uko 0 #1 Публикувано 11 Май, 2008 Единия преден диск ми се е искривил и пукнал. Възможно ли е да се замени само той след като другия си е наред, като го мерих ми показа около 0.02 мм. биене. В един мануал беше дадено допуск до 0.1 мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #2 Отговорено 11 Май, 2008 Има вариант, обаче докато се напасне новия ще имаш различен интензитет на спиране м/у ляво и дясно колело а това вече е опасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #3 Отговорено 11 Май, 2008 Не се занимавай с глупости,спирачните дискове са едно от най-важните неща.Поръчай си оригинални от Щатите и си карай без грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #4 Отговорено 11 Май, 2008 здрасти колега не си писал от каде си но ако си от софия на симеон има двама араби които продават нови и японски и корейски части за хонда, двата предни диска с комплекта накладки ще ти дойдат ~120лв (90лв комплект дискове корейски и 30лв. накладки) сменил съм на моята и 4те диска(предни и задни)т.е. не пести от сигурност и направо си смени комплект предни дискове и карай спокойно п.п. разликата м\у японските и корейските дискове е само в цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 11 Май, 2008 Сменяй и двата. И избери хубави дискове да не се ядосваш после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #6 Отговорено 11 Май, 2008 здрасти колега не си писал от каде си но ако си от софия на симеон има двама араби които продават нови и японски и корейски части за хонда, двата предни диска с комплекта накладки ще ти дойдат ~120лв (90лв комплект дискове корейски и 30лв. накладки) сменил съм на моята и 4те диска(предни и задни)т.е. не пести от сигурност и направо си смени комплект предни дискове и карай спокойно п.п. разликата м\у японските и корейските дискове е само в цената аз се чуда как да подходя - "арабски" за 90, английски National за 120 (от Heed'91) или до поръчам чрез prelude оригинални по 100$ двата +доставка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #7 Отговорено 11 Май, 2008 Kaрайте Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове