Jump to content
mischaiko

двоен разход Д16А8

Recommended Posts

не знам кои може да ми помогне-ходих на елкон,там ми казаха-няма проблем,на колата ми гори 13/100.Аз сьм от Стара Загора и мисля да ходя на втори сервиз да я проверят и ако там ми кажат сьщото не знам какво да правя :yawn: даите сьвет,като имате впредвид 4е жижея на 15 километра от СЗ и 60-70 процента ми е извьнградско.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам кои може да ми помогне-ходих на елкон,там ми казаха-няма проблем,на колата ми гори 13/100.Аз сьм от Стара Загора и мисля да ходя на втори сервиз да я проверят и ако там ми кажат сьщото не знам какво да правя :yawn: даите сьвет,като имате впредвид 4е жижея на 15 километра от СЗ и 60-70 процента ми е извьнградско.

Ангренажен рамък сменял ли си скоро ? Свещи , филтри , кабелите как са , гърнето , ламбда сондата , катализатора , лесно ли върви колата , спокойна ли е на ниски обороти , крака колко килограма ти тежи , :punk: Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангренажен рамък сменял ли си скоро ? Свещи , филтри , кабелите как са , гърнето , ламбда сондата , катализатора , лесно ли върви колата , спокойна ли е на ниски обороти , крака колко килограма ти тежи , :yawn:
свещите са добре,филтри-сменени,центровката и ламбда сонда и т.н.но аз не говоря за повишен,а направо-двоен разход,само при низки обороти малко се тресе двигателя/размера на крака ми е 44 :punk: /три пати и замерих разхода при 90-100 км/ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от кога е така колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mischaiko

А от кога е така колата?

колата беше с блокирала бензинова помпа,раздвижих я,защото не се е движела 1.5 - 2 години,а аз я регистрирах преди около месец и от тогава е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... центровката къде я прави аз един път реших да си повъртя малко делкото да пробвам нещо и мога да ти кажа,че извън града ми изгори двойно като на тебе и не вървеше добре като се прибрах веднага го върнах обратно и всичко се оправи :)

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за толкова време може да са станали сумати дивотии, да не говорим колко дивотии може да си е имала от преди този период.Единствения вариант е ти или майстора ти да подкара и да провери всичко наред. Може да започнете с енергично почукване по регулатора на горивото, добавка за почистване на инжекцион, проверка на ремъци и центровка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за толкова време може да са станали сумати дивотии, да не говорим колко дивотии може да си е имала от преди този период.Единствения вариант е ти или майстора ти да подкара и да провери всичко наред. Може да започнете с енергично почукване по регулатора на горивото, добавка за почистване на инжекцион, проверка на ремъци и центровка.

снощи сложих манометьр на горивниа филтьр,за да проверя налягането,на обороти е 1.9 Бара.При подаване на гас манометьра показа 2.1,а като падат оборотите пада на 1.8.Вьзможно ли е да е от ниското налягане,не знам колко трява да е,но мисля 4е това е низко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...