bObChU 1 #1 Публикувано 12 Май, 2008 здравеите колеги от доста време се каня да пусна такава темичка ама ми се искаше да посъбера повече материял за да бъде по-интересна!надявам се да се хареса на повече колеги! това което виждате е колата такава каквато я купих апсолютно сток ама отвсякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 12 Май, 2008 аз още от преди да я взема бях се побъркал на тема хонда,но когато вече беше факт манията ми граничеше с лудост! както и да е тва го е изпитал предполагам почти всеки колега!като за начало затъмних стопчетата освежих я нови гуми консумативи спортен филтър затворен на КН и малко музичка тва онва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #3 Отговорено 12 Май, 2008 изолациика на предните врати с нови колонки двукомпонентна система на ДРАГСТЕРиначе цд-то ми е паинер 6000-узбзадните колони са ми паинер двулентови,бас паинер 12-ка и усилвател блаупункт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #4 Отговорено 12 Май, 2008 вътре почти нищо не съм пипал освен че смених циферблатите с плазмени(или там като се водят) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #5 Отговорено 12 Май, 2008 за мен джантите са над 60% от красотата на колата и за това бързо се реших и на следващата заплата се сдобих с жантички 16-ки с гуми 205/45 отпред и 215/40 отзад!започна малко по-твърдо да вози но не чак непоносимо!също така на следващия месец си взех и фарчета и мигачи(пускам 1 снимка за да обобщя накратко) след което колата придоби съвсем различен вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #6 Отговорено 12 Май, 2008 а ето и броните,които купих още през март,но до скоро събирах парици за да мога да я дам да се прави!! а ето тук предната на живо е още по-яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #7 Отговорено 12 Май, 2008 всичко това се прави при ОГИ (девил тунинг) много точен пич евала му правя ето тук задната броня и запълването на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #8 Отговорено 12 Май, 2008 значи и предния и задния номер ще бъдат долу,даже оги ме държи в напрежение за черешката на сладоледа тъничко споилерче на задния капак стил М3 силно се надявам до сряда да бъде готова и тогава ще кача снимки да се види в завършен вид! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #9 Отговорено 13 Май, 2008 ... тъничко споилерче на задния капак стил М3 ...Дали имате вариант, да ни направите едно и за седан, че има един мераклия за такова. Лошото е, че сме в Пловдив и модела няма да е налице, за да се мери. Питай, дали има вариант да премери по някой тамошен седан и да сътвори едно. И разбира се, за какви парички става дума. Нещо такова, но за 5ген седан: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 13 Май, 2008 Много добре ти се получава. Браво!Два бързи въпроса от мене:1. Как се затъмняват така само отделни фрагменти от стоповете? Със спрей или с някакво фолио. И ако е с фолио целия стоп ли се облепя с прозрачно, а само там тъмно, или само петното което искаш да се затъмни се облепя. Би ли споделил цената на тая процедура.2. Колко струва попълването на дупката за номера на задния капак, с боя и сичко? Как ше решите проблема с осветлението на номера след като го свалите на бронята? Ами тва е за ся май. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #11 Отговорено 13 Май, 2008 ICE MAN колега споилерчето струва около 80-тина лева направата с боята!относно дали ще може да се направи без колата да е там мога да ти отговори ОГИ тела му е 0888224447!дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #12 Отговорено 13 Май, 2008 Много добре ти се получава. Браво!Два бързи въпроса от мене:1. Как се затъмняват така само отделни фрагменти от стоповете? Със спрей или с някакво фолио. И ако е с фолио целия стоп ли се облепя с прозрачно, а само там тъмно, или само петното което искаш да се затъмни се облепя. Би ли споделил цената на тая процедура.2. Колко струва попълването на дупката за номера на задния капак, с боя и сичко? Как ше решите проблема с осветлението на номера след като го свалите на бронята? Ами тва е за ся май. Мерси!значи относно стоповете аз ги правих със специален спреи на дипли колор за тониране на стопове има зелено синио червено и чернооблепват се с хартиено тиксо хубаво и старателни по ръбовете и след това пръскаш едновременно и еднакво по 2-та!не ти трябва никакъв професионализъм за да го направиш колкото повече повтаряш толкова по-тъмни стават!пръскат се отвънка и слоя е изключително надежден!преди 5 години на баща ми на колата ги затъмних така и до ден днешен не са мръднали 2----- относно отвора на капака 200лв със всичко,а осветлението ще има една диодна лента,която ще го осветява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #13 Отговорено 14 Май, 2008 ICE MAN колега споилерчето струва около 80-тина лева направата с боята!относно дали ще може да се направи без колата да е там мога да ти отговори ОГИ тела му е 0888224447!дано съм помогнал Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #14 Отговорено 14 Май, 2008 Мерси за отговора. Чакаме готовия продукт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 14 Май, 2008 Браво колега колата ти е станала супер яка евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #16 Отговорено 14 Май, 2008 днес бях до ОГИ,бачкат момчетата железни са,но малко непредвидени обстоятелства са станали и ще се забави колата до петък иначе успях да щтракна няколко снимки! ключалката на багажника също е премахната,за още по-изчистен вид,някаква сигурност,пък и аз нямам ключ за нея и така!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #17 Отговорено 14 Май, 2008 утре ще се шприцва всичко и ако има време може и да ги пръснат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #18 Отговорено 14 Май, 2008 а ето го и въпросното споилерче за което говорех мнооо е яко!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #19 Отговорено 14 Май, 2008 Много зарибяваща става. Продължавай в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #20 Отговорено 15 Май, 2008 благодаря за хубавите думи,надявам се утре да си я взема и да мога да ви я покажа в завършен вид! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #21 Отговорено 15 Май, 2008 Ееевалааааааааааа ! Купето ще стане убийствено, броните стоят супер яко - не мога да си го представя боядисано и изпипано какво ще бъде. Само да попитам ... това ли ти е целият сетъп, не видях престилки никъде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #22 Отговорено 16 Май, 2008 Браво мой... наистина става много добра кола браво ......продължавай в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #23 Отговорено 16 Май, 2008 Ееевалааааааааааа ! Купето ще стане убийствено, броните стоят супер яко - не мога да си го представя боядисано и изпипано какво ще бъде. Само да попитам ... това ли ти е целият сетъп, не видях престилки никъде ? е има прагове разбира се ама понеже те си пасват и за тва на тоя етап не са монтирани! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #24 Отговорено 17 Май, 2008 колеги днес си взех колата и напрао ми иде да си разкинем дреите от кеф ето обещаните снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #25 Отговорено 17 Май, 2008 БЛАГОДАРЯ НА ОГИ,НА БРАТ МУ И НА ОСТАНАЛИТЕ МОМчЕТА,НАПРАО ЕВАЛАТА ВИ ПРАИМ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #27 Отговорено 17 Май, 2008 задницата много ми харесва СТРАХОТНА Е някой ден и моята задница ще променя предницата ми допада и оригиналната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #28 Отговорено 18 Май, 2008 Браво колега. УБИЕЦ е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #29 Отговорено 18 Май, 2008 Направо утрепа рибата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #30 Отговорено 18 Май, 2008 Супер е станала колата Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #31 Отговорено 18 Май, 2008 ето още една мноо яка снимка според мен!благодаря за хубавите думи колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIDO_ #32 Отговорено 18 Май, 2008 поздрави и от мен много яко е станала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #33 Отговорено 18 Май, 2008 Човек, ти направо утрепа коча с лопатата ! Евала отново, мноо маниашка е станала .......... ...сега ако изпипаш и хубаво сърчице за тия прекрасни дрешки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #34 Отговорено 18 Май, 2008 Браво, много добре е станала, а според мен сърчицето си е екстра, то си е с Д16-ка купето, витека си удря злостно според мен. Евентуално леко турбо би му дало повече мощ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #35 Отговорено 18 Май, 2008 както на всеки фен и на мен тва ми е мечтата едно охлювче под капака,но не ми е по финансовите способности,но не се знае нищо някои ден може би!сега на първо време трябва да бодна 2 гърненца отзад,за да стане завършено и лека полека то няма край мен все нещо ми се върти в главата тва да пипна онова да пипна!ПРОСТО НЯМА КРАЙ, АМА И КЕФА ЦЕНА НЕМА,както всички знаем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #36 Отговорено 18 Май, 2008 евала кефиш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm #37 Отговорено 20 Май, 2008 изолациика на предните врати с нови колонки двукомпонентна система на ДРАГСТЕРиначе цд-то ми е паинер 6000-узбзадните колони са ми паинер двулентови,бас паинер 12-ка и усилвател блаупунктТука искам да попитам дали си сложил няква изолация на вратите и ако дали вобще обезшумява. Аз имам чуството че пичовете от хонда вобще не са помислили за обезшумяване на 5 и 6 ген. сивици. поне моята е много шумна като карам с 160 км/ч примерно нищо не чувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #38 Отговорено 20 Май, 2008 определено има разлика с тази изолацийка,ама като че ли повече за музиката!аз имам само на предните врати,ама ако се направи навсякъде става S-klasa!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #39 Отговорено 20 Май, 2008 Евалата Бобка, аре да пиеме по бира довечера да ми направиш едно кръгче с резачката. P.S. И аз на моя Сивик му правих тунинг оня ден - Измих го на 5 Minutes и сега изглежда супер - аз така го тунинговам мояАко нема кво да правиш довечера звънни за по каса бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #40 Отговорено 20 Май, 2008 Евала, на живо е още по-зарибена колата! Много яка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове