PERFEKTEN_33 5 #1 Публикувано 24 Март, 2008 Здравейте хондаджии! Освен, че до сега бях и още съм горд собственик на автомобил с МАРКАТА ХОНДА, от събота съм и щастлив баща на една малка принцеса. Така че ще има вече кой да ползва задната ми седалка. Реших да се похваля и тук щото умирам от кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 24 Март, 2008 Честито колега !Само радост да ти носи , да е жива и здрава ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #3 Отговорено 24 Март, 2008 ...ей и да вземеш на пешлемето спарко джуниър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 24 Март, 2008 ЕЕЕЕЕе Много се радвам за тебе..........дано и мене да ме посети щъркела скоро с едно момченце. Честито много да е послушна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #5 Отговорено 24 Март, 2008 Да е жива и здрава колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #6 Отговорено 24 Март, 2008 Честито и от мен колега.......да ти е жива и здрава и много щастие да ти донесе ( и много да я слушаш!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #7 Отговорено 24 Март, 2008 Честито колега,Здраве и послушни родители на Дъщеричката.Успехи с новите отговорности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #8 Отговорено 24 Март, 2008 Честито!Жива и здрава да ти е щерката!И да я слушкаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕÐ�_28 #9 Отговорено 24 Март, 2008 благодаря колеги, благодаря. Като поизтрезнея тези дни, ще прочета коментарчетата по- обстойно, щото сега едва гледам Благодаря още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #10 Отговорено 24 Март, 2008 Честито колега , да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #11 Отговорено 24 Март, 2008 Честито колега ! Все още не съм станал баща дано да не е и скоро ама сигурно 4увството е върховно МНОГО СЕ РАДВАМ за теб нека да ти е жива и здрава щерката и много да си те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #12 Отговорено 24 Март, 2008 Честито малката има една питие за нейна сметка довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #13 Отговорено 24 Март, 2008 Ее, честито колега, да са ти живи и здрави, и щерката, и жената, и колата. И само радости да имаш покрай тях!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #14 Отговорено 24 Март, 2008 Честито,само радост да ти носи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildbongo 4 #15 Отговорено 24 Март, 2008 да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskra84 0 #16 Отговорено 24 Март, 2008 Честито и от мен. Да те слуша много, но и ти да не я ядосваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #17 Отговорено 24 Март, 2008 Честито и другото да е мъжко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #18 Отговорено 24 Март, 2008 Всичко най-хубаво ти пожелавам на Теб и вече по-голямото ти СЕМЕЙСТВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #19 Отговорено 24 Март, 2008 Благодаря на всички ви колеги. Сега се върнах от болницата, жената и детето са добре. Бебето се казва Елисавета - на хондата късмета. Що ли не я кръстих хонда..... И без тва издава същия звук като мойта при 7000 оборота... Да даде Господ на всички ви тази радост, която сполетя и мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #20 Отговорено 24 Март, 2008 Честито,жива и здрава да ви е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #21 Отговорено 24 Март, 2008 Сакън! Да не се чува да ме сполита таквоз нещо! На теб и съпругата ти - честито за новороденото, голямо и умно да порасте, а вие с жената ... почвайте отсега да събирате за още една Honda след 18-ина годинки, че ей ги де са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #22 Отговорено 24 Март, 2008 Честито за малката принцеска... да ви е жива и здрава и МНОГО да ви радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #23 Отговорено 24 Март, 2008 (Редактирано) Много радост и весели мигове да имате за вбъдеще, живи и здрави да сте цялото семеиство и така да се возите само на хонда,и да вземеш бебешка седалка макар 4е ще е рано за сега. Редактирано 24 Март, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #24 Отговорено 25 Март, 2008 Да ви е жива и здрава и много да ви радва!! :huh:А ти, много да помагаш в гледането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D&D 0 #25 Отговорено 6 Април, 2008 (Редактирано) Честито и от мен,макар и малко със закъснение И да караш малко по внимателно Редактирано 6 Април, 2008 от D&D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #26 Отговорено 9 Април, 2008 4естито и от мен.....ще я вземем за моя син той се роди през януари и попалваме Хонда отбора...ХехехеЗДрави да сте цялото семейство и само радост да ви носи. 4естито още веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове