Sa8o 63 #1 Публикувано 8 Април, 2008 Търся една песен за хонда, пееха някви негри и си спомням че беше пародия.Едно време е имаше във форума но с търсачката не я откривам Някой ако я има да ми я прати или да даде инфо Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 8 Април, 2008 аз знам една но тя не е пародия, а химна на HondaMcNasty ft. Drunk Bastard - Honda Vtec Love Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пешо 2 #3 Отговорено 8 Април, 2008 Можем да заформим и нова тема... може да се види клипът на Little Honda в изпълнение на The Hondells.А ето и текстът.Мисля, че можем да съберем цял албум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 8 Април, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry184036да не е тва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #5 Отговорено 9 Април, 2008 McNasty ft. Drunk Bastard - Honda Vtec Love тази е , ако някой я има на мп3 да я качи плс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Marcus #6 Отговорено 9 Април, 2008 Дайте някакъв фрий хостинг без регистрация да ви я кача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 9 Април, 2008 ждрап Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #8 Отговорено 9 Април, 2008 мерси, намерих я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове