fanaticeti 0 #1 Публикувано 1 Април, 2008 Някой знае ли къде има Машина за смяна на спирачна течност която до има накрайник за Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #2 Отговорено 1 Април, 2008 Мен навремето ме пращаха в Горна Баня, там имало сервиз с такова обурудване и само с това се занимавал. Ама така и не разбрах къде е и си смених течността по бабешкия начин с гаечния ключ на канала и един приятел дето да набива крак на педала. Ако някой знае къде е наистина, да каже, ще е полезно за всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #3 Отговорено 4 Април, 2008 Някой знае ли къде има Машина за смяна на спирачна течност която до има накрайник за HondaАз преди два дни си смених спирачната течност на моята англичанка в един сервиз в Дружба 2, на улица Амстердам, малко преди входа за зеленчуковата борса. Слагат само DOT5.1 и всичко става за 30 мин. и 40 лв от твоя страна . Дано съм помогнал. Пишете ако Ви трябва още инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #4 Отговорено 5 Април, 2008 4удесно ... на мен 6те ми е от полза информацията също така. благодаря ви пи4ове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #5 Отговорено 22 Април, 2008 (Редактирано) Машината вече работи и с малките и с големите казанчета на Honda Днес си смених течноста става бързо,като с пълненето промиваа и системата и АБС-аСервиза се казва Castrol и работи с масла и течности на Castrol Цена за смяна без АБС - 30лвЦена за смяна със АБС - 35 лвтелефона за запазване на час е 02/855-88-19 Редактирано 22 Април, 2008 от fanaticeti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 22 Април, 2008 (Редактирано) в Юби-ко сменяхбачкат с Mobil Редактирано 22 Април, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 22 Април, 2008 това е цена само за труда, нали? Без течността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #8 Отговорено 22 Април, 2008 Това е цената за всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #9 Отговорено 22 Април, 2008 Машината вече работи и с малките и с големите казанчета на Honda Днес си смених течноста става бързо,като с пълненето промиваа и системата и АБС-аСервиза се казва Castrol и работи с масла и течности на Castrol Цена за смяна без АБС - 30лвЦена за смяна със АБС - 35 лвтелефона за запазване на час е 02/855-88-19а къде се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fanaticeti #10 Отговорено 22 Април, 2008 (Редактирано) ул.Любляна и ул.Драгоман сервиза се намира малко по на долу по Любляна преди училището в посока околомръсното в дясно с големи букви пише Castrolhttp://bgmaps.com/map.asp?sid=d24459b48ef8...strcomplid=2292 Редактирано 22 Април, 2008 от fanaticeti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #11 Отговорено 23 Април, 2008 ул.Любляна и ул.Драгоман сервиза се намира малко по на долу по Любляна преди училището в посока околомръсното в дясно с големи букви пише Castrolhttp://bgmaps.com/map.asp?sid=d24459b48ef8...strcomplid=2292Хмм не знам защо линка вчера работеше днес не а и не мога да си едитна мнението така че просто напишете в www.bgmaps.com Любляна №26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inch High 0 #12 Отговорено 25 Май, 2009 A някой да каже колко литра събира, примерно Акорда за пълна смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове