Jump to content
JK_HONDA

ГУМИ

Recommended Posts

Мойте са на Pirelli P300 Energi.Размера е 175/65/р14 82 T и се чудя дали да не си зема пак такива или да зема на някакави други тези са с добра возия пак и не са от скапите поне за моя джоп са та някави гуми до 120 най много.Благодаря предварително и ще сам много благодарен да ме орентирате кам няква марка и дали ,някой е карал с такива Pirelli. :lol: :lol:

Редактирано от m@ni@k@9111

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля и за едни Pirelli P6000 powergy ,но са сас размер 185/60/р14 82 H мисля 4е стават за мойта ,но ако има някой които е карал с такива да си каже мнението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocko

в момента съм с такива и не съм особенно доволен,шумни са и на вода не се държат адекватно.не бих ги препоръчал на никой.виж във форума има доста теми за избор на гуми,надявам се все ще си харесаш някакви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

йокохама c.drive

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За такива въпроси, няма да е лошо да се използва търсачката. Това ще допринесе и за подредеността на форума :lol:Има поне 5-6 съвсем скорошни теми, в които се обсъждат летните гуми.Ето някои:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%83%D0%BC%D0%B8http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%83%D0%BC%D0%B8http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%83%D0%BC%D0%B8Успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

йокохама c.drive

И аз съм на това мнение, гума с много добро поведение на пътя, сравнително меко возене и прилична цена - 185/60/14 за под 110лв.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

йокохама c.drive

Това е истината.наскоро сложих 2 такива отпред и съм много доволен,много добре се дърйат на мокро ,ама при мен са 13 -ки :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

М даа .. на тая цена са добър избор/yokohama/ .. добре се държат на висока скорост и на мокро ... леко изтърват на сухо по завойчета с голяма скорост .. но няма как да са перфектни във всички ситуации .. все пак !! Така , че обувай смело и газ !! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest m@ni@k@9111

Мерси на си4ки 4е ми помогнахте ще погледам и другите форуми пак ще реша

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да погледнеш за ориентир и този сайт. Там можеш да задаваш търсене на гуми, освен според размер и според марката/ценовия сегмент (6-те премийни марки, мaркови и икономични продукти, изгодни качествени гуми). Има версия и на английски и на немски, където за разлика от българската версия има и по няколко реда обяснения за всеки модел гуми.

Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги само да вмъкна един въпрос. вникакъв слу4ай не искам да сера в темата!та...: кажете какъв ароматизатор да си купя?Моя е амбипур кар. и се чудя дали да не си зема пак такъв или да зема някакъв друг този е с добра миризма пак и не е от скапите поне за моя джоп са та някъв до 12лв най много.Благодаря предварително и ще сам много благодарен да ме орентирате кам няква марка и дали ,някой е карал с такъв. ;) п.п:батко напълнихте форума с глупости хванете се стегнете малко! кара6 ни да се 4удим кви 14-ки да си купи6 ;)

Редактирано от Salamander

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...