BlooD_ReD 0 #1 Публикувано 22 Март, 2008 Здравейте. Съвсем от скоро съм потребител в този форум и това е първият ми пост Само да кажа да кажа, че е много готин и се надявам съвсем скоро и аз да съм горд собственик на Хонда....а сега по същество... по нелепа случайност получих неприятна драскотина на калника. не е мн дълбока нито голяма, но продавам колата и искам да я махна колкото се може. Казаха ми за някакви пасти. Може ли някой да препоръча някаква добра паста и въобще какъв и е принципа.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #2 Отговорено 22 Март, 2008 Здравейте. Съвсем от скоро съм потребител в този форум и това е първият ми пост Само да кажа да кажа, че е много готин и се надявам съвсем скоро и аз да съм горд собственик на Хонда....а сега по същество... по нелепа случайност получих неприятна драскотина на калника. не е мн дълбока нито голяма, но продавам колата и искам да я махна колкото се може. Казаха ми за някакви пасти. Може ли някой да препоръча някаква добра паста и въобще какъв и е принципа.Благодаря предварително Здравей. Значи на теб ти трябва една полип паста и смятам ,че ще е махнеш за нула време тая траскотина. Невярвам да е по скъпа от около 10 лв. Ако пък е много дълбока предполагам ще ти трябва и шлаиф паста и след това полип паста. Приципа на деиствие й ,че отнема част от лака на боята и по този начин заличава драскотината. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 22 Март, 2008 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showto...=пастираТемата не е 100% по въпроса ти, но вътре е засегнат и той така че можеш да отделиш малко време да я прочетеш. Редактирано 22 Март, 2008 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #4 Отговорено 22 Март, 2008 много много мерси дано я махна тая драскотина....ако някой има и марка за препоръчване ще е супер ,че никак не искам да прецакам боята... мерси много и до скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 22 Март, 2008 Я дайте съвет как да оправя ето това: П.П. Боята е смъкната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #6 Отговорено 23 Март, 2008 Колега май с боядисване. Аз получих подобно нещо само, че отстрани надрано с ключ или друг остър материал (ША ИМ *** ******* ****** (цензура)) и ми казаха, че само с нова боя става номера : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове