (ама тва е друга тема) и ще гледам да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #305 Отговорено 25 Октомври, 2008 Е аз не можах, трябваше да си доказвам знанията по телекомуникации Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #306 Отговорено 25 Октомври, 2008 А!Така....... пу......! Размърдаха се тези Бургазлий бе сега да не вземе да се уплашите от некво си дъждче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #307 Отговорено 25 Октомври, 2008 Ами ако вали направо в кръчмето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #308 Отговорено 25 Октомври, 2008 Е надявам се да не вали 1ч на обед в паркинга на МЕТРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nemeca70 #309 Отговорено 25 Октомври, 2008 Колеги аз пак немога да дойда. Ще трябва да посрештам гости. Нали сме Димитровци дано следващия път да успея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #310 Отговорено 25 Октомври, 2008 Ууууу разбудихме се Ще се видим утре, ъммм...днес.... Някой ако изгаря от желание да вземе един пешеходец (мен), няма да му се сърдя. Ако ли не - паля кракомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #311 Отговорено 26 Октомври, 2008 Ууууу разбудихме се Ще се видим утре, ъммм...днес.... Някой ако изгаря от желание да вземе един пешеходец (мен), няма да му се сърдя. Ако ли не - паля кракомобила ако кажеш от каде може и да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #312 Отговорено 26 Октомври, 2008 И аз идвам, само някои да не е по старото време ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #313 Отговорено 26 Октомври, 2008 И аз идвам, само някои да не е по старото време ;)Ооооооооо малко ще се нашие 1ч. на обед в паркинга на МЕТРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #314 Отговорено 26 Октомври, 2008 (Редактирано) днес ли е срещата;? в 1 ? Редактирано 26 Октомври, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #315 Отговорено 26 Октомври, 2008 днес ли е срещата;? в 1 ?Да Кире Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #316 Отговорено 26 Октомври, 2008 Конпанията! Как мина срещата,никои нищо не казва значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #317 Отговорено 26 Октомври, 2008 Конпанията! Как мина срещата,никои нищо не казва значи Не бяхме мн ПАК кам 6 коли най сериозните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #318 Отговорено 26 Октомври, 2008 хахаха м да ае добре мина както винаги с всеки път сякаш намаляваме..... !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest portinari #319 Отговорено 26 Октомври, 2008 То и аз дойдох ,ама към 1,30 вече нямаше никой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #320 Отговорено 26 Октомври, 2008 То и аз дойдох ,ама към 1,30 вече нямаше никой.1.30 бяхме още там май до 2 и нещо седяхме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове