Jump to content
bObChU

ТУНИНГ на СИВИК КУПЕ

Recommended Posts

здравеите колеги от доста време се каня да пусна такава темичка ама ми се искаше да посъбера повече материял за да бъде по-интересна!надявам се да се хареса на повече колеги! :rolleyes:Публикувано изображение

Публикувано изображение това което виждате е колата такава каквато я купих апсолютно сток ама отвсякъде!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз още от преди да я взема бях се побъркал на тема хонда,но когато вече беше факт манията ми граничеше с лудост!!!! както и да е тва го е изпитал предполагам почти всеки колега!като за начало затъмних стопчетата освежих я нови гуми консумативи спортен филтър затворен на КН и малко музичка тва онва!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение изолациика на предните врати с нови колонки двукомпонентна система на ДРАГСТЕР!!!иначе цд-то ми е паинер 6000-узб!!!задните колони са ми паинер двулентови,бас паинер 12-ка и усилвател блаупункт!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вътре почти нищо не съм пипал освен че смених циферблатите с плазмени(или там като се водят) Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за мен джантите са над 60% от красотата на колата и за това бързо се реших и на следващата заплата се сдобих с жантички 16-ки с гуми 205/45 отпред и 215/40 отзад!започна малко по-твърдо да вози но не чак непоносимо!също така на следващия месец си взех и фарчета и мигачи(пускам 1 снимка за да обобщя накратко) след което колата придоби съвсем различен вид!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ето и броните,които купих още през март,но до скоро събирах парици за да мога да я дам да се прави!! а ето тук предната на живо е още по-яка!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко това се прави при ОГИ (девил тунинг) много точен пич евала му правя!!! ето тук задната броня и запълването на капака!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи и предния и задния номер ще бъдат долу,даже оги ме държи в напрежение за черешката на сладоледа тъничко споилерче на задния капак стил М3 силно се надявам до сряда да бъде готова и тогава ще кача снимки да се види в завършен вид!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... тъничко споилерче на задния капак стил М3 ...

Дали имате вариант, да ни направите едно и за седан, че има един мераклия за такова. Лошото е, че сме в Пловдив и модела няма да е налице, за да се мери. Питай, дали има вариант да премери по някой тамошен седан и да сътвори едно. И разбира се, за какви парички става дума. Нещо такова, но за 5ген седан:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре ти се получава. Браво!Два бързи въпроса от мене:1. Как се затъмняват така само отделни фрагменти от стоповете? Със спрей или с някакво фолио. И ако е с фолио целия стоп ли се облепя с прозрачно, а само там тъмно, или само петното което искаш да се затъмни се облепя. Би ли споделил цената на тая процедура.2. Колко струва попълването на дупката за номера на задния капак, с боя и сичко? Как ше решите проблема с осветлението на номера след като го свалите на бронята? Ами тва е за ся май. Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ICE MAN колега споилерчето струва около 80-тина лева направата с боята!относно дали ще може да се направи без колата да е там мога да ти отговори ОГИ тела му е 0888224447!дано съм помогнал!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре ти се получава. Браво!Два бързи въпроса от мене:1. Как се затъмняват така само отделни фрагменти от стоповете? Със спрей или с някакво фолио. И ако е с фолио целия стоп ли се облепя с прозрачно, а само там тъмно, или само петното което искаш да се затъмни се облепя. Би ли споделил цената на тая процедура.2. Колко струва попълването на дупката за номера на задния капак, с боя и сичко? Как ше решите проблема с осветлението на номера след като го свалите на бронята? Ами тва е за ся май. Мерси!

значи относно стоповете аз ги правих със специален спреи на дипли колор за тониране на стопове има зелено синио червено и черно!!!облепват се с хартиено тиксо хубаво и старателни по ръбовете и след това пръскаш едновременно и еднакво по 2-та!не ти трябва никакъв професионализъм за да го направиш колкото повече повтаряш толкова по-тъмни стават!пръскат се отвънка и слоя е изключително надежден!преди 5 години на баща ми на колата ги затъмних така и до ден днешен не са мръднали!!! 2----- относно отвора на капака 200лв със всичко,а осветлението ще има една диодна лента,която ще го осветява!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ICE MAN колега споилерчето струва около 80-тина лева направата с боята!относно дали ще може да се направи без колата да е там мога да ти отговори ОГИ тела му е 0888224447!дано съм помогнал!!!

:hondarulez: Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговора. Чакаме готовия продукт. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега колата ти е станала супер яка евала :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес бях до ОГИ,бачкат момчетата железни са,но малко непредвидени обстоятелства са станали и ще се забави колата до петък иначе успях да щтракна няколко снимки!

Публикувано изображение ключалката на багажника също е премахната,за още по-изчистен вид,някаква сигурност,пък и аз нямам ключ за нея и така!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре ще се шприцва всичко и ако има време може и да ги пръснат!!!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ето го и въпросното споилерче за което говорех мнооо е яко!!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зарибяваща става. Продължавай в същия дух

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за хубавите думи,надявам се утре да си я взема и да мога да ви я покажа в завършен вид!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееевалааааааааааа ! :) Купето ще стане убийствено, броните стоят супер яко - не мога да си го представя боядисано и изпипано какво ще бъде. ;) Само да попитам ... това ли ти е целият сетъп, не видях престилки никъде ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво мой... наистина става много добра кола браво ......продължавай в същия дух!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееевалааааааааааа ! ;) Купето ще стане убийствено, броните стоят супер яко - не мога да си го представя боядисано и изпипано какво ще бъде. ;) Само да попитам ... това ли ти е целият сетъп, не видях престилки никъде ? :D

е има прагове разбира се ама понеже те си пасват и за тва на тоя етап не са монтирани!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги днес си взех колата и напрао ми иде да си разкинем дреите от кеф ето обещаните снимки!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение БЛАГОДАРЯ НА ОГИ,НА БРАТ МУ И НА ОСТАНАЛИТЕ МОМчЕТА,НАПРАО ЕВАЛАТА ВИ ПРАИМ!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

задницата много ми харесва СТРАХОТНА Е някой ден и моята задница ще променя предницата ми допада и оригиналната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rulemaker

Браво колега. УБИЕЦ е ! :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Направо утрепа рибата. :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е станала колата :tease: Евала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето още една мноо яка снимка според мен!благодаря за хубавите думи колеги!!!:tease:Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DIDO_

поздрави и от мен много яко е станала ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек, ти направо утрепа коча с лопатата ! Евала отново, мноо маниашка е станала .......... ;)...сега ако изпипаш и хубаво сърчице за тия прекрасни дрешки... ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, много добре е станала, а според мен сърчицето си е екстра, то си е с Д16-ка купето, витека си удря злостно според мен. Евентуално леко турбо би му дало повече мощ. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както на всеки фен и на мен тва ми е мечтата едно охлювче под капака,но не ми е по финансовите способности,но не се знае нищо някои ден може би!сега на първо време трябва да бодна 2 гърненца отзад,за да стане завършено и лека полека то няма край мен все нещо ми се върти в главата тва да пипна онова да пипна!ПРОСТО НЯМА КРАЙ, АМА И КЕФА ЦЕНА НЕМА,както всички знаем!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

евала кефиш ... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

Публикувано изображение изолациика на предните врати с нови колонки двукомпонентна система на ДРАГСТЕР!!!иначе цд-то ми е паинер 6000-узб!!!задните колони са ми паинер двулентови,бас паинер 12-ка и усилвател блаупункт!!!

Тука искам да попитам дали си сложил няква изолация на вратите и ако дали вобще обезшумява. Аз имам чуството че пичовете от хонда вобще не са помислили за обезшумяване на 5 и 6 ген. сивици. поне моята е много шумна като карам с 160 км/ч примерно нищо не чувам :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определено има разлика с тази изолацийка,ама като че ли повече за музиката!аз имам само на предните врати,ама ако се направи навсякъде става S-klasa!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Евалата Бобка, аре да пиеме по бира довечера да ми направиш едно кръгче с резачката. P.S. И аз на моя Сивик му правих тунинг оня ден - Измих го на 5 Minutes и сега изглежда супер ;) - аз така го тунинговам мояАко нема кво да правиш довечера звънни за по каса бира ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала, на живо е още по-зарибена колата! Много яка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...