Guest Road®aceR #1 Публикувано 21 Март, 2008 Брат ... да си ми жив и здрав и Х-са да продължава да ти носи тръпката на удоволствие и емоционален заряд ! Твой фен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 21 Март, 2008 И помъдрява! Жив и здрав! И много късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 21 Март, 2008 Жив,здрав и много кУравЧестито....подмладяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #4 Отговорено 21 Март, 2008 Честитутка! Мноо здраве, простотия и хубави коли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #5 Отговорено 21 Март, 2008 Честит рожден ден и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 21 Март, 2008 Оооо честитооо брат жив и здрав !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #7 Отговорено 21 Март, 2008 Благодарско на всички за пожеланията!То нали вече клоним към средна възраст, добре че са Хонделите да ни подмладяват. Наздраве от мен !!! ...и мачкайте яко педала ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 21 Март, 2008 Къв педал да мачкаме бре,ние сме хетероселсуални...(поне аз все още)...жив и здрав да си,другото са фъшкии.И оная ниската да ти служи вярно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 21 Март, 2008 Ехей, ЧРД и от мен на колегата от СТЗ Rock Club ! Аз не съм по пожеланията, но съм абсолютно съгласен с тва, което каза адаша(ако не се бъркам) над мен - здраве и щастие да има, пък другото - по магазините ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #10 Отговорено 21 Март, 2008 Жив и здрав да си колега . Пожелания за всичко най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #11 Отговорено 21 Март, 2008 Честито, младеж Да си жив и здрав, много късмет, и много кинти да има!Ше сборим ли Х-овете тая година П.С.Аве има едни чорапки тука - да ги вземам ли с мене на Ягодите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 21 Март, 2008 Жив и здрав баце,леко и меко тази вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #13 Отговорено 22 Март, 2008 Еи ще ти земат книжката от подмладяване скоро. Сега сериозно, всичко най най пич. много километри на рекса и голямо безпаметно напиване пожелавам. Cheers! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #14 Отговорено 22 Март, 2008 живи здрав баце и всичко по по най-и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #15 Отговорено 23 Март, 2008 (Редактирано) С 2 дни закъснение да благодаря на тези на които не благодарих за пожеланията. А на милите ми приятели дето ме закичиха с червения конус дето пише Yed на него ... Днес го боднах - и сега е симфония от кюнци и филтър...А на колегата ЦЛС - пази ми чорапите като очите си! Редактирано 23 Март, 2008 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #16 Отговорено 23 Март, 2008 Малко късно ще дойдат пожеланията от мен ама ...Да си жив, здрав и много късмет, а за Х-са няма са притесняваш че не върви и той като собственика си на възраст Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #17 Отговорено 23 Март, 2008 Oпаааа .... да се запиша и аз към закъснелите !Жив и здрав , късмет , пари и много щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #18 Отговорено 23 Март, 2008 Айде и аз да ти пожелая много здраве, все така да взимаш изпаднали хондаджии като мене на стоп и да не им се караш като тряснат с една идея по-силно вратата на червения звяр А бе Дидо, нищо ти нямаше на следващия ден, поне така добре ми се видя. А и да ти пожелая нов синхронизатор или незнам там може би една нова скоростна кутия /имам от Кончерто дето май няма да ми трябва /А бе всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове