PERFEKTEN_33 5 #1 Публикувано 4 Май, 2008 http://www.millionaire.bg/article.jsf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 4 Май, 2008 моля, употребявайте алкохол в разумни граници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #4 Отговорено 4 Май, 2008 Е кое не ви е ясно, човека всичко си е написал както трябва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #5 Отговорено 4 Май, 2008 http://www.millionaire.bg/article.jsf?flas...;articleId=1004със сигурност е искал това да покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 4 Май, 2008 е, поне видях това - Ферари лимузина скоро очаквайте и версия "Пикап" и "Комби" Божеее, накъде върви света? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 4 Май, 2008 Тоя сайт няква сглобка на снимки от нета ли е ?? Всичко хубаво, ма нещо не разбрах кво дири тая Б18-ка, изкопана от дебрите на нета, която няма нищо общо с I-VTEC там при тая количка...някъде дори я имах из архивите със снимки. п.п. Ето я: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 4 Май, 2008 Аве Майна - то си има ферарите, поршета и ламборджинита комби Адската гледка hahaha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #9 Отговорено 5 Май, 2008 Атомът е уникална играчка.Имам ли парите веднага си го взимам и знам че няма какво да ми застане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 5 Май, 2008 Има има.... Капаро Т1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 5 Май, 2008 И аз съм виждал Ferarri Комби и то съвсем истинско . Само няколко бройки са , направени за някъв арабеско . Човека решил че трябва да има семейна кола ферари и .... така и не знаят ония как се харчат пари . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #12 Отговорено 5 Май, 2008 456 GT Комби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #13 Отговорено 7 Май, 2008 (Редактирано) Ето я моята семейна кола Аз от доста време си търся Прелюд комби ама и Ферарито ще свърши работа! Редактирано 7 Май, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове