movx2000 40 #1 Публикувано 31 Март, 2008 Моля да ме ориентирате за добър сервиз, майстор тенекеджия и бояджия в района на София.Че днес ми се случи неприятна случка... не е фатално, но преден капак, броня и съвсем малко калника... абе да не ви се случва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #2 Отговорено 1 Април, 2008 благодаря, дай координатите на тоя човек, пък ще видим.хондата си е в движение, проблемите са козметични, но неприятни все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 3 Април, 2008 координатите пратих с ПМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poloko 0 #4 Отговорено 11 Юни, 2008 Аутоекип работят много качествено! Аз съм доволна. Координати в нета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shehredsky 0 #5 Отговорено 13 Юни, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #6 Отговорено 13 Юни, 2008 Аз имам един познат тенекиджия в Хаджи Димитър. Мисля че някъде тук дори видях инфо за него. Много е добър доста познати а и аз сме минали от там. Адреса е Родина 12. Казва се Коце. Ако искаш мога да ти дам телефона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stephan A. #7 Отговорено 23 Юни, 2008 Бях при този майстор и съм доволен, много качество-ценаКирил Здравков0888 408567кв. Хладилника ул Филип Кутев 7Сервиз на СБА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове