Impreza94 0 #1001 Отговорено 4 Април, 2010 Напредвам уж, като всичко на всичко съм отделил само 1 ден специално за труд. Останалото свърших между другото, няма време След като съм поканен пък може и да дойда, макар че май никого не познавам от вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1002 Отговорено 4 Април, 2010 (Редактирано) Ето линк към целия албум: http://picasaweb.google.bg/116132728664438...317033948585538 Редактирано 4 Април, 2010 от KpaTyH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1003 Отговорено 4 Април, 2010 Браво колеги. Добра среща се е получила. Аз не можах да дойда за което се извинявам. Надявам се другия път да съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1004 Отговорено 5 Април, 2010 Не беше зле Определено тези снимки не са за тази тема... Аз бях гост на комшйска среща и момчетата се представят много добре браво Пак ще ви гостувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1005 Отговорено 5 Април, 2010 Определено се изкефих този път,щото предния път ..... а ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1006 Отговорено 5 Април, 2010 Що бе Цецо Правим ги посредата уж да няма сърдити Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1007 Отговорено 5 Април, 2010 Що бе Цецо Правим ги посредата уж да няма сърдити Нищо не съм казал бре Исках само да спомена, че от Търново бях само аз Мястото си е сехстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1008 Отговорено 5 Април, 2010 Имах предвид че предния път умрях от срам с "бегачката",що не се беше разпаднала .... Ама се надъхах много!Сега само разтеж,само разтеж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1009 Отговорено 5 Април, 2010 Срещата беше СУПЕР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1010 Отговорено 5 Април, 2010 Колеги я кажете от къде мога да си намеря шпилки че трябва да сменям задните всичките някои магазин ако занаете в Търново да споделите че тук в Павликени има само за москвич и лада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #1011 Отговорено 7 Април, 2010 Здравейте колеги...Като гледам пейзажа отзад срещата се е провела в Лясковец на Лукойла... Хубаво ги правите срещите, ама аз все не уцелвам момента кога да се завърна че да присъствам...Поздрави на всички и на следващата среща още повече хора/коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1012 Отговорено 7 Април, 2010 Здравейте колеги...Като гледам пейзажа отзад срещата се е провела в Лясковец на Лукойла... Хубаво ги правите срещите, ама аз все не уцелвам момента кога да се завърна че да присъствам... Поздрави на всички и на следващата среща още повече хора/коли Всяка последна неделя на месеца в 14:00ч Дали да минем към лятно часово време и да се събираме в 19:00ч. Какво мислите колеги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1013 Отговорено 7 Април, 2010 Може той деня порасна вече и денем всеки може да си направи разходката или пикника и после срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1014 Отговорено 7 Април, 2010 Добре звучи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1015 Отговорено 7 Април, 2010 Аз съм за,тоест не ме бърка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phenom 0 #1016 Отговорено 7 Април, 2010 Скоро и аз ще се присъединя към вас !!Въпрос на финанси да си заредя кораба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #1017 Отговорено 15 Април, 2010 здравейте на всички, гледам малко сте се размардали и вече има сабирания... надявам се лятото да се видим :)phenom само да попитам коя генерациа е кораба ако не е тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #1018 Отговорено 15 Април, 2010 Нямам търпение тая съботка за извънредната среща "в моя чест" хихи . И да дойдете повечко да не ме разочаровате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #1019 Отговорено 15 Април, 2010 За тези, които се питат за каква среща става въпрос, Boss-a (Митко) :) организира извънредна среща заради моето посещение в най-готиния град Велико Търново, която ще се състои на LUKOIL (по пътя за Варна както разбрах) в 16:00ч. Чакам ви да дойдете иначе Шефа каза, че ще ви се кара (шегувам се) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1020 Отговорено 17 Април, 2010 Само да не кажете, че ви плаши мокрото време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1021 Отговорено 23 Април, 2010 Последната седмица на месеца сме Време е за срещичка. Мястото е Лукойл Лясковец Часа е летен 19:00 Елате повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #1022 Отговорено 24 Април, 2010 Здравейте,колеги от Велико Търново!Исках д ави попитам ,миналата година във Варна се засякохме с жълта 6-та ген. като моята,дали се познавате?Защото му исках номера,на светофара бяхме един до друг-обаче се оказа,че номера е невалиден... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #1023 Отговорено 24 Април, 2010 Поздрави на всички фенове,и ще се видим на Националната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1024 Отговорено 24 Април, 2010 Аз я знам жълтата 6-та, но не знам някой познава ли човека. На срещи не е идвал никога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1025 Отговорено 24 Април, 2010 Ами мисля, че имаме само едма жълта 6-та и я кара жена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #1026 Отговорено 24 Април, 2010 Ами мисля, че имаме само едма жълта 6-та и я кара жена И то в напреднала бременност А приятелят и или мъжа и - незнам точно все си мисля ,че просто си я е купил ей така без да вниква в идеята ,че това е уникален цвят тип COOL и са ограничена бройка автомобили с тази окраска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1027 Отговорено 24 Април, 2010 Аз утре незнам дали ще дойда, защото днес си свалих филтъра да го изпера, че 2год не е чистен и незнам дали до утре ще изсъхне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1028 Отговорено 24 Април, 2010 Ела без филтър, или някой колега от ВТ да те вземе Едва ли ще ти откажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1029 Отговорено 24 Април, 2010 В тея мизерии не ми се кара без филтър - не че не съм го правил де, ама чак до Лясковец не ми се рискува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1030 Отговорено 24 Април, 2010 Ние имаме един фен дето кара някокло месеца без фитър, каза ''Минах през вулканичния облак и загубих единия цълиндър ама не ме е@е" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1031 Отговорено 25 Април, 2010 В тея мизерии не ми се кара без филтър - не че не съм го правил де, ама чак до Лясковец не ми се рискува Вали дъждец така, че няма как да ти се здръсти дупето ела да черпиш едно кафе не се прави на малък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1032 Отговорено 25 Април, 2010 Като гледам няма да изсъхне тоя филтър, така че ако дойда ще е с на нащате Сеата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1033 Отговорено 26 Април, 2010 На мен вчера не ми се вярваше, че Mazda RX8 е с ванкелов двигател и всъщност изобщо не вярвах , че може да съществува такъв двигател, ама съм грешал: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #1034 Отговорено 26 Април, 2010 А що не питаш бе мен, преди 2 седмици RX8 влиза в наща улица и мацката излиза от колата и ми вика "Караш ли? Да ми я искараш че не мога да карам назад." Е как бе даже и да не мога как няма да влезя вътре да я опрегна. Автомобила е уникален покарах го 100мт. но ми хареса. Червена мазда кара я младо гадже към 20г. и един бонус да вкараш задна първо натискаш надолу и чупиш в дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #1035 Отговорено 4 Май, 2010 (Редактирано) и един бонус да вкараш задна първо натискаш надолу и чупиш в дясно.Също като при гоУфовете... Страхотна машинаЛичните ми симпатии обаче са към RX7 модела е с много повече агресия а битурбото.... те вкарва допълнително една идея въвв филмаКолеги освен месечни срещи, правите ли си седмични, каде и кога? Редактирано 4 Май, 2010 от Aphex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1036 Отговорено 4 Май, 2010 Само месечна правим, която е почти като седмична. Иначе се събираме всяка последна неделя на месеца на Лукойла на Лясковец. Ела някой път нали си обещал да сборим седаните, пък и да покажем на хечовете, че не сме за подценяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1037 Отговорено 4 Май, 2010 Да да..с неговия седан няма кой да се пусне ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #1038 Отговорено 5 Май, 2010 Моя седан не е истински седан...А сега го пращам на боя и незнам колко време ще съм без него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1039 Отговорено 10 Май, 2010 (Редактирано) Моя седан не е истински седан...А сега го пращам на боя и незнам колко време ще съм без него Жоре аз мога да се пусна с моя хеч но в обратната посока да не ти преча на полета Редактирано 10 Май, 2010 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1040 Отговорено 11 Май, 2010 Какво ще кажете за новите знаци и предимства Вече видях няколко ПТП-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове