Jump to content
BlooD_ReD

Паста за драскотини

Recommended Posts

Здравейте. Съвсем от скоро съм потребител в този форум и това е първият ми пост :rolleyes: Само да кажа да кажа, че е много готин и се надявам съвсем скоро и аз да съм горд собственик на Хонда....а сега по същество... по нелепа случайност получих неприятна драскотина на калника. не е мн дълбока нито голяма, но продавам колата и искам да я махна колкото се може. Казаха ми за някакви пасти. Може ли някой да препоръча някаква добра паста и въобще какъв и е принципа.Благодаря предварително :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Съвсем от скоро съм потребител в този форум и това е първият ми пост :rolleyes: Само да кажа да кажа, че е много готин и се надявам съвсем скоро и аз да съм горд собственик на Хонда....а сега по същество... по нелепа случайност получих неприятна драскотина на калника. не е мн дълбока нито голяма, но продавам колата и искам да я махна колкото се може. Казаха ми за някакви пасти. Може ли някой да препоръча някаква добра паста и въобще какъв и е принципа.Благодаря предварително :(

Здравей. Значи на теб ти трябва една полип паста и смятам ,че ще е махнеш за нула време тая траскотина. Невярвам да е по скъпа от около 10 лв. Ако пък е много дълбока предполагам ще ти трябва и шлаиф паста и след това полип паста. Приципа на деиствие й ,че отнема част от лака на боята и по този начин заличава драскотината. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://forums.hondabg.com/index.php?showto...=пастираТемата не е 100% по въпроса ти, но вътре е засегнат и той така че можеш да отделиш малко време да я прочетеш. Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много много мерси :D дано я махна тая драскотина....ако някой има и марка за препоръчване ще е супер ,че никак не искам да прецакам боята... ;) мерси много и до скоро :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я дайте съвет как да оправя ето това:

Публикувано изображение

П.П. Боята е смъкната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега май с боядисване. Аз получих подобно нещо само, че отстрани надрано с ключ или друг остър материал (ША ИМ *** ******* ****** (цензура)) и ми казаха, че само с нова боя става номера :

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...