Jump to content
Olmy

Отново жертви при тежка катастрофа с Хонда

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

По новините на БТВ и Нова ТВ тази вечер съобщиха за тежка катастрофа с лек автомобил Хонда на прав участък, в който са пътували 7 души повечето от които деца. Ето два линка, линк 1 и линк 2 с повече инфо за тежката катастрофа станала вчера, при шофиране след употреба на алкохол, при която за съжаление отново има загинало младо момче на 14 години ! Мир на праха му.

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз гледах одеве за същия случай, много жалко, колеги трябва много отговорно да се постъпва като се седне зад волана, това на по-малките не им е много ясно май, то някой път и на нас големите магарета не ни е ясно ... жалко за загиналите, дано се оправят ранените.от клуба ли са тия момчета ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да ви кажа - Хонда Сивик - бъдещия Голф 2-ка ;):( Колкото повече време минавам , толкова повече келеши с хонди има по улиците :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Какво да ви кажа - Хонда Сивик - бъдещия Голф 2-ка ;):( ...

С най-голямо съжаление и аз го констатирах това напоследък. Даже не е бъдещия, а си е съвсем настоящ :) Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone
Отговорено (Редактирано)

Мир на праха му на момчето. ЗА пострадалите само дано се оправят по бързо.

Това просто е поредното доказателство че не автомобилите убиват, а тъпите копелета които карат пили убиват!

Не карайте пили!

Редактирано от Al_Capone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Жалко, много жалко е да загиват млади хора. А може би в очите на някого и деца:DАвтомобила не прави човека, който го няма в главата и на най-скъпият и бърз автомобил да го качиш, все същият си остава:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лошото в случая е, че човек като се качи в колата и добива една фалшива сигурност, сякаш е защитен от непробиваема броня и си мисли че е недосегаем от нищо и много малко са тези, които си дават сметка колко е крехък човешкият живот и че всичко лошо става за по малко от 1 секунда. Да не говорим за тези, на които "куража и героизма" им идва след някоя друга чаша алкохол и не си дават сметка за това, че залагат на карта живота на другите! Трябват наистина сериозни мерки за такива като тях:D Жалко отново за момчето и съболезнования на близките му и бързо оздравяване на останалите пострадали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

не разбирам защо след всяка случка се чудим защо е станало така и се сещаме че трябва се внимава. Уви не можем да променим света към по добро. Все още можеш да си купиш книжката. да подкупиш полицай, да направиш катастрофа и да ти се размине... това е реалността

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мир на праха му.........и дано да се оправят по-бързо и останалите пострадали! Много е лошо това което се случва по улиците........и макар и всеки само да критикува в такъв момент .... много от нас правят същите грешки но никой не си пизнава (от много хора съм чувал : "аее пил съм само една водка то няма полицаи тука защо да давам 6 лева за такси сега" )

В такива моменти трябва да правим равносметка за себе си а не да критикуваме тези дето вече са пострадали:D

Стореното не можем да върнем назад но можем да попречим това да се случи отново!

КАРАЙТЕ РАЗУМНО И НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ:D Нека бъдем толерантни шофьори на пътя!

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино,според мен май като Голф 3 станаха Сивиците....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мнооо ме кефите, пил, не знам си кво. А дали не може пътя да е имало една яка яма, някакви неравности които да изхвърлят автомобил, необозначени жокери по пътя или други подобни екстри характерни за българските пътища? И да има няма да кажат никога:) По закон е несъобразена скорост с пътната обстановка. Водача ще е виновен за несвършената работа на държавата. Новините ще приказват карали са бързо, пяни били и не знам си какво, кат ще се прават на мъже и т.н. Кучетата си лаят, кервана си върви. Истината обикновенно е съвсем различна. :D

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и така да е не мислиш ли че ще е много цинично да се оправдаваш с държавата при положение че шофьора е бил пиян, карал е бързо и със 7 човека в сивика. Добре че не се е блъснал в друг автомобил челно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не оправдава пиян водач.на всеки може да се случи ПТП, никои не е застрахован от подобни ситуаций ,последствията са жестоки и в повечето случаи необратими .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправдание никой не е търсил :lol: ставаше дума за това че такива неща се случват. по новините обаче чуваме само едно "пиян водач" и "несъобразена скорост". пътищата ни са ужасни. ако покъртителните дупки по пътя ги нямаше, инцидентите щяха да са по-малко - факт. вярно е че манталитета ни на шофьори много често е такъв все едно мишел вайан ни е учил да караме, и то без покритие, което комбинирано с алкохол става смъртоносно. само че аз не съм чувал по телевизията за катастрофа причинена от ужасните пътни условия. наистина ли няма?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има разбирасе. Даже по новините показаха LIVE как кола излита от пътя поради липса на знаци. Все пак факторите алкохол и скорост са по честа причина за инцидентите с фатален край. Не си спомням да съм гледал за случай завършил трагично да е бил СЪС съобразена скорост. За алкохола няма да споменавам. Един път съм карал пиян, повече няма да го направя :lol: Разправяли са ми за пияни мотористи, заспива на мотора, излиза от пътя (с ниска скорост) и пада в една ливада без да се събуди. След няколко часа го търсят и го намират там. Въпросният пияндурник е толкова зле , че даже незнае къде е, когато го събуждат. Масово се кара по селата след употреба на алкохол! А и не само там.П.П. Мир да има и повече дисциплина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Все пак факторите алкохол и скорост са по честа причина за инцидентите с фатален край. Не си спомням да съм гледал за случай завършил трагично да е бил СЪС съобразена скорост. За алкохола няма да споменавам.

Много се чудих дали има смисъл да го пиша, но както и да е.Ето ти една хипотетична ситуация: Нека ограничението е 50, караш с 40, на пътя има яма, попадаш в нея, къса ти се окачването, губиш управление и се паркирваш в група от деца (дано никога не стават подоби неща). Идват кат и ти слагат белезниците, фърлят те в дранголника ЗАЩОТО СИ КАРАЛ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ И СИ УБИЕЦ:D Идват журналистите и на следващия ден във вестниците: - ШОФЬОР УБИ 3 ДЕЦА И РАНИ 5 СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И ДВИЖЕНИЕ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ!Пък ти и да си трезвен в медийте винаги си пил и си се движил с несъобразена скорост, нали трява да има сензация, нали шофьорите са лошите, нали някой трява да оправдава малоумните закони и т.н. То си е така де, станало е ПТП значи ти е била несъобразнеа скоростта, е верно имало е яма да ти откъсне окачването, но това медиите не ги интересува. :D Така че си виновен за непредумишлено убийство, убиец си и ходиш в затвора заради, това че скоростта ти не е била съобразена с дупка която да ти откъсне носачите. :DТакъв е закона, пък ти доказвай че не си ти виновния защотото... Апела ми е да мислите малко повече преди да пишете, защотото не винаги това което пише е истина и/или не винаги е цялата истина:DП.С. Това го написах заради един случай при който загинаха 2-ма човека и още няколко ранени (Ландикар), изкараха ги пяни, а не са били, карали с бясна скорост, е сигурно е била за такива пътни условия, на същия очастък са станали само още 3 тежки ПТП-та в близките няколко часа, за които вече нищо не се споменава е явно всички са били побеснели. К'во толко, само дето участъка е бил мокър, неравен, кален, пясък, но това са подробности които медиите не споменават. Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се чудих дали има смисъл да го пиша, но както и да е.

Темите са за това. Да се води дискусия по някакъв въпрос.Никой не е застрахован от инциденти. Ако минеш през дупка с 40, може и да имаш някакво време за реакция. Ако минеш със 140 ... може да те извадят с флекс, ако има какво да вадят... За алкохола, имам досег с доста хора живеещи около София. От тях няма хора които да не са сядали пияни зад волана, не веднъж и дваж. Да не казвам, че е ежедневие. Нека припомня и ПТП-то със Ставийски. Медалът винаги има две страни! Далеч съм от мисълта, че всички ПТП-та са причинени от алкохол и несъобразена скорост. Но съм убеден, че броят на жертвите ще падне значително, ако двата фактора не съществуват. П.П. А ние колкото и да спорим, това няма да върне хилядите жертви годишно в България и изобщо по света. Нито ще предотврати следващи инциденти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

много искам да видя каква е "съобразената" скорост с която трябва да се мине през една дупка която се намира на 5 минути от нас и на ден минавам от там по 10 пъти. дупката се намира точно в кръстовището на коматевско шосе и южен като се прави ляв завой към южен. особено ми е много интересно какво ще стане ако е валяло и дупката е пълна с вода и не я знаеш ... това си е ПТП в което участва само твоя автомобил ;) и да си пил, и да не си пил ... пак ще оставиш шарнира ... само дето ако си пил ще си виновен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не разглеждаме нещата едностранно,а комплексно,тоест:Причините за ППТ не са само от едно естество,а стечения на обстоятелства.Може да си пил и нищо да не се случи,може да не си и да се убиеш.Важното в случея е ,че шибаняците от парламента хич не им дреме къв е пътя,как се поддържа,има ли дупки и дали някой ще се утрепе или не.Безхаберието в нашата държава е държавна политика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...