Jump to content
Guest Spectator`

Да попитам:Откъде да си купя Honda?

Recommended Posts

Guest Spectator`

От автокъща или някой тука от BG.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл,ама напиши каква точно Хонда искаш?Хонди много и различни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най добре от частно лице............но всичко си е относително.В автокъщите 99% са блъскани и с много проблеми-факт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спорд мен разгледаи какво се предлага тук във форума за да си спокоен че няма да имаш проблеми с возилото че по пазарите са малко "напудрени"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Според мен няма значение дали ще е от авто-къща или часно лице,всичко си е до касметвсе пак копуваш кола втора (трета,а може и четварта) ръка!Първата Хонда която си взвх беше сивик хеч и я купих от авто-къша,колата бешеперфекна,без никви забележки. Карах я някаде година и след това я продадах на брат ми.Сега той си я кара и е много доволен :P Следващата Хонда която си взех е Дел Сол (която карам сега :huh:  ) е купена от часно лиценали знаете когато някои прподава как "всичко е перфекно" :P  да така изглеждаше,но....гореше доста масалце и се наложи да отвариам мотора и да сменям сигменти и лагери на вала!Сега вече е перфекна ;) Та какъв е извода........................... всичко си е до касмет баце :P п.с: Аре КАСМЕТ при покупката и вземи някои който разбира с теб,няма значение от авто-къщаили часно лице,всичко си е до касмет :P

Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно си е до късмет и до отваряне на очите - не се знае преди да стане собственост на "частното лице" през колко автокъщи е минала, но пък може и автокъщата да я е закупила наистина от частно лице в германия примерно, където за нея са полагани грижи като за член от семейството......КЪСМЕТ!!!Единствения ми съвет е, че ако искаш да е по-евтино тогава търси частник на зор, защото при джамбазите този филм го няма - те си гонят печалбата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: да- наистина всичко е на късметпо- добре вземи някой човек със себе си с по- голям късмет от твоя (ако мислиш,че не си късметлия) и не му мисли толкова- когато "разпознаеш" твоята Хонда- взимай я веднага, понякога само 1 поглед е достатъчен Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, при мен стана като с жената - един поглед ми беше достатъчен. Колкото и кусури да имаше - исках да бъде моя!!! Бях като ударен с мокър парцал докато не си я купих. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един съвет от мен, ако купуваш от частно лице, гледай колата да има някакви номера и задължително я изкарай на разходка. разкарай я през павета, през дупки, на прав участък виж колко може да вдигне задължително. аз моята я купих без номера и не можах да я изкарам на магистралата да я настъпя, и като я регистрирах се оказа че гарнитурата на главата ми изпуска като се кара бързо колата :lol: така че ... номера и разходка, поне 5 минути на пълна газ по магистралата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз пък ти препоръчвам преди да ходиш на огледи да хвърлиш един поглед на тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728Доста е подробна и смятам полезна. Успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избрал съм си Civic 1.4is 90hp 98год.

Не е лошо като избор,но аз ти препоръчвам да е 1.5 мотора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...