Jump to content
Guest bebcho

Не качва бензин и не мога да запаля

Recommended Posts

Guest bebcho

Проблема започна преди околко седмица колата е Хонда Сивик 94г 125к.с 1.6двг Вкарвам ключа и завъртам до степен докато светнат лампичките, чакам жълтата лампичка за инжекциона да загасне и тогава паля. Докато загасне жълтата лампичка се чуваше характерния звук който показва че е качил бензин и мога да запаля от скоро този шум изчезна и след 10 опита някъде запалва. :shifty: Какъв е проблема и къде може да бъде отстранен. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А в опита в който колата запалва чува ли се помпата да подкачва ? Ако да погледни си връзките имаш някаде лабава връзка ... Поне аз така мисля , нека някой който се е сблъсквал с такъв проблем да каже ...

Редактирано от GeFi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам същия проблем, но това с лампичката се получава след няколко неуспешни опита да запаля.Според мен може да е така характерния проблем с релето (презапояването му) защото предполагам има случаи, вкоито се чува характерния звук на чек енджин лампичката и пак да не запали! Трябва да чуеш дали върти помпата като завъртиш ключа и това ще ти даде по-вярна насока за това къде да търсиш проблема.Потърси из техническите въпроси има поне 3-4 такива теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главното реле-презапояваш спойките и готово

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...това при студен двигател ли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еди Ведър И при студен двигател и при изминати 20 км днес ми го направи.

Pliushtadin Винаги когато се чуе шума че качва и след това изключва винаги след това пали.

От долу точно под бушоните това ли е релето дето тряа да се презапоява?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://techauto.te.funpic.org/mainrelay.php....тук е много ясно обяснено каво трябва да направиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се ли чува помпата е релето. Във форума има теми за тоя проблем в които всичко си е обеснено.Използвай търсачката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, ще пробвам да презапоя релето да видя дали ще се оправи проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще се поразровя малко в архива че и мойта прави такива номера от време на време!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...