Данчо 31 #1 Публикувано 19 Март, 2008 хора, имам един малоумен въпрос, има ли хонда със заДНО предаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #2 Отговорено 19 Март, 2008 (Редактирано) E има и такова животно S2000 и NSX са със сигурност, нека колегите допълнят списъка. Редактирано 19 Март, 2008 от PoweRG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #3 Отговорено 19 Март, 2008 Парвата която се сещам НСХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 19 Март, 2008 старите легенди ( преди последния ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #5 Отговорено 19 Март, 2008 S600 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #6 Отговорено 19 Март, 2008 хора, имам един малоумен въпрос, има ли хонда със заДНО предаване.....всички мотоциклети Хонда са със заДНО предаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #7 Отговорено 20 Март, 2008 Колега ето го отговора на твоя въпрос Яко дрифт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 20 Март, 2008 старите легенди ( преди последния )Нъцки. Старите са с предно! Последния е 4х4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #9 Отговорено 20 Март, 2008 излагация ... първия не беше ли със задно ?!? ... тъпо , през цялото време си мислех че е със задно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #10 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Има една много интересна бройка.. Сивик 6-то поколение ... RWD .... Разбира се.. подразбиращо, очеизваждащо/избочващо е това не е заводски автомобилТова е за хора с излишно време и пари ... и леко извращение но все пак красиво Редактирано 20 Март, 2008 от Chimerasv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #11 Отговорено 20 Март, 2008 Колега това Forza Moyorsport 2 е игра и по тази логика е твърде вероятно някъде да съществува такова животно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #12 Отговорено 20 Март, 2008 S600 И S500, и S800.... Ех мечтииии И Honda Beat... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #13 Отговорено 20 Март, 2008 Забелязъл съм че е игра .. но това на клипчето никак не ми прилича на Компютърна анимация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #14 Отговорено 20 Март, 2008 Това на клипчето е компютърна анимация, но някой да даде линк от където да мога да си я изтегля таз игричка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #15 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Мамка му прави сте анимация е ... трябва да се вгледаш не докато си сънен или просто да не си толкова заслепен от чарът на този автомобил - A това ? Редактирано 20 Март, 2008 от Chimerasv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #16 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Аможеби това ?? сладурки Редактирано 20 Март, 2008 от Chimerasv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #17 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Мда ... т'ва май е сивета ? :) Civette - Civic & Corvette Понавървява ... тия хамериканци са ненормални, хондичките са им на супер тънки пари и правят кви ли не изгъзици с тях. Редактирано 20 Март, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #18 Отговорено 20 Март, 2008 хора, имам един малоумен въпрос, има ли хонда със заДНО предаване.....всички мотоциклети Хонда са със заДНО предаване Престааш ли си да бяха с предно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #19 Отговорено 21 Март, 2008 Аве изровил съм го Youtube верно е .. не за това ама съм го преровил от до секи луд с номера си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #20 Отговорено 21 Март, 2008 Аз съм виждал сивик 5-та генерация в драгалевци със задно беше тъмно червено купе....може и да е правено но...има !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #21 Отговорено 21 Март, 2008 А дали някой с BMW ще си направи колата с предно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #22 Отговорено 21 Март, 2008 Определено биха спечелили ако направят малолитражките си с предно ... ( лично мнение ) заводски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #23 Отговорено 21 Март, 2008 .....всички мотоциклети Хонда са със заДНО предаване Престааш ли си да бяха с предно ... ми имаше един мотоциклет кросов с двойно съм гледал на снимка,ама не е бил одобрен май за производство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #24 Отговорено 21 Март, 2008 А ако някой измисли и кола със странично предаване няма да има равн. Слагаш една тухла на газта и тя сама ще си се върти в кръг. Умно а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #25 Отговорено 21 Март, 2008 Е тва мн им се чудя на прозиводителите на коли...каквато и марка да е...дори и хонда...защо подяволите като знае6 че има 4х4 или quattro хората продължават да правят задно или предно...тва се едно да мислиш че е по сигурно на мотор отколкото на кола мани....не ги разбирам тия хора.....лично мнение...се едно за знаеш за топлата вода и пак да се къпеш със студена ц ц ц ц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #26 Отговорено 22 Март, 2008 Определено биха спечелили ако направят малолитражките си с предно ... ( лично мнение ) заводскиИ малолитражките няма да ги направят никога с предно щото задното си дава едно друго удоволствие което предното НИКОГА не може да го даде.Всеки си има приоритети нали знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #27 Отговорено 22 Март, 2008 Абе и ти си прав... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове