ReSPecT 121 #1 Публикувано 11 Април, 2008 Така скоро си сложих тези джанти и искам да питам за вашето мнение харесва ли ви как и стоят на колата и другото което е чудя се на този цвят какви да си боядисам апаратите и барабаните мисля жълто но незнам дали ще изглежда добре та ето и снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 11 Април, 2008 (Редактирано) .......задните джанти са стархотни бих искал и на моето купе да има такива и отпред и отзад....аз лично мислех на моята да ги боядисам оранжеви барабана и апаратите нещо електриково моята е същия цвят като твоята ..мисля,че по готино е праговете и липа да са в зелено като колата ся ме е яд,че си продадох моя лип Редактирано 11 Април, 2008 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #3 Отговорено 11 Април, 2008 (Редактирано) На мен не ми харесва че задните джанти са доста широки не знам колко джауа са ама така са разпънали гумите че джантата стърчи леко пред гумата(това за задните имам впредвид иначе са с готин борд )Та идеята ми е ако бяха малко по-широки задните гуми щеше да стои по-добре. Редактирано 11 Април, 2008 от dantes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 11 Април, 2008 Подкрепям мнението на "дантес" за задните джанти. Ако ги боядисваш, може би черно или жълто, но според мен сегашния им цвят си подхожда идеално с този на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #5 Отговорено 11 Април, 2008 Гумите са нарочно по малки мен ме кефи как стоят като са разпанати.Ама на тоя цвят не мога да се реша кав цвяр да мацна апаратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #6 Отговорено 11 Април, 2008 не стърчат ли много настрани... в смисъл извън калника ... джантите са уникални надали някой щи каже че са грозни, но ако се раздуе малко калника поне според мен ще е още по фйешънску Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 11 Април, 2008 Колега евала не само джантите но и цялата кола е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #8 Отговорено 11 Април, 2008 На мен лично много ми харесват така с голям борд, особено задните. Искам да питам самата джнта ли е мн широка или просто офсета и е голям за да излиза толкова навън. Или може би ползваш фланци. Можеш ли да кажеш каква ширина са предните и задните, съответно с какъв размер гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #9 Отговорено 11 Април, 2008 Щракни ако можеш няколко по-добри снимки и ще ти ги наглася на фотошоп апаратите да ги видиш и да решиш кое ти харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #10 Отговорено 11 Април, 2008 Джантите са много добри .Имам само един въпрос, така както са изкарани задните гуми навън, като я натовариш или качиш някой отзад, няма ли опасност ръбът на калника да се вреже в гумата при някоя дупка или неравност на пътя?А относно цвета на барабаните и апаратите, според мен най-добре би било ако са един или два тона по-светли от цвета на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #11 Отговорено 11 Април, 2008 PURE RED за мен.....по пирнцип си ме кефят мен червените апарати.....обаче с този цвят на колата има опастност да стане циганско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 12 Април, 2008 В същия цвят като на колата, или няколко тона по-светли, както предложи колегато по-горе. Ще стане много добре. Ако боядисаш самите джанти черни, а апаратите в цвета на купето ще стане МНОГО добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #13 Отговорено 12 Април, 2008 Джантата е нечовешки яка А за тези които не искат да е така разпъната гумата слагат 225/40 отзад и спи градът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #14 Отговорено 12 Април, 2008 hEka калника мисля по нататака да го раздуя то това е ясно но трябват финансии.zarrick джантата е мн широка 9j е.ilias в момента при рязък завои и при по голяма неравност опират но си купих окачване и днес монтирах само предните пружини голям зор беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
del_sol 0 #15 Отговорено 12 Април, 2008 (Редактирано) Джантите са стахотни колега и колата си е екстра по въпоса за апаратчетата според мен или черни или подобен цвят като този на колата . не мисля ,че жълти ще отиват но това е мое мнение а колата си е твоя така ,че направи го както на теб ти харесва . мойте са черен мат . успех Редактирано 12 Април, 2008 от del_sol Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #16 Отговорено 12 Април, 2008 Точно днес си ги боядисах Сребрист цвят нощни снимки www.snimka.bg/album.php?album_id=184434&photo=10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #17 Отговорено 12 Април, 2008 Джантите са адски добри и и стоят невероятно добре. Честито. За апаратите мисля, че най-добре ще е да експериментираш малко. Набележи си 2-3 цвята и си вземи по един малък спрей и който ти хареса, намацваш всички и готово А за тези които не искат да е така разпъната гумата слагат 225/40 отзад и спи градът За да запълниш наистина добре 9j ти трябват 245... от личен опит го знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове