Jump to content
niksan_vn

Предлагам безплатна Carfax проверка по Vin

Recommended Posts

Благодаря на колегата :)За моята излезе, че първия собственик е бил от Тексас и е карана там 13 години ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно ли предполагам, че Карфакс е някакъв вид регистър за колите в Щатско, където срещу някаква такса дават информация какви застрахователни събития са регистрирани?Penalty раздуй малко откъде какво и как ще купуваш, сигурен съм че има хора,които ще им е от полза ;)Преди седмица един приятел работещ в Камор ми разправяше как цяла седмица се мъчили да излъжат някакво БМВ (М-нещоси) да го приведат към европийски вариант без да сменят цялата електроника и не успели... а собственика не му се искало да шари 10К+ за въпросната операция  :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

Колега нещо за 1HGEJ11400L114987

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно ли предполагам, че Карфакс е някакъв вид регистър за колите в Щатско, където срещу някаква такса дават информация какви застрахователни събития са регистрирани?

Penalty раздуй малко откъде какво и как ще купуваш, сигурен съм че има хора,които ще им е от полза :)

Преди седмица един приятел работещ в Камор ми разправяше как цяла седмица се мъчили да излъжат някакво БМВ (М-нещоси) да го приведат към европийски вариант без да сменят цялата електроника и не успели... а собственика не му се искало да шари 10К+ за въпросната операция :blink:

Да, това е регистър и акаунт си правиш като си платиш с кредитна карта на сайта (аз поне направих така). Това е.

Предлагам да направя проверка на всеки с американски автомобил защото така и така имам акаунта вече, ако мога да помогна защо не?

Аз самият вече си капарирах автомобил и вече нямам нужда от такава проверка ама що да се 'аби и да 'оди зян? :)

Ето как изгледжаше справката за колата която ми предлагаха. :)

SHHMA87400U015670

Колега нещо за 1HGEJ11400L114987

И за двете не излиза нищо, т.е. казва, че е невалиден ВИН-а. До колкото вдявам (и от други колеги които пуснаха ПМи) май не се интересува къде е произведена колата а за кой пазар е предвидена.

Както и да е - пускайте, ако излезе - излезе. Ако не - здраве. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно ли предполагам, че Карфакс е някакъв вид регистър за колите в Щатско, където срещу някаква такса дават информация какви застрахователни събития са регистрирани?Penalty раздуй малко откъде какво и как ще купуваш, сигурен съм че има хора,които ще им е от полза :)Преди седмица един приятел работещ в Камор ми разправяше как цяла седмица се мъчили да излъжат някакво БМВ (М-нещоси) да го приведат към европийски вариант без да сменят цялата електроника и не успели... а собственика не му се искало да шари 10К+ за въпросната операция :blink:

Да колега - нещо като регистър е и обикновено преди да се купи кола тука повечето хора (ако им се дават 15-30$) първо проверяват историята и дали не и се е случило нещо интересно :) Обикновено когато DMV (местния КАТ) получи някво инфо за колата тва събитие се регистрира, както май и от застрахователите. По принцип работи доста добре, но не е 100% гарант щото обикновено за по-леките произшествия хората не ги регистрират ами се оправят сами, че иначе застраховката им скача и не им е изгодно. Аз примерно като нацелих гума от камион по магистралатапоогънах предния капак и потроших предното стъкло, но си платих сам. Примерно сега плащам 130$ застраховка месечно за колата (гражданска + кражба), но лесно може да скочи нагоре - виждал съм хора да им стига до $2000 на месец. Особено мотористите :) . Иначе процедурата е следната - отиваш на carfax.com, плащаш някаква минимална сума и 1 месец може да проверяваш каквито и да е било VIN-ове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ManiaK

The CARFAX© database currently contains no records for this vehicle. Please check back again soon, as our database is continually updated.Please note: We only collect information for passenger cars and light trucks. If the VIN you entered is not in one of these categories, CARFAX may not have data for this vehicle.това само на мен ли го изкара???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си само ти, на половината VIN-ве излиза това. Включително и на собствената ми Хонда. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето един полезен линк по темата http://members.lycos.nl/hendrik/honda/vin.htmВсъщност не точно, но ако някой го интересува какво означава VIN-а. Ако модераторите решат, че не му е тук мястото на поста ми. Трийте! Пък следващия път ще внимавам къде поствам. ;)

Редактирано от hri100p3n43v

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Кажи нещо за този: 1hgce17500a102803 Благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1HGEJ11300L000067 ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен на много колеги не им излиза нищо защото колата им е произведена в щатите но е предназначена за европа да кажим или другаде и тя е транспортирана нова ! затова според мен няма никакво инфо !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре че ще изтече акаунта бре! :rolleyes: Пускайте прайвъти, че вече изгубих кой съм проверил и кой не.Ако съм пропуснал някого нека да си каже. Неволно е. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 1HGEJ11300L000067 нищо не каза , нищо ли не излиза или ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1hgce17500a102803И за моя нищо не каза :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

1HGCG4160XA601542, моля. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за трите ВИН-а по-горе ми дава, че не могат да бъдат проверени. Може би автомобилите не са предвидени за американския пазар.П.П.Писал съм да ми пускате прайвът месиджи за да мога да следя на кого съм проверил и на кого не ама... чукча не читател, чукча - писател. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...