Jump to content
uko

Въпрос за дискове

Recommended Posts

Единия преден диск ми се е искривил и пукнал. Възможно ли е да се замени само той след като другия си е наред, като го мерих ми показа около 0.02 мм. биене. В един мануал беше дадено допуск до 0.1 мм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има вариант, обаче докато се напасне новия ще имаш различен интензитет на спиране м/у ляво и дясно колело а това вече е опасно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с глупости,спирачните дискове са едно от най-важните неща.Поръчай си оригинални от Щатите и си карай без грижи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега не си писал от каде си но ако си от софия на симеон има двама араби които продават нови и японски и корейски части за хонда, двата предни диска с комплекта накладки ще ти дойдат ~120лв (90лв комплект дискове корейски и 30лв. накладки) сменил съм на моята и 4те диска(предни и задни)т.е. не пести от сигурност и направо си смени комплект предни дискове и карай спокойно :lol: п.п. разликата м\у японските и корейските дискове е само в цената :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменяй и двата. И избери хубави дискове да не се ядосваш после.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега не си писал от каде си но ако си от софия на симеон има двама араби които продават нови и японски и корейски части за хонда, двата предни диска с комплекта накладки ще ти дойдат ~120лв (90лв комплект дискове корейски и 30лв. накладки) сменил съм на моята и 4те диска(предни и задни)т.е. не пести от сигурност и направо си смени комплект предни дискове и карай спокойно :P

п.п. разликата м\у японските и корейските дискове е само в цената :lol:

аз се чуда как да подходя - "арабски" за 90, английски National за 120 (от Heed'91) или до поръчам чрез prelude оригинални по 100$ двата +доставка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...