jamo 93 #1 Публикувано 14 Април, 2008 Ха сега който си е взел билети за концерта да си признава.Аз първи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 14 Април, 2008 на Snap няма да ходя, но на Metallica съм на първите редици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #3 Отговорено 14 Април, 2008 (Редактирано) А стига бе, СНАП СИ Е СНАП, ще получа някой удар докато минат тия 20 часа до концерта. Пък представи си имам и цял работен ден Май трябваше да пусна по-рано темата да може да се организираме ХОНДА-СНАП агитка Редактирано 14 Април, 2008 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 14 Април, 2008 Трябваше я. Сега излиза че се хвалиш само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batemisho 1 #5 Отговорено 14 Април, 2008 Въйййй къде съм спал и къде съм блял че нямам билет....Пак ми се губят моменти. Даже не съм разбрал, че Снап идват в Бг и то в РВ.Ами догодина ако им хареса, пак могат да дойдат и тогава ще ги гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 14 Април, 2008 Бегай до Ликиор до 5 сутринта ще продават билети п.с. Съжалявам колеги, неискам да дразня никой а се надявах да има доста хора които ще ходят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 15 Април, 2008 Ами аз като вътрешен човек в Ликьора,няма как да не съм там...Даже май ви видях една вечер с Сивик 6-та бяхте при нас за билети Айде всички на SNAAAAAAAAAP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Neophyte #8 Отговорено 15 Април, 2008 на тоя Панаир има ли нещо интересно...аз никога не знам за него <_< дейба,айде който ходи,после да се похвали как е било Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 15 Април, 2008 не е онзи SNAP съвсем в началото на 90-те с Turbo B за последно преди няколко години като ги видях бяха 2 жени и стилът им беше някакъв комерс денс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #10 Отговорено 15 Април, 2008 (Редактирано) Бегай до Ликиор до 5 сутринта ще продават билети п.с. Съжалявам колеги, неискам да дразня никой а се надявах да има доста хора които ще ходят...Това бях аз и един колега от Димитровград п.с. бат Сашо работи ли още в Ликиора? Редактирано 15 Април, 2008 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #11 Отговорено 15 Април, 2008 Супер малко хора... супер кофти подряваща 1-ва група. За сметка на това SNAP разбихааааааааа, НЕМА ТАКЪВ КЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #12 Отговорено 16 Април, 2008 Кой сега е номер 1 малко бледнея пред него,но.... SNAP RuLeeeeZZZZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове