Jump to content
Anatol

Изчезнаха ми късите светлини

Recommended Posts

Здравейте снощи ме спряха полицаи, защото съм карал на габарити Всъщност се оказа че късите ми са изчезнали и на 2та фара..бррр ей така изведнъж.Имате ли някаква идея от какво може да е. Дългите си светят. А не знам кой е бушона за да го проверя. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери ли да не са изгорели крушките? Има голям шанс ако са сменени наведнъж да са изгорели заедно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери ли да не са изгорели крушките? Има голям шанс ако са сменени наведнъж да са изгорели заедно!

Ами не съм ги проверил още но просто ми е странно как така 2те едновременно изпукаха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, сериозно ли не знаеш къде са ти бушоните? И сериозно ли преди да пишеш тук не си проверил за изгорели крушки?подсказка, бушоните са ти под волана, даже на капачката пише кой за какво е.подсказка2, крушка се проверчва като си купиш друга или като провериш съмнителната крушка с 2 кабелчета от акумулатора.подсказка3, крушките не се пипат по балонанадявам се поне знаеш как се сваля крушка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отскоро ли ти е колата? И аз бях така изпаткаха и 2те за нула време след като я взех, дори едната се пръсна на парченца, защото предния гъзар беше сложил селски тунинг крушки 90/100W.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:censored: Егари вероятноста да ти изгореят крушките едновременно наистина е много малка.........а някой има ли идея какъв е средно живота на една крушка! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да греша, по спомен на обикновените крушки им дават средно 300-400 часа.LongLife на Osram им дават към 1000

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не грешиш колега на обикновена халогенна крушка и дават до 400 часа. Аз понеже излязох от царството на мрака, слагайки си ксенон, промених тази характеристика. :censored: Но да изгорят и двете едновременно си е голяма рядкост. Поне колегата е нямал разправии да търси по голям проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...