Jump to content
Nikityyy

Запитване към драг рейсинг любителите

Recommended Posts

Здравейте. Имам малко запитване към всички вас. Имам идея да направя общ сайт, форум, галерия за легалните места за организиране на такива състезания като например: Писта "Божурище", Пистата "Дракон" в Пловдивска област (Калояново), Сливенската "Бършен" и дриги не толкова известни. За да може да има информация за всички вас (Програми за състезания, снимкови материали от всички изяви и разни тунинг новини). Това го правя за да можем всичко което ви интересува да е на едно място и по лесно за намиране, за да може по лесно да се организират състезания от този вид. Моля ви дайте своето мнение по тази идея която имам за да знам какъв ви е интереса. Благодаря Ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol:

и аз подкрепям колегата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Добре би било. Нека има информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то хубу ама само с подкрепа нестаа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами те си имат форуми горепосочените писти... който се интересува от тези неща си ги знае къде са :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами те си имат форуми горепосочените писти... който се интересува от тези неща си ги знае къде са :lol:

Но не е ли по хубаво всичко да е на едно място ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми по-хубаво е. Ама то едното не пречи на другото. Имаш идея и желание - действай! Пък ко му пречи да има препратки и към официалните им сайтове. :lol: Good Luck! :bg: Keep up the good work!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми по-хубаво е. Ама то едното не пречи на другото. Имаш идея и желание - действай! Пък ко му пречи да има препратки и към официалните им сайтове. :D Good Luck! :D Keep up the good work!

Да бе то нищо не пречи и като гледам всички сте много заинтересовани от тази идея. Пуснах и в другите форуми на клубовете и всички много се зарадваха така да го кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идеално деиствай напрао не се чуди интерес все повече ще има!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страхотна идея, действай. сколегата калоян ще съберем снимков и видео материал за пистата в Сливен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikityyy

Добре колеги ще го направя надявам се до 25-ти когато ще е състезанието на Сливенската писта да е готов :) Благодаря ви :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз подкрепям идеята, защото НЕ обичам да чета 5 сайта, всеки с форум и да търся конкретна тема за дати и срещи, след като има човек, който има желание да обедини цялата тази информация на едно място ;)

Мисля че идеята е нещо като ПОРТАЛ и при условие че има линк към източника, няма да се получи като плагиатстване, а всеки би разбрал, че колегата се опитва да улесни всички ни и да помогне на АВТО-МОТО маниаците!!

Ако някой не харесва идеята, просто да не посещава въпросният сайт ;) но смятам, че това ще е само от полза за всички.

Ако по-често знаем къде има организирани официално гонки, по-рядко ще има нужда да се гоним по улиците и по-често ще можем да си начешем крастите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Евала колега прекрасна идея пожелавам ти успех :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, хайде колега, действай! Всички чакаме с нетърпение! Малко повече инфо за любители на едно място, а не разпръсната из какви ли не сайтове и сайтчета!

Снимковия материал ще е много важен, обаче. Моля те, обърни сериозно внимание на този въпрос!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov
Отговорено (Редактирано)

Мислил ли си за уеб камери на пистите, с линкове в сайта и директ стриим :). Скъпичко удоволствие, но при достатъчен интерес и посещения, рекламите в сайта ще върнат разходите и ще покриват поддръжката - да не говорим, че с активното ни съдействие и интерес в сайта - цените на рекламите могат да се завишат и да си купиш една Хондичка. Think! УспехНа нас ще ни остане да заредиме бирата и картофите и да гледаме какво става в Сливен и Пловдив :):)

Редактирано от Miroslav.Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има още една писта за драг реисинг вече,писта Враца всяка неделя от 16:30часа. 1\8миля 200метра за сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...